-
מספר שאלות לגבי כרטיסי טלוויזיה
לפני יומיים נהרסה לי הטלוויזיה בחדר. טלוויזיה רגילה 21 אינץ בת 20 שנה שפשוט לא נדלקה יותר. לכן אני רוצה לקנות בימים הקרובים כרטיס טלוויזיה. המסך מחשב שלי הוא 22 אינץ של סמסונג דגם 2253BW ואני רוצה לראות בו טלוויזיה. יש לי מספר שאלות לגבי כרטיסי טלוויזיה כמו למשל האם כל כרטיס טלוויזיה פנימי PCI יעבוד טוב עם הרזולוציה של המסך מחשב שלי נניח זה לדוגמה יהיה טוב? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1042 כרגע יש לי ממיר VOD דיגיטלי רגיל של HOT, האם אני עדיין יוכל לראות VOD? ובכלל איך האיכות תמונה של שידור הטלוויזיה בכרטיסי טלוויזיה שעולים בסביבות ה180 שקלים? האם יהיה לי את כל הערוצים? האם השלט של הממיר יהיה רלוונטי בכלל?
-
-
מה אף אחד לא יכול לעזור לי?? שווה לי לקנות את הכרטיס הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1042 ??? חברה זה דחוף אני רוצה לקנות אותו בימים הקרובים אני כבר 5 ימים בלי טלוויזיה.
נערך לאחרונה על ידי portance, 20-02-09 בשעה 00:39 -
הכרטיס נראה סביר, אל תצפה שהתמונה תהיה מזהירה על מסך המחשב (שידורי טלויזיה מגיעים ברזולוציה נמוכה בהרבה בהשוואה לזו של מסך מחשב LCD).
תוכל לראות כל מה שהממיר משדר החוצה דרך יציאת הוידאו שלו, בכלל זה גם VOD.
-
שלום לכולם
הבאתי מארהב טלויזיה sony שקולטת בשיטה mtac,(טעות גדולה) האם קיים פתרון כלשהו היודע להמיר משיטה mtac ל fal ? חשבתי על פתרון של חיבור כרטיס tv למחשב וממנו להעביר את הוידאו לטלויזיה דרך כניסת הav האם זה עובד.
-
אתה מדבר על NTSC ו- PAL.
אפשר לנסות עם כרטיס טלויזיה, אבל לא בדקתי כך שלא יכול להעיד על התוצאות.
יש מכשירים יעודיים שממירים מאות PAL של הממיר אל אות NTSC של הטלויזיה, חפש שרשורים דומים בפורום בנושא זה, ציינו שם פתרונות.
שרשורים בנושאים דומים -
מאת diabolo בפורום מסכים - LCD - פלזמה - מקרנים
תגובות: 1
עודכן: 01-01-09, 00:28 -
מאת Spidi man בפורום מסכים - LCD - פלזמה - מקרנים
תגובות: 1
עודכן: 24-12-08, 00:57 -
מאת nebarkay בפורום מסכים - LCD - פלזמה - מקרנים
תגובות: 0
עודכן: 25-10-08, 21:39 -
מאת ad112 בפורום אודיו רב ערוצי - קולנוע ביתי
תגובות: 13