+ הגב לנושא זה
מציג הודעות 1 עד 6 מתוך סך הכל של 6
    אודי לא מחובר כעת חבר

שימוש ברמקולים קיימים עם רסיבר ק"ב מודרני

חברים שלום,

לפני כמה ימים שאלתי בשם גיסי על שדרוג רסיבר ישן לרסיבר ק"ב.

הדיון עשה לי חשק לבדוק האם אני יכול להחליף את רסיבר הסנסוי הקשיש שלי (RZ-6100 אם מישהו מכיר), עם כל אהבתי אליו, ברסיבר איכותי וחזק במחיר טוב, שגם ייתן לי דולבי דיגיטל במקום דולבי סראונד שיש לי כיום.

מה שכן, אני מעוניין להשאיר את הסאב והרמקולים הקיימים, שאני מאד מרוצה מהם. מדובר בסט של סאב KLH פאסיבי בעל שני וופרים של 14" (וביצועים מדהימים בק"ב) ושני סטלייטים של KLH 610 שמחלקים ביניהם את התדרים באופן שמאד מוצא חן בעיני.

אני יודע שרבני הפורום ירימו גבה או שתיים, אבל הצליל בעת השמעת מוזיקה הוא מדהים ומלא, בכל סוג מוזיקה שאני שומע (וזה אומר הרבה).

בנוסף, ישנם שני רמקולי סראונד קטנים של אלטקס אליהם אני לא קשור חוץ מהרצון לנצל עד תום את המאתיים ש"ח שהם עלו לי.

אין סנטר, אלא שימוש בפונקציית פאנטום ברסיבר, שעושה עבודה מושלמת, ללא נפילות בדיאלוג או פער בין ימין ושמאל.

האם אני אוכל להשתמש בקונפיגורצית הרמקולים שלעיל גם עם רסיבר 5.1? אני מבין שיהיה עניין עם חיבורים לא מתאימים, אבל מטרידה אותי השאלה איך אני מנצל את הסאב הפאסיבי שלי בעולם של סאבים אקטיביים...

תודה לעוזרים,

אודי

ספי לא מחובר כעת חבר משקיען

לדעתי אין שום בעיה

ברסיבר 5.1 ניתן להגדיר, ידנית ואפילו אוטומטית (הרסיבר בודק ומגלה בעצמו בעת הכיול) שאין סאב מחובר ליציאת LFE, ואז הוא מעביר את הבאסים לרמקולים הקדמיים במקרה זה הסאב הפסיבי שלך מקבל אותם, ואת אות הסנטר הוא מחלק בשווה לשני הקדמיים.

ותמיד ישנה אפשרות להשתמש במכשיר הישן עם הוא כל כך טוב כ- Power ל- R/L מיציאת ה- PRE ל הרסיבר החדש.

לפני הרבה שנים היה לי דייר משנה עם רמקולים KLH, חברה אמריקאית פחות נחשבת אבל איזה יופי של צליל היה להם.

אודי לא מחובר כעת חבר

תודה ספי, סליחה על האיחור בתגובה :)

אני כנראה אמתין למחיר שפוי עבור רסיבר בעל יכולות וידאו HD מעולות כדי לחפות על מעבד מסך חלש מאד (פוג'יקום).

הדמות האישית של אורי_ו
    אורי_ו לא מחובר כעת כתב האתר
    ...טעות.
    על ציודופיל טוב נאמר:
    The things you own end up owning you

אודי לא מחובר כעת חבר

טוק טו מי מיי פריינד..

ציטוט פורסם במקור על ידי אורי_ו צפה בהודעה
    ...טעות.
    מדוע?

הדמות האישית של אורי_ו
    אורי_ו לא מחובר כעת כתב האתר