+ הגב לנושא זה
עמוד 4 מתוך 5 ראשוןראשון ... 2 3 4 5 אחרוןאחרון
מציג הודעות 31 עד 40 מתוך סך הכל של 41

מיותר!

בסופו של דבר לדעתי אודיופיליה היא תחביב גדול ונדיר, וגם עולה לא מעט ולכן לא כולם יכולים לרכוש מוצרים אולטרה היי אנד, (בטח לא כאלו כמוני לשנים הקרובות), אך זה לא אומר שאני וכלל חובב אודיו לא מתעניין גם בדברים יקרים לא בגלל מחירם אלא בגלל ביצועייהם כמו שמתעניינים גם בציוד זול יותר, שוב לא בגלל הכסף אלא כי זה מעניין איזה דברים יש ואיך הם נשמעים, ובכל אופן יש הרבה הפתעות בתחום כלומר יש ציוד "זול" שנשמע הרבה יותר טוב מציוד יקר מאוד, ומי שרוצה לדבר על ציוד רק לפי מחירים, לדעתי תחום האודיו לא מגיע אצלו מהלב אלא מהכיס.

z.s
    z.s לא מחובר כעת חבר משקיען
    ציטוט פורסם במקור על ידי יעקב ח צפה בהודעה
    חברים יקרים
    לא שמתי לב לתאריך...
    אבל.. מה שהקפיץ אותי היה החבר המתמיד אורי ו עם הערתו
    על הוון שקוירט , או שאולי אני טועה.
    לא נורא יענקלה,זה מתחיל בתאריך...
    אחריכן פיפי מחוץ לאסלה ...ככה אתה יודע....
    z.s ממחשב מיזדמן

הדמות האישית של שניצל
    שניצל לא מחובר כעת חבר עצבני

עדיף שלא!

גם ככה יש מספיק חברים שמסבירים לך איזה הי אנד מטורף בבית, ובעצם מדובר בentry של הENTRY ,אז מה תעשה, תסביר להם את מקומם,למה לפגוע?.
    יותר טוב ככה, נלך נשמע ,נעשה קצת קולות מנומסים, ובא לציון גואל.
    מצד שני גם פלצנים עתירי ממון אינם מעוררים את חיבתי,והרי כולנו יודעים ש"הי אנד" זה לא רק לחבר כמה רמקולים יקרים לציוד יקר וזהו,הרי צריך גם נשמה ומאמץ כדי להגיע לתוצאה שאולי יכולה להקרא "הי אנד".
    התיאור האמיתי ,ושם נמצא ה-"ההי אנד" האמיתי קשור הדוקות לDIY ,מתחתם כבל חשמל בעצמכם מהלוח למערכת,קניתם כבלים משוגעים והלחמתם,ניסרתם דיסטים לאקוסטיקה כשכולם ישנים,נסעתם עד נצרת בלילה לקנות שפופרת קטנה לקדם מגבר,בקיצור הזעתם קשה במשך שנים,
    אז אולי יש לכם הי אנד בבית בלי קשר למחירו,ולכן כולנו ביחד כדי שכולם ילמדו מכולם.

הדמות האישית של joda5
    joda5 לא מחובר כעת חבר משקיען
    סליחה מה עם צ"ט שיחה און ליין בשביל מה לחכות להודעה שיהיה הכל חי מה דעתכם??

הדמות האישית של AK1
    AK1
    AK1 לא מחובר כעת חבר משקיען
    ציטוט פורסם במקור על ידי שניצל צפה בהודעה
    גם ככה יש מספיק חברים שמסבירים לך איזה הי אנד מטורף בבית, ובעצם מדובר בentry של הENTRY ,אז מה תעשה, תסביר להם את מקומם,למה לפגוע?.
    יותר טוב ככה, נלך נשמע ,נעשה קצת קולות מנומסים, ובא לציון גואל.
    מצד שני גם פלצנים עתירי ממון אינם מעוררים את חיבתי,והרי כולנו יודעים ש"הי אנד" זה לא רק לחבר כמה רמקולים יקרים לציוד יקר וזהו,הרי צריך גם נשמה ומאמץ כדי להגיע לתוצאה שאולי יכולה להקרא "הי אנד".
    ...
    אז אולי יש לכם הי אנד בבית בלי קשר למחירו,ולכן כולנו ביחד כדי שכולם ילמדו מכולם.
    (Y)

עמיר
    ה"אמת" אינה אצלי בכיס. כל מה שאני כותב הן מחשבותי האישיות בלבד, לא יותר, אבל גם לא פחות

הדמות האישית של liorkoren
    liorkoren לא מחובר כעת מנהל
    בהחלט מחזק את הנאמר !

diz1 לא מחובר כעת מושעה
    ציטוט פורסם במקור על ידי שניצל צפה בהודעה
    התיאור האמיתי ,ושם נמצא ה-"ההי אנד" האמיתי קשור הדוקות לDIY ,מתחתם כבל חשמל בעצמכם מהלוח למערכת,קניתם כבלים משוגעים והלחמתם,ניסרתם דיסטים לאקוסטיקה כשכולם ישנים,נסעתם עד נצרת בלילה לקנות שפופרת קטנה לקדם מגבר,בקיצור הזעתם קשה במשך שנים,
    איכשהו אני מסכים שהיי אנד אמיתי נמצא ב DIY יותר מאשר במכשירים יקרים להחריד שבאמת לא שווים את הכסף.

לגבי נסיעות ל- אני בעד לפתוח תת פורום של תיירות צ'יסבטונרים.
    יש כאילו שמרגישים צורך עמוק לספר סיפורים שלא היו ולא נבראו מסיבות נפשיות עמוקות,לרוב ביעדים אקזוטים כמו נצרת .

נסיעות למקומות משונים, האזנה אצל דילרים סודיים למוצרים שלא היו ולא נבראו והבנה איך הם נשמעים ועוד ועוד..

איזיג'ט-טסים לאנגליה ויתחילו לטוס לברצלונה. ממתין בכליון עיניים לטיסות למוסקווה.

הדמות האישית של שניצל
    שניצל לא מחובר כעת חבר עצבני
    ציטוט פורסם במקור על ידי diz1 צפה בהודעה
    איכשהו אני מסכים שהיי אנד אמיתי נמצא ב DIY יותר מאשר במכשירים יקרים להחריד שבאמת לא שווים את הכסף.

לגבי נסיעות ל- אני בעד לפתוח תת פורום של תיירות צ'יסבטונרים.
    יש כאילו שמרגישים צורך עמוק לספר סיפורים שלא היו ולא נבראו מסיבות נפשיות עמוקות,לרוב ביעדים אקזוטים כמו נצרת .

נסיעות למקומות משונים, האזנה אצל דילרים סודיים למוצרים שלא היו ולא נבראו והבנה איך הם נשמעים ועוד ועוד..

איזיג'ט-טסים לאנגליה ויתחילו לטוס לברצלונה. ממתין בכליון עיניים לטיסות למוסקווה.
    חוסך לך את דעתי עליך,יאללה תתקדם!(כזה של אלירז)

הדמות האישית של oferT
    oferT לא מחובר כעת חבר משקיען
    תחסוך את זה לכולנו -תודה.

הדמות האישית של AK1
    AK1
    AK1 לא מחובר כעת חבר משקיען
    הייתי אומר ש-high-end "אמיתי", אם יש כזה, הוא מה שנמצא באחוזון העליון ה-X מבחינת איך שזה נשמע, ללא קשר לאיך הוא יוצר, על ידי מי, DIY או לא, באיזה רכיבים השתמשו ("פושטים" או מזהב ופלאגים-פלאטינות), וללא קשר לכמה זה עלה.

אבל כמובן יש כאלה שייטענו ש-high-end זה באחוזון העליון ה-Y של מחיר, כאלה שייתווכחו על מה הערכים של X ושל Y, ולאף אחד אין מושג אמיתי לגבי כל השילובים האפשריים של ציודים כדי וכמה מתוכם באחוזון זה או אחר מבחינה זו או אחרת, כך שבכלל אין טעם לדבר על X או Y. יהייו גם כאלה שייתווכחו אם זה שווה את הכסף או לא, שזה שונה אצל כל אדם, אם בגלל גודל כיסו או גודל תאוותו לסאונד הספציפי (או דווקא קוטנו של דבר אחר, שזו הדרך שלהם לפצות על כך )

וחוצמזה, מעטים יסכימו ביניהם מה נשמע יותר טוב מהשני ("a נשמע פי אלף יותר טוב מ-b, מה אתה מדבר!! הוא אוכל אותו בלי מלח!"), וגם אלה יהייו בקבוצות -- חובבי אנאלוגי/דיגיטאלי, טראנסיסטורים/מנורות, דינאמיים/פלאנאריים/horns, ניצולת גבוהה/נמוכה, וכו' וכו'

אז אולי נעזוב את ההתעסקות במה זה high-end "אמיתי", מה זה אודיופיל "אמיתי", ושאר "אמיתות" כאלה. הרי ממילא לכל אחד ה"אמת" שלו...

ולא ברור לי גם למה השירשור הזה, על פיצול הפורום, בכלל ממשיך לחיות. האם הנושא לא מוצה כבר ונטחן עד תום?

עמיר
    נערך לאחרונה על ידי AK1, 14-03-10 בשעה 00:05
    ה"אמת" אינה אצלי בכיס. כל מה שאני כותב הן מחשבותי האישיות בלבד, לא יותר, אבל גם לא פחות

שרשורים בנושאים דומים

1. תגובות: 14
    עודכן: 13-11-07, 18:29

הוספה לשירותי סימניות:

הוספה לשירותי סימניות:

כללי פרסום הודעות

» פרסומת

» פייסבוק

» פרסומות

» חדשות מסחריות