-
TX-32LX800 - מסך LCD "32 של פנסוניק - ביקורת
-
-
דגם מקביל ב 37
האם צריך לצאת דגם מקביל ב 37 אינצ' או ש LX-80 זה הדגם המקביל שלה? אני שואל כי אני לפני רכישה של LX-80 37 אינצ' ולא מתחשק לי לקנות דגם שעומד להיות מוחלף...
-
LX-80 הוא מאותו הדור, אך שייך לסדרה נמוכה יותר.
המספור אצל פנסוניק הוא כדלקמן: 8 - סדרה בסיסית, 80 - סדרת האמצע, 800 - סדרה יקרה.
כולם שייכים לדור 8 שהחליף את דור 7.
-
שלום,
חבל שאין חיבור SCART !
ולא F-HD
ולא 100 HZ
לפי דעתי היתי נותן ציון 6 מי 10
אחמד
-
שלום,
לצערנו, רוב הדגמים שנמכרים בארץ (כלל המותגים) אינם מגיעים עם חיבורי סקארט.
בגודל הזה, FULL HD הוא פחות קריטי.
100Hz יש בדגם הזה.
איכות התמונה הכוללת מורכבת מפרמטרים שונים כגון איכות הצבע, יכולת עיבוד וידאו, ניגודיות ועוד, הם משפיעים הרבה יותר על התמונה הסופית מאשר רק נתון הרזולוציה.
בנוסף, אנחנו שופטים את המסך על סמך תמונה במציאות והתמודדות עם סוגי שידור שונים, מפרט טכני הוא בסדר, אבל את הביצועים בודקים רק בפועל.
-
שלום! הייתי רוצה לדעת אם פנסוניק שיפר את מנגנון ה-JUST בדגםים החדשים שלה כמו ה-TX-32LX800 או ש-JUST כמו שהיה: רגיל במרכז התמונה ו"שמנים" בשוליים?
-
לא הבחנתי במהפיכות גדולות בנושא זה.
-
Lior תודה! היה לי את ה-PH9 של פנסוניק ושיטת ה-JUST מאד הפריעה לי. בפיוניר אני מאד מרוצה ממתיחת התמונה. אני מחפש TV לחדר שינה - המתיחה של SAMSUNG יותר טוב? PHILIPS ? אזה חברות עושה מתיחה מ4:3 ל16:9 יותר מוצלח? תודה!
-
סמסונג בחרו למעשה בפיתרון של זום רגיל עם אפשרות להזיז את התמונה מעלה מטה על מנת שהכתוביות לא יוסתרו.
-
יש לי את הפנסוניק 32" . הבעיה היא שכאשר אני רואה טלויזיה, ויש תנועה מהירה , המסך נתקע לכמה מילי שניות, אבל זה מאוד מורגש... יש בעיה רק בטלויזיה שלי (ללכת לחנות איפה שקניתי?) , או כל הטלויזיות ככה?
שרשורים בנושאים דומים -
מאת dtown בפורום תגובות לכתבות
תגובות: 13
עודכן: 28-11-11, 12:32 -
תגובות: 14
עודכן: 21-08-10, 00:46 -
תגובות: 4
עודכן: 22-04-10, 18:18 -
תגובות: 0