-
Samsung A656 מתחיל להשתגע
אהלן
כמה בעיות שיש לי עם LCD 656 לדעתי הכיול הוא בסדר גמור והאיכות התמונה בשידורי SD טובה מאד מחובר בכבל HDMI מהממיר
הבעיה מתחילה בDVD של הסדרה THE WIRE
לדוגמא יש קולזאפ על הפנים של השחקן ולמאית השניה יש מין ריצוד קל כאילו כל התמונה זזה לכיוון אחד ומיד חוזר בחזרה (קצת קשה להגדיר את זה)
אני רואה את אותה תופעה גם ברקע של התמונה לדוגמא אם ישנו קיר ברקע גם שם יש מין תזוזה קלה ונוצרת מריחה לזמן קצר מאד
הDVD הוא דנון 1740 מחובר בHDMI לרסיבר דנון 1908 הDVD מוגדר ביציאת וידאו PROGRESSIVE P
ניסתי לחבר את הDVD ישרות לTV וסואנד לרסיבר אבל אז יש תופעה אחרת אחרי 5 דקות של צפיה הTV עושה מין ריסטארט לכניסת HDMI 2 מופיע מסך שחור עם הכיתוב של הכניסה ומיד חוזר לסרט כרגיל ניסתי חיבור לכניסה HDMI 3 וגם שם חוזרת התופעה
ניסתי לעשות עידכון FIRMWARE אבל הTV לא זיהתה את הUSB KEY אז ויתרתי על הרעיון
אשמח לעזרה
תודה
-
-
איזו רזולוציה הגדרת ל- DVD ?
-
-
אהלן ליאור
האם אתה מכיר את הבעיה הזאת
"ניסתי לחבר את הDVD ישרות לTV וסואנד לרסיבר אבל אז יש תופעה אחרת אחרי 5 דקות של צפיה הTV עושה מין ריסטארט לכניסת HDMI 2 מופיע מסך שחור עם הכיתוב של הכניסה ומיד חוזר לסרט כרגיל ניסתי חיבור לכניסה HDMI 3 וגם שם חוזרת התופעה"
נראה לי שחיבור ישיר לTV יעלה את איכות התמונה
-
יש כנראה בעיה בסנכרון האות דרך HDMI.
נסה לחבר את ה- DVD למשל דרך קומפוננט.
-
האם כדאי לנסות SCART TO SCART מה DVD ל TV ?
שכתבת קומפוננט האם התכונת לחיבור DVD לרסיבר? או ישרות לTV?
תודה
-
ישירות ל טלויזיה.
יש לך חיבורי סקארט ב- DVD וגם בטלויזיה?
-
כן יש לי יציאת סקארט בDVD וכניסת סקארט בTV
היתי בטוח שHDMI יתן את האיכות הגבוהה ביותר
-
HDMI אכן אמור לתת, אבל גם קומפוננט יתן איכות טובה, נסה גם אות RGB דרך סקארט.
-
אהלן ליאור
עשיתי כמה בדיקות לבדוק את תופעת "המריחה" או "הקפיצה" של התמונה
1 חיברתי את הDVD ב HDMI ישרות לטלווזיה לא דרך הרסיבר והבעיה חזרה
2 החלפת כבל HDMI ושוב אותה בעיה
3 חיבור SCART TO SCART מDVD ל TV שם הבעיה נעלמה אבל האיכות ירדה לדעתי באופן משמעותי לעומת HDMI
בTV יש שתי כניסות SCART בחיבור לאחת מהן כל הצבעים היו בגוון צהוב אבל זה כבר משהו אחר
אז כמו שאמרת כנראה שיש בעיה בסיגנל האם זה משהו שאפשר להפעיל אחריות עליו? למה זה קורה?
מה הבדלי האיכות בין COMPONNET ו SCART כי מהאיכות SCART היתי קצת מאוכזב
תודה
שרשורים בנושאים דומים -
מאת rReNjo בפורום מסכים - LCD - פלזמה - מקרנים
תגובות: 1
עודכן: 09-03-08, 16:13
כללי פרסום הודעות
| |
הוספה לשירותי סימניות: