נושא נעול
עמוד 1 מתוך 12 1 2 3 11 ... אחרוןאחרון
מציג הודעות 1 עד 10 מתוך סך הכל של 117
    ead
    ead לא מחובר כעת חבר משקיען

Exclamation שאלה רצינית, למה יבואני אודיו בארץ כאלו "ליצנים" ופשוט זוועה ?!

אני ממש בהלם מן המצב בארץ מבחינת אודיו ולא יודע איך עוד אנשים שרושמים פה לא מתלוננים ועושים משהו בנידון.

ואני אסביר.

בעבר קניתי כמה וכמה דברים שקשורים לאודיו (כבלים, אוזניות וכו'), חלק מן המוצרים גם עולים אלפי שקלים (לא שאני חושב שאם מישהו קונה ב50 שקל מגיע לו יחס מזלזל).

ויבואנים ומוכרים בארץ, נניח X אומרים לי שיש להם וכו', ואני צריך ל"רדוף" אחריהים כדי שידברו איתי, ואחרי זה, היו מצבים ששילמתי והסחורה לא הגיעה גם אחרי כמה חודשים טובים.
    וכל פעם אני שולח מיילים ומדבר וכו' וכו'.

זה הגיע למצב עם יבואן מאוד ידוע (שגם רשם פה בעבר, רמז), שכבר הייתי על סף ללכת לבית משפט איתו!!

ודרך אגב, אותו היבואן עדיין לא הביא לי כבל מסויים שאני צריך ומשלם לו עליו, והזמנתי את המוצר בסוכות! (כן תחשבו לבד כמה זמן עבר)

יש לציין שגם למיילים הוא לא עונה, אלא אם אני שולח לו המון וכל כמה ימים ואז אולי "עושה טובה" ועונה לאיזה מייל בתשובה של "כן" או "לא".

בקיצור, יבואנים זה עם XYWZ (לא רוצה להגיד מה שחושב עליהים)
    וחבל מאוד שיש כאלו שעובדים באודיו, שמביאים סחורה יקרה, שאנשים משלמים להם או מוכנים לשלם מיטב כספם (לעולם אבל לעולם לא אמרתי שאני אשלם ולא שילמתי או עשיתי איזו שהיא בעיה עם זה) וככה מתייחסים ללקוח כמו ***.

יש לציין שאותו יבואן "מסתורי" (שבטח כל הותיקים קצת יותר יודעים על מי אני מדבר), לעולם לא אתקרב עליו יותר, כלומר אסיים את הקניה שלי אצלו כרגע ברגע שיגיע המוצר (אם אי פעם יגיע), וגם שרציתי לקנות ממנו רמקולים ומגבר וכו', שזה עוד ציוד של 10+, אני כבר מראש למדתי מן העבר ולא אחזור על אותה הטעות פעמיים.

יש לציין שאני מזמין דברים מחול (גם שקשורים לאודיו וגם בכלל) ומעולם לא היו לי בעיות.
    תמיד עונים לי תוך יום, שולחים את המוצר מהר (מגיע עם משלוח מהיר תוך פחות משבוע מארה"ב גם), ומתייחסים מאוד נחמד ועונים לכל השאלות וכו'.

פה בארץ המצב פשוט זוועה, ושלא יתפלאו היבואנים ומוכרים בחנויות שאנשים מעדיפים לקנות מחול מאשר דרכם (אפילו אם יוצא כמה שקלים יותר לפעמים בגלל מכס וכו')

עוד דוגמא דרך אגב, היבואן של audioengine שהבטיח לי כבר מזה כמה חודשים טובים להביא את ה A5 וSUB וכו' וכו'.
    ועד היום כלום!
    ולאחרונה לאחר שגם שלחתי לו מיילים (רגילים לחלוטין, לא משהו גס, קללות או כל דבר מעליב אחר), הוא גם הפסיק להתייחס ולענות.

יש לציין שהוא הבטיח שיביא את הרמקולים כבר אי שם בספטמבר, ותחשבו לבד כמה חודשים עברו מאז (רמז : בערך חצי שנה).

אני מאוד מצטער שבכלל חיכתי לו והקשבתי לו עד היום, כי עכשו כבר הזמנתי את הרמקולים מחול (כן תודה על "תתחדש") ועוד מעט כבר יגיעו לבית שלי, גם מהר יותר, וגם במחיר דומה אם לא זול יותר, וגם בלי הכאב ראש של "לרדוף אחרי היבואן שיעשה לי טובה".

ממש גועל נפש שנוצר מצב שאני צריך לרדוף אחרי יבואנים בשביל לתת להם כסף!!
    והם עוד "עושים לי טובה" ועוד לא מביאים את המוצרים ולא מספקים את הסחורה.

עדכון לגבי שם ופרטים בעמוד 3 ו 4.
    נערך לאחרונה על ידי ead, 23-02-09 בשעה 20:35

gaga לא מחובר כעת חבר משקיען
    ואוו...

ead
    ead לא מחובר כעת חבר משקיען
    אני בטוח שאני לא היחיד שזה קרה או קורה לא (אני מכיר עוד אנשים שזה קרה וקורה להם) והיה טוב אם גם אחרים בפורום היו אומרים שקיימת בעיה זאתי.
    לטעמי רק "מרד צרכנים" יביא לשינוי.

אני יכול להגיד שיבואנים שעשו לי בעיות, אני דואג כל פעם שאני שומע אדם שרוצה לקנות ציוד אודיו, ל"יידע" אותו בנושא ויעשה לבדו את החשבון אם לקנות שם או לא.

הדמות האישית של Sonus
    Sonus לא מחובר כעת חבר משקיען
    תעשה טובה תן שמות ופרטים אחרת הפוסט הזה יעלם ולא יהיה שווה כלום בעתיד.
    נערך לאחרונה על ידי Sonus, 23-02-09 בשעה 15:29
    .Remember that every good friend was once a stranger

gaga לא מחובר כעת חבר משקיען
    גם אותי "ידעו" לגבי יבואן ידוע .ממש אתמול .וירדתי מהרכישה !

hornless לא מחובר כעת חבר משקיען
    כמו במקרה עם בני/בנות זוג, גם יבואני אודיו צריך לבחור בקפידה.
    דרך צלחה

יואלפלרמן מחובר כעת חבר משקיען
    "למה יבואני אודיו בארץ כאלו 'ליצנים' ופשוט זוועה"

הקביעה היא שיבואני האודיו "ליצנים" ו"זוועה". השאלה של EAD היא 'למה?'

האם הדבר מתייחס לכל היבואנים? בכל המקרים של אותו לקוח עם כל היבואנים? בכל המקרים של אותו לקוח עם אותו יבואן? בכל המקרים של לקוחות אחרים עם אותו יבואן?

לא. נשארנו עם לקוח אחד, שני מקרים עם שני יבואנים.

מה שלא אומר שזה בסדר במקרים האלו (זה לא), שהיבואנים מתפקדים כמו פדקס (הם לא) ועוד ועוד.

שאלה כזאת היא בנוסח "למה אתה מכה את אשתך?". עכשיו לך תטען שאתה לא.

בקיצור: מקרה קונקרטי לפרטיו, כולל תגובת היבואן, יהיה יעיל.

נמר לא מחובר כעת כתב אודיו
    גיא.
    לעיתים ישנן פשלות של יבואן רק עם לקוח אחד. גם לי יש לקוחות שפשוט לא הולך לי איתם האם כל השוק צריך להיזהר ממני?
    נמר לוי

byrdparis לא מחובר כעת חבר משקיען
    כל השוק צריך להזהר מפותח השרשור ..

oren6666 לא מחובר כעת חבר משקיען
    ציטוט פורסם במקור על ידי נמר צפה בהודעה
    גיא.
    לעיתים ישנן פשלות של יבואן רק עם לקוח אחד. גם לי יש לקוחות שפשוט לא הולך לי איתם האם כל השוק צריך להיזהר ממני?
    תלוי.

מזה "לא הולך לי איתם"? האם דפקת אותם? רימית אותם? גנבת מהם? שיקרת להם? סיפקת להם פרטים לא נכונים על המוצר? הבאת להם מוצר משומש\מחודש\ מתצוגה למרות שבעיסקה זה לא נאמר? האם לא הלכת לקראת הצרכן וחשבת רק על טובתך האישית בלבד(כמובן אם בקשתו לא הייתה חריגה)?

אם לכל אלה התשובה היא כן. אז כן, השוק צריך להיזהר ממך ואף לא לקנות ממך יותר.

מה שאני מאמין שנכון, בזכות ההיכרות הקצרה מאוד שלי איתך, שהתשובה היא לא לכל הנאמר לעיל, וכנראה שהצרכן הוא הבעייתי ולא המוכר במקרה שלך.

אבל במקרים רבים, החנויות\הסוחרים דופקים את הלקוחות ומספקים פשוט יחס מזלזל. כן, השוק צריך להיזהר מחנויות כאלה ולא לקנות מהם עוד עד שישנו את גישתם.

ead כשתקבל את הרמקולים אתה בטח יודע שאני אשמח אם תעשה עליהם סקירה מקיפה ;]... מה טוב בהם מה חסר בהם(אם חסר) והאם הכסף ששילמת בעבורם שווה את רכישתם.
    תודה =].

אה וכמעט שכחתי, תתחדששששששש!!! ותיהנה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    נערך לאחרונה על ידי oren6666, 23-02-09 בשעה 15:35

הוספה לשירותי סימניות:

הוספה לשירותי סימניות:

כללי פרסום הודעות

» פרסומת

» פייסבוק

» פרסומות

» חדשות מסחריות