-
אפשרות לנגן קבצי H264 על אקסטנדר של לינקסיס
שלום לכולם.
ברשותי אקסטנדר של LINKSYS מדגם DMA2100 הקטן והפופולארי.
הוא עובד מצויין, ללא שום תקלות אך אינו מצליח לנגן קבצי H264, שומעים סאונד מקוטע אך אין תמונה, מחיפושי בפורומים בחו"ל היות והמוצר לא כל כך נפוץ בארצינו וגם לא נמכר באופן רשמי הבנתי שהוא אינו מסוגל לנגן את הקבצים הנ"ל וחב"ל, רציתי לדעת האם מישהו כבר נתקל בפיתרון כל שהוא ? האם הדגם המתקדם יותר שמגיע עם DVD מובנה, ה DMA2200 כן מסוגל לעשות את העבודה ??? והאם מישהו יודע כל פיסת מידע על עדכון קושחה עתידי שאולי יפתור את הבעייה ואמור לצאת מתי שהוא ??
אשמח לקבל כל מידע בנושא, כמו כן האם יש אקסטנדר מומלץ יותר לויסטה מדיה סנטר שמפעיל את הקבצים הנ"ל ואף יותר מומלץ מה DMA2100.
בתודה מראש.
אסף מורז.
-
-
הוא מבוסס כנראה על צ'יפסט מדור קודם שאינו תומך ב- H.264, חפש משהו שמבוסס על צ'יפסט 8635 של סיגמא או מקביל.
-
מצאתי עוד משהו :)
היי.
ליאור, קודם כל תודה רבה על התגובה המהירה, אחפש משהו בסגנון הזה.
מצאתי משהו שעשוי להיות פיתרון, זאת מעין תוכנה שנקראת TRANSCODE360 שאמורה לגרום לאקסטנדר ולאקסבוקסים לנגון קבצים שהם לא תומכים בהם דרך הזרמה ישירות מהמחשב.
הנה התיאור של התוכנה באנגלית (עדיין לא ניסיתי אני בעבודה אבל אנסה היום ואעדכן)
Transcode 360 enables the playback of unsupported video over Xbox 360 and Media Center Extender devices. This software is designed to run on Windows XP Media Center Edition 2005 and Microsoft Vista.Transcode 360 is completely free for non-commercial use, donations are always appreciated
והנה קישור להורדה למי שרוצה לנסות גם כן למקרה ולא אצליח או סתם בשביל לבחון אותה מקרוב. http://games.softpedia.com/progDownl...oad-21636.html
מקווה שזה יעזור, אני אנסה את זה היום ואם זה יעבוד מבטיח לעדכן את כל מי שמעוניין.
יום טוב, אסף.
-
התוכנה מבצעת המרה לפורמט שנתמך ע"י האקסטנדר, זאת בזמן אמת בעת הרצת הסרט.
המחשב שלך צריך להיות מספיק חזק עבור פעולה זו.
-
נתקלתי בבעייה אחרת.
היי, המחשב שלי מספיק חזק, במקרה שלי Q6600 עם 2 דיסקים קשיחים בתצורה של RAID 0 ו 4GB זיכרון ב DUAL CHANNEL כמובן נראה לי שזה מספיק חזק, אבל הבעייה האמיתית בכל הסיפור פה זה שהתוכנה מבקשת ממני להתקין MICROSOFT NET FRAMEWORK 1.1 ומעלה, הגירסה שהיא מבקשת אינה מתאימה לויסטה בכלל לכן התקנתי גירסת 3.5 של NET FRAMEWORK אבל זה לא עוזר, זה עדיין מבקש ממני להתקין ופה נתקעתי :-(
אנסה להתעסק עם זה בהמשך, העיקר שיפתור לי את הבעייה כי כל הקליפים שיש לי במחשב הם בפורמט הזה של H264.
שרשורים בנושאים דומים -
מאת asafmoraz בפורום חומרה
תגובות: 0
עודכן: 13-01-09, 16:52
כללי פרסום הודעות
| |
הוספה לשירותי סימניות: