-
עושה רושם שיש לחלק מהמכשירים מסידרת 1001 DAC מצויין של AKM ומחברים Old School איכותיים במיוחד. יש למכשיר גם ספק לא רע, אפילו יחסית לנגן מוסיקה איכותי, כיוון שהוא אמור לתמוך בלוח אם של מחשב
שכולל מעבד ו GPU (פשוטים יחסית להיום, אבל עדיין).
הסיבה לחומרה היוקרתית במחיר הזה, הוא כנראה שסוני תכננה (והצליחה) להרויח בעיקר ממשחקים, ורשיונות פיתוח. גם היום בשוק הקונסולות הכסף הגדול לא מגיע מהחומרה, אלא מהמשחקים ושרותי הרשת.
כלכלית החומרה אמורה במקרה הטוב לא להפסיד יותר מדי כסף. מיקרוסופט וסוני מפסידות כ 100$ ליחידה (אולי יותר, אני לא בטוח).
חברת שבונה CD Player, לא יכולה להתחרות בזה.
לא הייתי מהמר ש PS1 ינצח נגן של KREL ב 5K$ , אבל בשביל 600 ש"ח זה עיסקה טובה.
נערך לאחרונה על ידי דג רקק, 22-12-07 בשעה 20:42 -
-
זה כול מה שהוא עולה ? 600 שקל ? האם הוא נמכר עדיין כחדש ? ואיך החדש יותר מבחינת נגן ?, וכמה הוא עולה ?
-
 פורסם במקור על ידי truejoker זה כול מה שהוא עולה ? 600 שקל ? האם הוא נמכר עדיין כחדש ? ואיך החדש יותר מבחינת נגן ?, וכמה הוא עולה ? כן. 150$. ולדעתי הוא לא ממש נמכר, אבל תוכל להשיג ב EBAY בהרבה פחות.
לגבי החדש, אני פשוט לא יודע. הוא נגן BLUE RAY לא רע, אבל לגבי Red Book קשה לי לנחש מה איכות הנגינה. מצד אחד הוא נגן של פורמטים מודרניים, כלומר תומך ב DTS-HD , ן DOLBY TRUE HD. אז יש לו DAC שיודע להתמודד עם אותות ברזולוצייה גבוהה.
מאידך הוא צריך לטפל ב 8 ערוצים ( 7.1) אז אני לא הייתי חותם על כך שהממירים שלו איכותיים כפי שהיו בעבר ( PS1 הוא סטריאו).
ממה שהבנתי ממקורותי (פחחחח עלי ) כאשר משדכים לו DAC חיצוני הוא לא רע. אבל זה כבר חוכמה קטנה. אולי עם Dac צנוע ויעיל ( למשל Beresford TC-7510 שאהוב מאוד ב HEAD FI ) ואם מלכתחילה יש למישהו כוונה לרכוש PS3 כמרכז מדיה לסלון ( הוא יודע לעשות הכל, בלו ריי, DVD , אינטנרנט, CD, משחקים ) אז יש כאן פתרון לא רע.
מה שבטוח הוא שהוא יקר משמעותית. בסביבות 450$ בחו"ל. בארץ כ 3500 ש"ח.
נערך לאחרונה על ידי דג רקק, 23-12-07 בשעה 02:06 -
אהלן,
המכשירים הנחשבים אודיופילים הם רק הפלי סטיישן 1. וגם שם מהסידרה הראשונה, וגם שם כניראה יש הבדלים בין תתי סדרות.
הסידרה 1000 היא עים חיבור אאדיו מאחורה ונראה שיש כ 5 סדרות משנה ב 1000 שאין ממש אפשרות מבחוץ לדעת מה זה מה.
יכול להיות שזו הסיבה לכך שהדעות חלוקות בעניין איכות הצליל.
חלוקת הדעות היא ממש חד משמעית. ומכייון שלא מדובר כאן בקידום מכירות או עניינים אנטרסנטיים, הרי הדבר עוד יותר מוזר. יש אנשים שמחזיקים מה פס1 היי אנד. ממש הי אנד!! נדמה לי שזה יבואן או יצרן של שינדו היפנית שמשמיע בתערוכות הי אנד את הסט שלו (הלוואי על כולנו כזה סט) מפס1. זכור לי פוסט של תומר שבו תמונה של מערכת הי אנד עם פס1. לא הצלחתי למצא את הקישור הזה. תומר?
לעומת זאת יש כאלו ששמעו וטוענים כמו שגם כאן למעלה נטען שזה סתם.
אז יכול להיות שזה באמת תלוי בתת סידרה.
את הפס1 לדעתי לא ניתן לקנות חדש, באי ביי זה עולה בין 20 ל 40 יורו בערך. אבל כמובן שקיים כאן הסיכון של תת הסידרה. על ה 1002 אפשר לדעת מראש אבל על התת סידרה אין אנפורמציה.
יהיה בהחלט מעניין להכניס לאחד המבחנים שעושים כאן גם פס1.
.
-
על ציודופיל טוב נאמר:
The things you own end up owning you -
וואלה חשבתי שיהיה פה יותר עניין.
הנה אתר של חברה גרמנית שמשתמשת בבסיס של פס1 לקומפקט שלה. המחיר של דגם מספר שלוש מעל 3000 יורו. http://www.musicconnection.de/index.html http://www.musicconnection.de/dynastation2.html http://www.avataracoustics.com/dynavox/dynastation1.php
גם אני יכול לגדף ולהעליב ולהתיהר ולגרום למהומות... אז אולי יותר יתעניינו בנושאי אאודיו אמיתיים???
.
-
מכשיר אחד, יגיע אליי השבוע לבדיקה.
אני אנסה באותו זמן לבדוק מאיזה דור הוא על ציודופיל טוב נאמר:
The things you own end up owning you -
בזמנו היה לחץ באתר, ולכן אולי לא היתה הענות רבה...
אז אני מקפיץ...
אורי?
.
-
דוד.
אולי היתרון של ה-PS 1 הוא נגד מכשירים באותה רמת מחיר אך אני סבור ובטוח שאין לו סיכוי להיתמודד מול מכשירים איכותיים באמת.
אני בטוח שהסיבה השניה לאמרה שהוא "אודיופילי" היא מפני שמחפשים לעשות קצת רעש בתחום וזו דרך מצויינת.
אני אישית אינני מאמין במוצר וזאת מפני שהוא עמוס תקלות {היה לי כזה} לכן לא חושב שמוצר "אודיופילי" אמור להיות לא אמין.
-
היה לו תקלות בניגון CD נמר?
כללי פרסום הודעות
| |
הוספה לשירותי סימניות: