+ הגב לנושא זה
עמוד 1 מתוך 3 1 2 3 אחרוןאחרון
מציג הודעות 1 עד 10 מתוך סך הכל של 30
    הדמות האישית של ramkol
    ramkol לא מחובר כעת חבר משקיען

הערות בקשר לגלריות האישיות.

יש סיפור של זן שמתאר פרה שהצליחה כולה לעבור דרך גדר של רשת, ורק קצה זנבה נתקע...

זה קורה בדרך כלל בחיים שלנו שדווקא את הדברים שלכאורה הם פשוטים אנחנו מזניחים, והפרה לא יכולה לעבור כולה.

לאחר התבוננות בגלריה של המערכות האישיות אי אפשר שלא לשים לב לכך לאנשים השקיעו המון ברכיבים עצמם אבל איך שהו הם מפספסים בדבר הפשוט ביותר וזה הסידור שלהם בחדר, בפני עצמם וביחס לריהוט.

לא יצא לי לשמוע את המערכות המצולמות, אם כי רבים מהרכיבים שמעתי בהזדמנויות שונות, אבל אני יכול, בצניעות הראויה, להעלות מספר נקודות על סמך הניסיון שלי וניסיון של אחרים שקראתי עליו כאן ושם בנוגע למיקום וכו'. ושוב, הכל בצניעות הראויה, אני לא מתנשא או מנסה להגיד לאחרים מה לעשות, אלא פשוט מאיר על נקודות שנראו לי חשובות. מין הסתם אנשים מודעים להם, וכמובן שיש אילוצים... אבל בכל זאת כדאי לדון בכך.

אלך גלריה גלריה,

אבנר 126,

קודם כל, טוב שיש מעמד יעודי ואיכותי למערכת...
    הרמקול השמאלי עומד במקום בעייתי מאוד, פחות מ 70 ס"מ מהקיר הצדדי גורם לנו לטשטוש מיקום הרמקול וכך גם לחוסר דיוק בהצגת מיקום הכלים שלפננו. נדמה לי שהכפתור הימני במגבר זה בלנס, תנסה לשמוע מונו ולהשוות בין הרמקול הימני לשמאלי. תנסה לשמוע גם עם חלונות פתוחים לגמרי. יכול להיות שאיזה טיפול באזור החלונות ישפר מאוד.
    דבר שני, בדרך כלל ממליצים לא לשים נגנים מעל למגברים בכלל, ובמיוחד כאלו שמתחממים. אין לי פתרון לזה כי אם תעלה אותו קומה הוא יהיה מתחת לפטפון. לפונו בטוח מגיע מדף משל עצמו...

ורוי,
    אוי יוי יוי יוי יוי...
    צפוף צפוף צפוף... אתה בטח מודע לזה... אבל יכול להיות מאוד שזה לא נורא. מזנון כזה כבד בין הרמקולים נחשב בדרך כלל לאסון, אבל אצלך הוא מאחורי הרמקולים, יכול להיות שאם יש מספיק אוויר מאחורי הרמקולים זה לא מפריע הרבה... אני מניח שהארון והשולחן הם אילוצים.... ככה זה בחיים...

פנתר,
    מצב קלסי של מזנון כבד בין הרמקולים, רמקולים כמעט צמודים לקיר... וקיר אחורי חשוף לגמרי... אין מצב שזה טוב לסאונד...
    כתבת שהמערכת עומדת לפני שדרוג, כדאי לחשוב גם על הדברים האלו.

ניתין,
    תחליף כוננית....

מדפי זכוכית נחשבים די זוועה...

כרמי,
    לא חלב לא בשר...
    יש אסכולת האינטרקונקים הקצרים ביותר, ויש אסכולת כבלי הרמקולים הקצרים ביותר...
    בגלל חוסר הסמטריה בסידור על הכוננית אתה צריך אינטרקונקטים בין הפרה לפאורים ארוכים... יכול להיות שהם ארוכים מידי ותפיק יותר אם יקוצרו בחצי.
    כמו אצל כולם... המזנון באמצע לא עושה טוב.

אוזן,
    כמו שאמרת, אתה צריך מעמד למערכת... רצפה היא מקום לא טוב למגבר... והמגבר לא טוב לפטפון...
    גם הקירבה לקיר השמאלי לא מוצלחת..
    הכי טוב יהיה אם תוכל את המגבר והפטפון לשים בצד ימין לא בין הרמקולים ולהרחיק את השמאלי מהקיר.
    אם אתה קונה מעמד, תחפש אחד עם ספייקים שיוכלו לחדור דרך השטיח, וישבו חזק על הרצפה.
    את הצלוחיות שמתחת לספייקים של המעמדים אצלך, כדאי לך להוציא כדי שהמעמדים יעמדו על הרצפה ולא השטיח...
    אני מניח שיש לך גומיות קטנות בין הרמקול למעמד. כדאי לך לעשות ניסוי עם ספייקים שם. תשיג ספייקים רחבים ותשים אותם הפוך על המעמד ועל השפיץ שלהם את הרמקול. אם זה ישמע עדיף תקבע את זה.

סונוס,
    כמו אצל כרמי, המזנון באמצע וחוסר הסמטריה שגורמת לאנטרקונקטים ארוכים מידי.
    הקיר מאחורנית ערום מידי.

שפילד,
    הרגליות של מגנפאן תמיד הפליאו אותי... ממליץ להניח על פלטות מסיביות שיושבות על ספייקים שיחדרו את השטיח....

איל יושוע,
    יפה שהשקעת באקוסטיקה ובדברים הקטנים...

אביב 007,
    כמו בספרים, המגבר למעלה, הפטפון על מעמד נפרד... יופי...
    הרמקול השמאלי כמו אצל כולם קרוב מידי לקיר... לא רואים בתמונות ואולי יש שם כבר, אבל איזה טיפול בקיר יכול לעזור....

אבנר,
    אתה כותב שבקרוב תהיה לך מערכת סטראו יעודית ואיכותית... תשתדל שהמזנון שבאמצא לא יהיה חלק ממנה... גם הספה שחוסמת את הרמקול הימני דורשת התיחסות.

זהו בינתיים...

.

הדמות האישית של carmi
    carmi מחובר כעת כתב האתר
    אני יכול להגיד שאתה צודק

אבל היות ולרובנו אין חדר יעודי למערכת אנחנו משתמשים בחדר המגורים או (בשמו "סלון") לכך.
    היות וחדר זה הינו גם הראי של הבית מצאתי שאצל רוב האנשים כולל אודיופילים כבדים (גם אם הם רווקים) קשה להכניס לחדר זה סטנד וטיפול אקוסטי.

יש דברים שבהם כסף הוא לא הנקודה החשובה והעיצוב ואיך שהדברים נראים חשובים - כך שמסתבר שאנחנו (רובנו לפחות) עדיין נמצאים בנקודה זו.

שאלו פעם מעצב מה יותר חשוב העיצוב או הפרקטיות והוא ענה "כל עוד נשים הולכות עם נעלי עקב התשובה ברורה"
    -------
    ,The piano keys are black and white
    But they sound like a million colours in your mind - Katie Melua

yairf לא מחובר כעת עוסק מסחרי
    רמקול כל הכבוד על ההשקעה, רק שקשה לי להאמין שהאנשים יעריכו את זה, אלא רק יפרצו בויכוחים פילוסופיים

הדמות האישית של carmi
    carmi מחובר כעת כתב האתר
    יאיר - שלא יהיה ספק אני מעריך את הערות וכמו כן מה רע בפילוסופיה ?
    -------
    ,The piano keys are black and white
    But they sound like a million colours in your mind - Katie Melua

הדמות האישית של Sonus
    Sonus לא מחובר כעת חבר משקיען
    ציטוט פורסם במקור על ידי ramkol צפה בהודעה

סונוס,
    כמו אצל כרמי, המזנון באמצע וחוסר הסמטריה שגורמת לאנטרקונקטים ארוכים מידי.
    הקיר מאחורנית ערום מידי.

.

תודה על המידע אבל אין לי הרבה מה לעשות.
    בדקתי עם אינטרקונקטים קצרים של מטר ועם מטר וחצי ולא שמעתי הבדל אז מבחינתי זה תקין.
    הקיר מאחורי המערכת זה הקיר של המקרן ככה שאין לי מה לעשות גם בזה.

(Y)
    .Remember that every good friend was once a stranger

נמר לא מחובר כעת כתב אודיו
    בקשר למזנונים הכבדים בין הרמקולים אין שום פילוסופיה, העובדות הן שמזנון משפיע סופר דופר על הצליל וברוב המקרים לרעה.

לגבי הספייקים בין המעמד לרמקול אצל אוזן. אני ממש לא בטוח שכדאי להניח רמקול ששוקל כמעט 30 קילו על מסמר שיפגע בעץ בחלקו התחתון. אלא אם כן יחליט אוזן שהרמקול הזה לא ימכר לעולם במחיר נורמלי. גם ככה הוא לא ממש זול.

לגבי אבנר. וילון יעזור מאוד {מסכים איתך}.

בקיצור.
    כרמי ויניב. השידרוג הבא - סטנד יעודי למערכת.
    נמר לוי

הדמות האישית של Sonus
    ציטוט פורסם במקור על ידי נמר צפה בהודעה

בקיצור.
    כרמי ויניב. השידרוג הבא - סטנד יעודי למערכת.
    לפני זה צריך מרתף של 60 מטר.
    אני מעדיף מזנון בסלון מאשר סטנד בחדר קטן.
    נערך לאחרונה על ידי Sonus, 29-03-09 בשעה 15:34

נמר לא מחובר כעת כתב אודיו
    יניב. זה לא קשור אחד בשני. ואוסיף שכאשר יש לך מרתף של 60 מטר תוכל למקם את הרמקול באופן שהמזנון לא יפריע.

בכל אופן גם במצב הנוכחי מעמד יעודי יעשה למערכת שלך רק טוב {במיוחד למנורות}.
    נמר לוי

הדמות האישית של Sonus
    ציטוט פורסם במקור על ידי נמר צפה בהודעה
    יניב. זה לא קשור אחד בשני. ואוסיף שכאשר יש לך מרתף של 60 מטר תוכל למקם את הרמקול באופן שהמזנון לא יפריע.

בכל אופן גם במצב הנוכחי מעמד יעודי יעשה למערכת שלך רק טוב {במיוחד למנורות}.
    זה מאוד קשור,
    אני לא מתכוון לשים מעמד ייעודי בסלון במקום המזנון, אני עדיין צריך לחיות בבית ולארח אנשים. (גם ככה זה לא להיט)

לכן, האפשרות שלי היא לעבור לחדר ייעודי (שקיים אצלי בבית) קטן ולשים מעמד ייעודי או להשאר בסלון עם המזנון.

בדקתי את 2 האפשרויות כמה פעמים, אין ספק שמזנון בחדר גדול עדיף על חדר קטן עם מעמד (לאוזני).
    נערך לאחרונה על ידי Sonus, 29-03-09 בשעה 15:53

הדמות האישית של Roy
    Roy
    Roy לא מחובר כעת עוסק מסחרי
    ציטוט פורסם במקור על ידי ramkol צפה בהודעה

ורוי,
    אוי יוי יוי יוי יוי...
    צפוף צפוף צפוף... אתה בטח מודע לזה... אבל יכול להיות מאוד שזה לא נורא. מזנון כזה כבד בין הרמקולים נחשב בדרך כלל לאסון, אבל אצלך הוא מאחורי הרמקולים, יכול להיות שאם יש מספיק אוויר מאחורי הרמקולים זה לא מפריע הרבה... אני מניח שהארון והשולחן הם אילוצים.... ככה זה בחיים...

.
    ?????
    יש עוד מישהו עם שם המשתמש שלי?
    כי לא זכור לי שהעליתי תמונה... או שאפילו צילמתי...
    מה גם שאצלי ממש מרווח.

שרשורים בנושאים דומים

1. שאלה בקשר לביקורות על CV500 והסקארלט
    מאת shaut בפורום מסכים - LCD - פלזמה - מקרנים
    תגובות: 22
    עודכן: 24-03-09, 16:59

הוספה לשירותי סימניות:

הוספה לשירותי סימניות:

כללי פרסום הודעות

» פרסומת

» פייסבוק

» פרסומות