+ הגב לנושא זה
מציג הודעות 1 עד 5 מתוך סך הכל של 5
    הדמות האישית של liorkoren
    liorkoren לא מחובר כעת מנהל

סקירה: נגן המולטימדיה הנייד Archos 605

בסיקור הבא, נבדוק את הדור החמישי של נגני הוידיאו של ארקוס, נגני ה-605 שהוצגו לראשונה ביולי השנה.
    על הנייר, ה-605 הוא אולי נגן ה-PMP המתקדם בעולם, מחירו מתחיל רק ב-1169 שקלים והשילוב של המחיר, יכולות הוידיאו, הגוף הקטן והיכולות האלחוטיות הפכו את הנגן למוצר מבוקש ברחבי העולם.
    אך האם הוא יעמוד בציפיות כנגד מתחרים כמו ה-iPod Touch והנגנים החדשים של Cowon?

למאת אמיר אראל

TzV-EyE-GeR לא מחובר כעת חבר חדש
    אני לא יודע מה הכותב ניסה לעשות עם המקלדת, אבל קיים כפתור שמחליף בין אנגלית, עברית, ומספרים.
    ניתן לכתוב עברית ואנגלית ביחד ללא שום בעיה.
    פעם הבאה יש לבדוק את הדברים לפני כותבים שטויות.

מעבר לכך, יש לי את המכשיר בגירסת 160GB ובשלושה שבועות שיש לי אותו, אני מרוצה מאוד. פה ושם נתקלים בכל מיני בעיות קטנות, אך לא משהו רציני.

איכות הצגת וידאו ותמונות מדהימה, ובעזרת אוזניות טובות גם איכות הסאונד טובה, כמובן שלא ברמה של - ZVM, אבל טובה.
    הגלישה באינטרנט מצויינת ולשבת בסלון או בשירותים ולגלוש באינטרנט, זה אחד הדברים.

כתמורה למחיר, הארכוס הוא המשתלם ביותר.

הדמות האישית של אמיר אראל
    אמיר אראל לא מחובר כעת חבר חדש
    TzV-EyE-GeR,

אני הכותב, ואני אשמח לדעת באיזה כפתור מדובר, כי לחצתי על כל כפתור במקלדת הוירטואלית ועל המקשים הפיזיים ולא הצלחתי לעשות זאת. הצלחתי כמובן להעביר בין האותיות, למספרים ולסימנים, אך לא בין השפות.

האם יכול להיות כי מדובר בתכונה שלא קיימת בגירסאת ה-4 ג'יגה? שים לב שלגירסאות ה-דיסק הקשיח Firmware שונה מגירסאת הפלאש.

truejoker לא מחובר כעת מושעה
    ציטוט פורסם במקור על ידי TzV-EyE-GeR צפה בהודעה
    מעבר לכך, יש לי את המכשיר בגירסת 160GB ובשלושה שבועות שיש לי אותו, אני מרוצה מאוד. פה ושם נתקלים בכל מיני בעיות קטנות, אך לא משהו רציני.

איכות הצגת וידאו ותמונות מדהימה, ובעזרת אוזניות טובות גם איכות הסאונד טובה, כמובן שלא ברמה של - ZVM, אבל טובה.
    הגלישה באינטרנט מצויינת ולשבת בסלון או בשירותים ולגלוש באינטרנט, זה אחד הדברים.

כתמורה למחיר, הארכוס הוא המשתלם ביותר.
    אני מבין שאם איכות הסאונד היא לא כמו JVM , אזי ניתן להניח שהוא יותר שווה בתור ווידאו מאשר נגן אודיו ייעודי , האם אני צודק ?

TzV-EyE-GeR לא מחובר כעת חבר חדש
    ציטוט פורסם במקור על ידי אמיר אראל צפה בהודעה
    TzV-EyE-GeR,

אני הכותב, ואני אשמח לדעת באיזה כפתור מדובר, כי לחצתי על כל כפתור במקלדת הוירטואלית ועל המקשים הפיזיים ולא הצלחתי לעשות זאת. הצלחתי כמובן להעביר בין האותיות, למספרים ולסימנים, אך לא בין השפות.

האם יכול להיות כי מדובר בתכונה שלא קיימת בגירסאת ה-4 ג'יגה? שים לב שלגירסאות ה-דיסק הקשיח Firmware שונה מגירסאת הפלאש.
    במקלדת קיים מקש בצד שמאל למטה בצורת חץ, לחיצה עליו והמקלת משתנה לאנגלית.
    בכדי לנעול את המקלדת על הקלדה אנגלית, יש ללחוץ קודם על "ALT" ואז על החץ המדובר.

ציטוט פורסם במקור על ידי truejoker צפה בהודעה
    אני מבין שאם איכות הסאונד היא לא כמו JVM , אזי ניתן להניח שהוא יותר שווה בתור ווידאו מאשר נגן אודיו ייעודי , האם אני צודק ?
    אפשר לומר, השאלה מה אתה רוצה מהנגן שלך, אם מספיק לך 30GB ורמה נמוכה של סרטים, ובלי תמיכה בעברית, קח את הזן. אם אתה רוצה נפחים גדולים ועברית שיוצאת מהמפעל, ובנוסף חווית וידאו מטורפת, הארכוס הוא בחירה מצויינת. כל אחד והדרישות שלו.
    נערך לאחרונה על ידי TzV-EyE-GeR, 24-11-07 בשעה 16:45

הוספה לשירותי סימניות:

הוספה לשירותי סימניות:

כללי פרסום הודעות

» פרסומת

» פייסבוק

» פרסומות

» חדשות מסחריות