האמת היא שגם לטעמי הוא פשוט מכוער. אפילו עכביש יגיד את זה.
פטיפון הכי טוב זה נחמד להגיד ואפילו עלול להיות נכון כאשר הדיוט מקבל את המידע הזה.
הבעיה היא שהמבינים ביננו יודעים שאין חיה כזו.
יכול להיות שהוא פטיפון מעולה, אבל כאשר יש לו 4 זרועות חשוב לי לדעת עם איזה ראש הוא הכי טוב שיש בסכום הזה. או איזה זרוע.
הפטיפון כנראה עולה יקר כי הוא מזהב, או שהסיבה היא שיש לו 4 זרועות {מה שמייקר מאוד} ומבחינתי זה אומר שאם ניקח נוטינגהם דאקו {הטופ שלהם} ונשדך לו 4 זרועות גראהם פנטום אני מגיע לפטיפון יקר ממנו בהרבה.
ואני משער שאם נוריד את שלושת הזרועות של הפטיפון ה"יקר" ונשאר עם אחת המחיר שלו יהפוך להיות היי אנד עממי לחלוטין.
בקיצור.
מה היה לנו כאן.
פטיפון אחד, מנוע אחד, 4 זרועות, 4 ראשים, 4 פונוסטייג' במחיר מופקע שניתן להגיע לתוצאה שלו עם אחת מהזרועות בשליש מחיר.
כל מה שכתבתי הוא בגדר השערות וההשערות שלי נשענות על ניסיון עבר שלי עם פטיפונים/מגברים ורמקולים שנראו "נוצצים" (היופי בעניי המתבונן כמובן) עם מחירים מופקעים והאכזבה היתה קשה עד כדיי מגוחכת...
אני משער שזה לא חדש שלך שבתחום הזה כמו בהרבה אחרים יש הרבה פלצנות ו"פוזה" הערך לכסף הוא לפעמים בגדר שערורייתי
אז נכון את הפטיפון הזה לא שמעתי באופו אישי ולא השוותי אותו ראש בראש מול הנוטינגהם אבל זה לא יפליא אותי אם הוא לא שווה רבע ממה שהוא עולה וכל זה על סמך ניסיון עבר שלי עם דברים אחרים...
הוספתי גם שאני מאוד מאוד מקווה שהוא באמת מצדיק את המחיר שלו
הוספה לשירותי סימניות: