-
צריך יעוץ מהתותחים לגבי סטרימר full hd וביכלל מספר דברים
אני חדש פה ורציתי לדעת קודם כל איזה סטרימר הוא FULL HD והאם שנאמר תומך HD זה FULL HD ? דבר נוסף רציתי לדעת האם כדאי לרכוש סטרימר בארץ בגלל האחריות והשירות או מח"ול בגלל המחיר הזול לעומת הארץ שהמכס קורע את הכיס? בן דודה שלי נמצא בארצות הברית ואמרתי לו שיקנה לי סטרימר אבל הוא אמר שאני יברר איזה הכי טוב והוא יקנה לי במידה ויגידו לי שכדאי לרכוש מח"ול.
לכן אני צריך את עזרתכם לגבי תשובה של סטרימרים FULL HD שינצלו את איכות הטלויזיה FULL HD שרכשתי לאחרונה ואם כדאי לרכוש בארצות הברית או בארץ ובעיקר שעונה על הדרישה של תמיכה בכתוביות בעברית.
אשמח אם מישהו יענה כאן בשירשור או יוכל בהודעה פרטית לתת לי את המסנג'ר שלו או הפייסבוק להתייעצות איתו מקווה שתענו ותעזרו.
-
-
שלום,
HD זה מונח כללי, התקן הגבוה יותר מכונה בד"כ FULL HD.
ההפרשים בדגמים כמו POPCORNA A-110 ודומים, מגיעים כיום למספר מאות שקלים בין קניה בארץ מול רכישה בחו"ל.
האם זה מתאים לך? שיקול של חיסכון מסויים מול אחריות.
-
זהו אני לא יודע אם כדאי להביא מחו"ל בגלל ההפרש ולהפסיד את האחריות לכן אני שואל פה חברים שמבינים לעומתי למשל אתה ליאור מבין גדול בתחום ואני צריך את עזרתך לגבי זה.
האם שאומרים תומך HD זה אומר שהוא ינצל את איכות FULL HD של הטלויזיה ואם המכשיר עצמו FULL HD ואם כדאי להגיד לבן דודה שלי להביא סטרימר של TVIX R2210 או TViX R3300 או ביכלל לא לקחת סיכון לקנות בחול ביותר זול אבל ללא אחריות ותמיכה ולקנות בארץ את ה WD HD TV Media Player או נגן HD אלחוטי - MVIX HD Media Player.
השימושים שלהם אני רוצה סטרימר או נגן מדיה הוא סרטים והרבה וסדרות עם תרגומים. ללא צורך בהדבקת כתוביות או קידוד אלא שהנגן או הסטרימר יתמוך בכתוביות בעברית ושלא יהיה צורך בקידוד או המרה. ושיהיה ניצול מלא של FULL HD של הטלויזיה והמכשיר (הסטרימר) כמובן עם הורדת הסרטים והסדרות באיכות HD.
מקווה שתענה אתה ליאור ועוד חברים מבינים בתחום ומתוך ניסיון אם יצא לכם לעבוד עם המכשירים שציינתי למעלה.
-
אתה צריך סטרימר מדגמים כגון POPCORN HOUR A110, NOWCOM NC3500, TVIX 6500, יש גם דגם חדש שנקרא XTREAMER שעולה רק כ- 700 ש"ח בהזמנה מחו"ל, הוא עדיין לא בשל לגמרי, אבל בתור התחלה, נראה לי שיספיק לך.
ה- WD TV HD מחייב הדבקה של כתוביות SUB / IDX, וה- MVIX שציינת, מוגבל יחסית בפורמטים נתמכים לעומת ה סטרימרים שציינתי.
תוכל לקרוא עוד על הנושא כאן: הכרת סטרימרים -
לא יודע אם הייתי ממליץ על מכשיר חדש שעוד סובל ממחלות ילדות לrony067 , זה ידרוש יותר הבנה והתעסקות ממה שהוא מחפש.
יש גם את PLAYONHD במחיר סביר מאוד ואולי עם ייבוא בקרוב לארץ שאמור לספק את דרישותך אבל...
גם הוא חדש ולכן הייתי ממליץ לך לחפש מכשיר ותיק יותר שהוכיח את עצמו גם בהשקעה כספית גדולה יותר כמו אלו שציין ליאור או HDX1000 .
בכל מקרה אני ממליץ לך לקנות בארץ - המכשירים האלה הם לא plug& play כמו DVD לדוגמא ודורשים יותר ידע,
כך שהמוכר יוכל לספק לך עזרה והדרכה בהתקנה ובוודאי אחריות כלפי פגמי ייצור.
גילוי נאות:
אין לי ולא היה לי מזרימדיה! אני מחפש לקנות ולכן עושה בינתיים הרבה שעורי בית ברשת.
נערך לאחרונה על ידי vamos650, 27-08-09 בשעה 13:07 -
ליאור וומוס היקרים הגעתי למסקנה או פופקורן או TVX עכשיו השאלה לגבי TVIX . האם כדאי להביא את אחד הדגמים החדשים במחירים סברים יחסית שהם ה-DVICO TVIX R-3300 ו/או TViX R2210 מארצות הברית שם בן דודה שלי נמצא לפי האתר הבא והמחירים שמצויינים או אתם לא ממליצים על המכשירים הנ"ל https://www.digitalconnection.com/st...ID=3&MFG=Dvico
או לפי האתר http://www.tvixbox.com
אשמח לשמוע את דעתכם אם כדאי את TVIX או להביא מארצות הברית פופקורן? תודה על כל העזרה והמענה מקווה שתענו לי.
-
שני הדגמים של DVICO שציינת, נחותים מבחינת תמיכה בפורמטים.
אם כבר, אז דגם TVIX 6500 יתאים.
-
תודה ליאור
אני נראה לי כמעט בטוח הולך על Popcorn Hour A-110.
אז המון תודה לך ולכל מי שעזר וייעץ וענה ועזר.
תודה שוב ולילה טוב אני ישמח לשמוע חוות דעת מניסיון עם המכשיר.
-
כללי פרסום הודעות
| |
הוספה לשירותי סימניות: