-
חסר תועלת
ולא זה מה שיקדם/יצעיד את האתר קדימה.
-
-
 פורסם במקור על ידי ead אין טעם.
זה לא שיש פה אלפי דיונים חדשים כל יום.
סה"כ כל היופי שיש פה אוזן קשבת לכולם, מתקציב של 200 שקל ועוד תקציב של 20 אלף דולר לרכיב בודד. (Y)
-
-
הי מאיר
הרעיון שאתה מציע היה יכול להיות מעניין אם בקבוצות הפועלות בפורום היו מגלות הבדל חד וברור בין כמות מסויימת של אודיופילים כבדים עם ציוד יקר לבין אנשים שהתחילו עם הנושא/מתעניינים/בונים מערכת וכו' וכו' וגם אז כל זה צריך להתקיים בתנאי שישנם כמויות הרבה יותר רציניות של אנשים מ-2 הקבוצות
מכיוון שהפורום הזה הוא יותר משפחתי (ככה היתי מגדיר אותו) שלדעתי אגב זה נפלא - אני חושב שהרעיון הזה עלול לחרוג מהתדמית שהפורום יצר לעצמו וליצור משהו חדש שלא בטוח שיהיה טוב יותר...זה עלול להיות פתח לבעיות אחרות שלא בטוח שאנחנו רוצים להיות שותפים להם
לכן אני מציע שבשלב זה, זה ישאר כמוצ'הו
יש בזה את היופי שלו ומה שיש באתרים אחרים הוא לא רפרנס לשום דבר...גם מקוריות זה לא מילה גסה
זו כמובן דעתי הצנועה והאישית ביותר
אייל
-
נראה לי שהרוב כאן אומר בהחלט את דברו
-
במילה אחת: לא
בשתי מלים: לחלוטין לא
המושג "יוקרתי" לא שייך לאודיו לכשעצמו; החלוקה לפי מחיר היא מופרכת מסיבות רבות; השילוב בין "יוקרה" ו"מחיר" מעוות.
מנגד, הפיצול בפורום יפגום בזרימה ובתקשורת. דווקא הניסיון של HomeTheater צריך להרתיע; ואם כבר ניסיון: הרעיון הזה לא ממש מוכר בפורומים המובילים בעולם שאני מכיר.
לסיכום: לא.
בעצם: לחלוטין לא.
-
אגב סוגיית "מערכות היוקרה", שאלה לדוגמא:
אם מישהו מחזיק ציוד שנרכש כמשומש. למשל - זוג מונובלוקים שעולים כחדשים 8K$ או 10K$ ונרכשו במחיר סביר של 3.5K$, פרה שעולה כחדש 6K$ ונרכש ב - 2.5K$ רמקולים שעולים 15K$ ונרכשו ב - 6K$ ופטיפון שעולה כחדש 10K$ ונרכש ב -4K$
כלומר, יש לו מערכת שעולה כחדשה 33K$ = שזה בערך 130אלף ש"ח
אבל היא עלתה לו בערך 16K$ = שזה בערך 60 - 65 אלף ש"ח.
באיזה קטגוריה שמים אותו? אודיו יוקרתי או "סתם" אודיו?
הרי המערכת הזו יכולה בלי שום בעיה ובהתאמה נכונה של רכיבים וסביבה אקוסטית להשמע יותר טוב ממערכת שעולה כחדשה 250,000 ואפילו 300,000 ש"ח....
אז מהי מערכת "יוקרתית"?
האם היא נקבעת על פי מחיר? הנה דוגמא שלא.
-
התככנת לא ל
אבל כשיש לי ולעוד חברים רבים כאן ציודים בעשרות אלפי שקלים , מן הסתם תחום ההתענינות בפורום יהיה על פוסטים
אלא לציוד בעשרות אלפי שקלים
-
שיניתי את דעתי. גם אני נגד..משתי סיבות:
1. הרוב פה אודיופילים.
2. הידע פה בנוגע למערכות בתקציב יחסית נמוך, מערכת לחדר וכו', הוא ממש לא גדול בלשון המעטה. לכן אני חושב שזה יהיה מיותר..
מי שרוצה מערכות במחיר נמוך יש עוד הרבה פורומים שמוכנים לעזור.
-
ל Take one
זה לא משנה בכמה נקנה הרכיב מה שקובע את היוקרה הוא מחיר חו"ל שלו .
הכוונה ביוקרתית הוא למוצר בודד מעל בא נניח 2,000$ ו 5,000$ ומעלה למערכת שלמה ולא למערכות
בשווי עשרות ומאות אלפי דולרים שקימות אצל חבר אחד או שנים.
כל הכוונה בהצעת היעול היא שפוסטים כגון : חבר מחפש מגבר לאוזניות נניח ב 1,000 שח או קדם מגבר ב 1,500
שח או רמקולים \רמקולים למחשב ב 2,000 שח , או קדם מגבר לפטיפון ב 600 שח , יהיו שייכים לפורום שלא
עוסק במילה High End ולא יתערבבו איתו כי הם פשוט....... לא שייכים לקטגורית High End .
המטרה בפיצול הנ"ל היא לשמור על רמה מסוימת זה הכל , ולכן הגדרת ה High End תהיה ל 2,000$ לרכיב בודד
ו 5,000$ למערכת קומפלט , ולעניות דעתי ל רוב חברי הפורום יש מערכות בקטגוריות הללו.
לא היתי קורה לפורום פורום יוקרתי אלא פורום : דו ערוצי High End .
אגב, לכולם מותר להביע דיעה על כל דבר , אך בפוסט על ציוד , הציוד חייב להיות ברמה מסוימת
אגב ,: לא חשבתם כמה חברים פסיבים או כאלה שרוצים להיות חברים אקטיבים חדשים עם מערכות
רציניות יורדים מהרעיון של החברות כשהם רואים שבין פוסט על רמקול של אופרה, וון שוויקט , וסונוס
פבר הם ניתקלים בפוסטים על מוצרים שלא קשורים ל High End ונעלמים כלעומת שבאו נוכח הרמה
הירודה ?
פורום סטראו High End כשמו , יכבד את חבריו כשהוא כזה בפועל !
נערך לאחרונה על ידי meir78, 18-01-09 בשעה 22:56 שרשורים בנושאים דומים -
מאת liorkoren בפורום אודיו דו ערוצי
תגובות: 14
עודכן: 13-11-07, 18:29
כללי פרסום הודעות
| |
הוספה לשירותי סימניות: