-
שאלה רצינית, למה יבואני אודיו בארץ כאלו "ליצנים" ופשוט זוועה ?!
אני ממש בהלם מן המצב בארץ מבחינת אודיו ולא יודע איך עוד אנשים שרושמים פה לא מתלוננים ועושים משהו בנידון.
ואני אסביר.
בעבר קניתי כמה וכמה דברים שקשורים לאודיו (כבלים, אוזניות וכו'), חלק מן המוצרים גם עולים אלפי שקלים (לא שאני חושב שאם מישהו קונה ב50 שקל מגיע לו יחס מזלזל).
ויבואנים ומוכרים בארץ, נניח X אומרים לי שיש להם וכו', ואני צריך ל"רדוף" אחריהים כדי שידברו איתי, ואחרי זה, היו מצבים ששילמתי והסחורה לא הגיעה גם אחרי כמה חודשים טובים.
וכל פעם אני שולח מיילים ומדבר וכו' וכו'.
זה הגיע למצב עם יבואן מאוד ידוע (שגם רשם פה בעבר, רמז), שכבר הייתי על סף ללכת לבית משפט איתו!!
ודרך אגב, אותו היבואן עדיין לא הביא לי כבל מסויים שאני צריך ומשלם לו עליו, והזמנתי את המוצר בסוכות! (כן תחשבו לבד כמה זמן עבר)
יש לציין שגם למיילים הוא לא עונה, אלא אם אני שולח לו המון וכל כמה ימים ואז אולי "עושה טובה" ועונה לאיזה מייל בתשובה של "כן" או "לא".
בקיצור, יבואנים זה עם XYWZ (לא רוצה להגיד מה שחושב עליהים)
וחבל מאוד שיש כאלו שעובדים באודיו, שמביאים סחורה יקרה, שאנשים משלמים להם או מוכנים לשלם מיטב כספם (לעולם אבל לעולם לא אמרתי שאני אשלם ולא שילמתי או עשיתי איזו שהיא בעיה עם זה) וככה מתייחסים ללקוח כמו ***.
יש לציין שאותו יבואן "מסתורי" (שבטח כל הותיקים קצת יותר יודעים על מי אני מדבר), לעולם לא אתקרב עליו יותר, כלומר אסיים את הקניה שלי אצלו כרגע ברגע שיגיע המוצר (אם אי פעם יגיע), וגם שרציתי לקנות ממנו רמקולים ומגבר וכו', שזה עוד ציוד של 10+, אני כבר מראש למדתי מן העבר ולא אחזור על אותה הטעות פעמיים.
יש לציין שאני מזמין דברים מחול (גם שקשורים לאודיו וגם בכלל) ומעולם לא היו לי בעיות.
תמיד עונים לי תוך יום, שולחים את המוצר מהר (מגיע עם משלוח מהיר תוך פחות משבוע מארה"ב גם), ומתייחסים מאוד נחמד ועונים לכל השאלות וכו'.
פה בארץ המצב פשוט זוועה, ושלא יתפלאו היבואנים ומוכרים בחנויות שאנשים מעדיפים לקנות מחול מאשר דרכם (אפילו אם יוצא כמה שקלים יותר לפעמים בגלל מכס וכו')
עוד דוגמא דרך אגב, היבואן של audioengine שהבטיח לי כבר מזה כמה חודשים טובים להביא את ה A5 וSUB וכו' וכו'.
ועד היום כלום!
ולאחרונה לאחר שגם שלחתי לו מיילים (רגילים לחלוטין, לא משהו גס, קללות או כל דבר מעליב אחר), הוא גם הפסיק להתייחס ולענות.
יש לציין שהוא הבטיח שיביא את הרמקולים כבר אי שם בספטמבר, ותחשבו לבד כמה חודשים עברו מאז (רמז : בערך חצי שנה).
אני מאוד מצטער שבכלל חיכתי לו והקשבתי לו עד היום, כי עכשו כבר הזמנתי את הרמקולים מחול (כן תודה על "תתחדש") ועוד מעט כבר יגיעו לבית שלי, גם מהר יותר, וגם במחיר דומה אם לא זול יותר, וגם בלי הכאב ראש של "לרדוף אחרי היבואן שיעשה לי טובה".
ממש גועל נפש שנוצר מצב שאני צריך לרדוף אחרי יבואנים בשביל לתת להם כסף!!
והם עוד "עושים לי טובה" ועוד לא מביאים את המוצרים ולא מספקים את הסחורה.    עדכון לגבי שם ופרטים בעמוד 3 ו 4.
נערך לאחרונה על ידי ead, 23-02-09 בשעה 20:35 -
-
ואוו... -
אני בטוח שאני לא היחיד שזה קרה או קורה לא (אני מכיר עוד אנשים שזה קרה וקורה להם) והיה טוב אם גם אחרים בפורום היו אומרים שקיימת בעיה זאתי.
לטעמי רק "מרד צרכנים" יביא לשינוי.
אני יכול להגיד שיבואנים שעשו לי בעיות, אני דואג כל פעם שאני שומע אדם שרוצה לקנות ציוד אודיו, ל"יידע" אותו בנושא ויעשה לבדו את החשבון אם לקנות שם או לא.
-
תעשה טובה תן שמות ופרטים אחרת הפוסט הזה יעלם ולא יהיה שווה כלום בעתיד.
נערך לאחרונה על ידי Sonus, 23-02-09 בשעה 15:29 .Remember that every good friend was once a stranger -
גם אותי "ידעו" לגבי יבואן ידוע .ממש אתמול .וירדתי מהרכישה !
-
כמו במקרה עם בני/בנות זוג, גם יבואני אודיו צריך לבחור בקפידה.
דרך צלחה -
"למה יבואני אודיו בארץ כאלו 'ליצנים' ופשוט זוועה"
הקביעה היא שיבואני האודיו "ליצנים" ו"זוועה". השאלה של EAD היא 'למה?'
האם הדבר מתייחס לכל היבואנים? בכל המקרים של אותו לקוח עם כל היבואנים? בכל המקרים של אותו לקוח עם אותו יבואן? בכל המקרים של לקוחות אחרים עם אותו יבואן?
לא. נשארנו עם לקוח אחד, שני מקרים עם שני יבואנים.
מה שלא אומר שזה בסדר במקרים האלו (זה לא), שהיבואנים מתפקדים כמו פדקס (הם לא) ועוד ועוד.
שאלה כזאת היא בנוסח "למה אתה מכה את אשתך?". עכשיו לך תטען שאתה לא.
בקיצור: מקרה קונקרטי לפרטיו, כולל תגובת היבואן, יהיה יעיל.
-
גיא.
לעיתים ישנן פשלות של יבואן רק עם לקוח אחד. גם לי יש לקוחות שפשוט לא הולך לי איתם האם כל השוק צריך להיזהר ממני?
נמר לוי -
כל השוק צריך להזהר מפותח השרשור ..
-
נערך לאחרונה על ידי oren6666, 23-02-09 בשעה 15:35
כללי פרסום הודעות
| |
הוספה לשירותי סימניות: