-
שאלות למומחים.. נגני בלו ריי
כמו שאתם יודעים הרבה זמן אני מתלבט בקשר למקור לבלו ריי ול UPCASUNG לסרטי DVD שיתחבר דרך רסיבר הדנון 2809 שלי ולמסך ה 50PY800 . הבנתי שנכון לעכשיו לא יהיה מכשיר בלו ריי רב אזורי והשאלה שלי אם יש היום בארץ מכשיר שלפחות עונה לתנאים הבאים .
1. UPSCALING טוב שיתן תונה טובה לDVD על מכשיר FHD וכמובן חשוב שיהיה MULYZONE ב DVD
2.. ניגון סרטי DIVX עם כתוביות בעברית .
3. ניגון MKV עם כתוביות בעברית .
ל "צערי" יש לי כמה בלו ריי שהגיעו מארה"ב ( בעיקר דיסני ) וכמה מאזור 2 ( יש באירופה מציאות לא רעות יחסית למחירים השערוריתיים בארץ ) . האים יש סיכוי בעתיד שיצאו מכשירים שהם REGION FREE גם בבלו ריי ?? או שהטכנולוגיה היא כזאת שלא מאפשרת את זה.
ועוד שאלונת קטנטונת למומחים . מישהו יודע מה קורה עם הנגן בלו ריי החדש של OPPO ?? נראה שהוא מתעכב כבר יובלות ...
האים כונן בלו ריי למחשב יכול לעזור בקטע הזה ??
 danistar -
-
לדעתי, רוב הדגמים לא תומכים גם ב- DVD Multy Zone
וגם ניגון MKV מנוגד למעשה לאינטרס של היצרנים, היות והוא משמש כפורמט עבור הורדות קבצים.
אבל, נראה לי שהדגם הזה יתאים: Dune HD Center
כונן בלוריי למחשב גם יתאים, משום שאת כל שאר היכולות (MKV, כתוביות וכו') אתה מקבל מהמחשב, ללא קשר לכונן.
-
אתה יכול לפרט קצת על המכשיר הזה, על החברה ?? פעם ראשונה שאני נתקל בהם . איך ה UPSCALING שלהם ?? , דומה לזה של ה OPPO ?? האים יש REVIEW או ביקרוות של קונים לגביו ??
 danistar -
זו חברה שמייצרת בישראל, לא בדקתי מכשיר שלהם.
שרשורים בנושאים דומים -
תגובות: 4
עודכן: 24-03-10, 23:50 -
מאת walla246 בפורום נגנים, מקורות וידאו
תגובות: 10
עודכן: 30-03-09, 08:13 -
מאת hammer_ בפורום אודיו רב ערוצי - קולנוע ביתי
תגובות: 4
עודכן: 09-01-09, 10:54 -
מאת tomertsin בפורום נגנים, מקורות וידאו
תגובות: 1
עודכן: 05-01-09, 23:12 -