+ הגב לנושא זה
מציג הודעות 1 עד 4 מתוך סך הכל של 4
    BrEeZeR לא מחובר כעת חבר חדש

רמקולים אחוריים וקדמיים ברכב - עזרתכם.

יש לי סיאט איביזה. לא התקנתי מערכת בנתיים. יש לי רמקולים קדמיים (שהגיעו עם האוטו בלי המערכת) שכבר נמצאים. ומאחורה מגש ריק (אין רמקולים).

ביקשתי הצעת מחיר למערכת והאיש שהציע לי את ההצעת מחיר דיבר על להחליף את הרמקולים הקדמיים הקיימים (אלו שהגיעו עם האוטו) ולשים במקומם רמקולים חדשיים וטובים יותר.

יש לי לציין שאני מועניין במערכת איכותית ביותר.! וללא ספק הרמקולים שהגיעו עם האוטו לא הכי איכותיים במיוחד אבל הם סבירים.

אני שאלתי אותו אם לא עדיף לשים את הרמקולים האיכותיים מאחורה ולהישאר עם השניים הקדמיים ואז להנות מ4 רמקולים. הוא אמר שזה לא רעיון טוב.! שצריך רמקולים איכותיים מקדימה ואלו שמקדימה רק יפריעו..

מה אתם אומרים? האם מערכת עם 2 רמקולים יכולה להספיק? והאם להקשיב בעצתו ולהעיף את הקדמיים ולהנות רק מאיכותם של הרמקולים החדשים בחלק הקדמי?

moti1616 לא מחובר כעת חבר חדש
    אם אתה רוצה רמקולים איכותים הרמקולים שמגיעים עם הרכב הם לא איכותיים, מה גם שעדיף במה קדמית כמו שאתה צוופה בטלוייזיה או רואה הופעה חיה. אתה רוצה להוסיף מגבר או להשאיר אותך על ההגברה הפנימית של הרדיו דיסק?

2007v לא מחובר כעת חבר חדש
    רמקולים שמגיעים אם האוטו באמת לא הכי איכותיים אבל על תמהר להחליף אותם בשביל מערכת טובה תיצטרך קודם 2 רמקולים אחוריים מגבר וסאב ואם לא להישתולל אז אפשר לירכוש כל דבר בחבילות ו די בזול אבל אם ללכת אל האיכותים אז המחיר עולה ולא קצת , לכן הייתי מציע בנתיים שהרמקולים עובדים לא להחליף אותם עד שלא תתקין את שאר הציוד .

הדמות האישית של אורי_ו
    אורי_ו לא מחובר כעת כתב האתר
    ציטוט פורסם במקור על ידי 2007v צפה בהודעה
    רמקולים שמגיעים אם האוטו באמת לא הכי איכותיים אבל על תמהר להחליף אותם בשביל מערכת טובה תיצטרך קודם 2 רמקולים אחוריים מגבר וסאב ואם לא להישתולל אז אפשר לירכוש כל דבר בחבילות ו די בזול אבל אם ללכת אל האיכותים אז המחיר עולה ולא קצת , לכן הייתי מציע בנתיים שהרמקולים עובדים לא להחליף אותם עד שלא תתקין את שאר הציוד .
    כ"כ לא נכון.
    הרמקולים שמגיעים עם הרכבים של קבוצת פולקסווגן סבירים לגמריי, ו99% מהם מגיעים כ2WAY קומפוננט.
    הדלתות של הרכבים האלו אקוסטיות מאוד, והרמקולים האלו נבחרים להתאים לדלתות .

סלח לי על הביקורת אבל קצת הזוי שאדם שקנה ציוד כמו שלך לרכב (שפירטת בשרשור אחר) יתן ביקורת על מוצר שכנראה הוא לא מכיר באמת לעומק.
    על ציודופיל טוב נאמר:
    The things you own end up owning you

שרשורים בנושאים דומים

1. מבקש המלצה לזוג רמקולים אחוריים
    מאת gabiw בפורום אודיו רב ערוצי - קולנוע ביתי
    תגובות: 1
    עודכן: 20-04-08, 15:48

הוספה לשירותי סימניות:

הוספה לשירותי סימניות:

כללי פרסום הודעות

» פרסומת

» פייסבוק