+ הגב לנושא זה
עמוד 1 מתוך 3 1 2 3 אחרוןאחרון
מציג הודעות 1 עד 10 מתוך סך הכל של 29
    Vandoren לא מחובר כעת חבר משקיען

Post רמקול מדפי - שאלה ל-IL (פתוחה גם לשאר)

IL, בתור *מומחה הפורום השבועי, גורו מקומי ויועץ היועצים (יעצת לנמר, נכון?), אבקש להפנות אליך שאלה קטנה לגבי רמקולים מדפיים לחלל הקטן. האם תוכל להביא דוגמא לדגם מדפי אחד שהיית מוכן להמליץ עליו מבלי להתחשב בשיקולי עלות (לטעמך כמובן)? נמק נימוק מוסיקלי ופחות טכני (להדיוטות), בבקשה.
    השאלה פתוחה, כמובן. תמיד טוב לשמוע עוד עצות.

*חנופה לא עולה כסף, עצה טובה בדרך כלל כן (ולהיפך :P).

z.s
    z.s לא מחובר כעת חבר משקיען

הדמות האישית של אורי_ו
    אורי_ו לא מחובר כעת כתב האתר
    קוואד 11L - אין הרבה מה להגיד מהטובים שיש.
    קנטון dc10 - מוזיקלי להפליא, מיד וגבוהים מהירים ומדויייקים ,טוויטר מגנזיום מדהים.
    מוניטור אודיו ברונזה 2 - לא יקר כמו השניים מעל, טוב, מאוזן(חלש טיפה בנמוכים).
    מישן M71 (הדגם הקודם לא זה שנמכר כרגע)- אחלה של רמקול פשוט ככה. מומלץ גם ה780 המקורי.
    KEF CODA8 המקורי. - תענוג.
    על ציודופיל טוב נאמר:
    The things you own end up owning you

הדמות האישית של Sonus
    Sonus לא מחובר כעת חבר משקיען
    פרואק 1SC
    Dynaudio Contour 1.4
    סונוס פבר גווארינארי
    פוקל אוטופיה בי

הדמות האישית של liorkoren
    liorkoren לא מחובר כעת מנהל
    Totem Model one: מיד ובמה מעולים

Vandoren לא מחובר כעת חבר משקיען

Thumbs up תודה

(Y)
    תודה רבה לכם. כיוונים מעניינים ויפים לבדיקה. כל דבר שהעליתם עד כה נרשם כאופציה, בלי היכרות אמיתית (שמיעה) עם רובם המוחלט. העלות, כאמור, לא חשובה - רק דעתכם האישית. אני כבר מכיר את השוק ואת המחירים. הפערים בבחירות שלכם עצומים, וזה מצויין. אני כבר אציב את הגבולות, מתוך מחשבה על ההגברה הנכונה שתבוא. לא בטוח שאשמע את כולם ...

il1
    il1 לא מחובר כעת מושעה
    א. לא מומחה- סתם עם הרבה 'מיילים' בציוד. ולא צריך שום חנופה, כל מי שפנה / יפנה יקבל עצה בכיף (גם אם ידחה אותה על הסף).

ב. מוניטורים, לניסיוני, רצוי לצוות למגברי מנורות (אם סינגל אנדד או טריודה או אולטראלינאר- תלוי בטעמו של המאזין וסוג המוזיקה שהוא מעוניין לשמוע), אחרת מפסידים את כל 'הקסם' שבבחירת מוניטור.

ג. התיאור חדר קטן קצת חסר פרטים- לצורך הדיון נדבר על 12 מ"ר מרובע, כי לחדרים גדולים יותר יתאימו מוניטורים גדולים יותר (שיעלו 10K עד 15K בדולרים), וישנם ביניהם כאלו ששוקלים עד 150 ק"ג עם הסטנד שלהם.

ד. מסכים עם ליאור על Totem Model one, רק סיוט תהיה מילה עדינה להתאים לו מגבר, ולא בטוח שהוא 'יפרח' בחדר קטן. מסכים לחלוטין עם סונוס על הגווארינארי ועל האוטופיה מיקרו- שני קנדידטים מעולים.

ה. הייתי מזכיר 3 אופציות נוספות- AUDIO PHYSIC BARILON 2 - ואני יודע שיש תוכנית מגירה לצאת עם מוניטור היי אנד יותר, TIDAL AMEA DIACERA , MBL MODEL 121

ו. ולא פחות חשוב: עדיף מחוברים לזוג מונובלוקים ופרה- בטח ברמקולים היקרים שבהם, ושנאי מבדל 'מאחורי' כולם מחובר לחשמל בקיר, כבלים טובים ומקור הגון (נודניק הא..., אבל מה לעשות מאמין בסט הכולל ולא רק ברמקולים).

הדמות האישית של אורי_ו
    אגב וואן, תקציב היה עוזר, אני נתיי מדפפים במחיר התחלה , אם זה מעל אז יש לי רשימה ארוכה הרבה יותר.
    על ציודופיל טוב נאמר:

הדמות האישית של arama-audio
    arama-audio לא מחובר כעת עוסק מסחרי

הערה כללית

כל ההמלצות על רמקולים דגולים ויקרים הינם מצוינות , אך המלצות על רמקולים או דגמים שאינם קיימים בארץ ממש לא רלוונטיות.

ובכלל , אני שם לב לתופעה מוזרה באופן כללי (לא רק כאן אלא בכל הפורומים) שאנשים
    "נחמדים " ו "מומחים" (למעט חבר הפורום IL שהנני מכיר ומעריך את נסיונו וכותב חוויות אישיות ואמיתיות ) מנסים לעזור וזורקים שמות ודגמים או שלא קיימים בארץ או שלא שמעו מעולם.רק בגלל שראו באינטרנט רמקולים יפים או שמות מפוצצים ,ומחירים . איזה מין דבר זה?

לדעתי (וכך צריך להיות)כל מיש יש לו כאן המלצה , שימליץ מנסיון אישי בלבד תוך פירוט
    החוויה האישית שלו ונסיונו עם הרמקול .

או שלפחות אם לא חווה אישית שימליץ לשמוע רמקולים שקיימים פיזית אצל יבואנים בארץ.

אמיר ארמה

הדמות האישית של אורי_ו
    מה????
    מי???
    על ציודופיל טוב נאמר:

הוספה לשירותי סימניות:

הוספה לשירותי סימניות:

כללי פרסום הודעות

» פרסומת

» פייסבוק