-
ליאור, מה לגבי השאלות הבאות:
1. איך אני יודע איזה סאונד יש לסרט?
2. איך ממירים קבצי סאונד?
3. חלק גדול מקיבצי ה-xvid הם בקצב של 23.976 fps. זה אומר שאיכות ההקרנה תהיה ירודה?
4. כרגע יש לי טלויזיה ישנה ללא רסיבר. דרך חיבור ה-composite תהיה לי בעיה עם סאונד בפורמט DTS?
תודה
-
-
1. לפני ההורדה, ניתן לדעת רק אם כתוב בשם הקובץ (למשל AC3).
לאחר ההורדה, משתמשים בתוכנת Media info
2. יש כל מיני תוכנות, תלוי בפורמט.
3. זה תקן סטנדרטי.
4. קומפוזיט מעביר רק וידאו.
-
 פורסם במקור על ידי adido בחינה מעמיקה מראה ששני הקבצים הם בני 23.976 פריימס לשניה, לכן גיהוקים מסוימיים יהיו כי הרי אנחנו צופים בהם בציוד מותאם ל 50 שדות בשניה.
החומרים שלי הם בעיקר בני 25 או 29.97 פריימס לשניה זה אומר שכל הקבצים ב- 24 fps יקפצו?
-
יש טלויזיות שתומכות ב- 24P באופן טבעי, אחרות ממירות את הפורמט.
-
מה לגבי קידוד סאונד DTS דרך חיבורי האודיו RCA, תהיה בעיה כמו ב-HDMI או ישמעו את הסאונד?
-
את הפענוח והמרת DTS לאודיו RCA מבצע הנגן (סטרימר למשל), אם הוא לא תומך בזה, לא תשמע סאונד.
-
 פורסם במקור על ידי Baggi מה לגבי קידוד סאונד DTS דרך חיבורי האודיו RCA, תהיה בעיה כמו ב-HDMI או ישמעו את הסאונד?
בוא נעשה סדר - WDTV לא מתאים למי שרוצה לנגן קבצי MKV ואין לו מערכת ומחבר טלויזיה באופן ישיר
כי בדיוק כמו שכתבת, לא יהיה סאונד דרך האודיו RCA בניגון סרט עם פס קול DTS, אלא אם כן, הטלויזיה שלך יודעת לפענח DTS, שזה בסבירות נמוכה וזה מצריך בדיקה !
זאת בדיוק הסיבה שלא קניתי אותו. צריך מכשיר שיתמוך ב DTS downmix.
אם ישל ך טלויזיה ישנה אז תקנה נגן DVD כמו שכתבתי לך, כן, גם אם אתה מתכנן להחליף את הטלוזיהי עוד חצי שנה... או שתשקיע לפחות בPopcorn 110 או משהו דומה לו. לדעתי שום דבר אחר לא מצדיק את הכסף.
נערך לאחרונה על ידי moris, 14-09-09 בשעה 13:05 -
משהו יכול בבקשה לתת לי קישור לעדכון האחרון????
-
צפיה בסרטים מ- DVD
שלום,
אני מעוניין להיפטר מה-DVD ולצפות בסרטי הDVD מה- WD TV.
העתקתי את הקבצים מה-DVD לספרייה בהרד-דיסק, אבל המכשיר לא מתייחס אליהם כאל DVD אלא כאל קבציים בודדים, ואני צריך ידנית לעבור מקובץ VOB אחד לשני...
מישהו יודע איך אני יכול לגרום לו להתייחס לקבצים כאילו הוא מנגן DVD?
לחילופין - לא אכפת לי להמיר את ה-DVD לפורמט AVI, MKV או כל פורמט אחר - אבל כשאני עושה את זה משום מה התוכנה ממירה את הפסקול של ה- 5.1 לסטריאו רגיל (ניסיתי ב- formatFactory) - אם מישהו יכול להמליץ על תוכנה שתעשה טוב את ההמרה אני אשמח -
גם בסקירה התייחסתי למגבלה הזו.
שרשורים בנושאים דומים -
תגובות: 8
עודכן: 11-05-10, 20:52 -
תגובות: 11
עודכן: 23-08-08, 10:55 -
מאת oren6666 בפורום נגנים, מקורות וידאו
תגובות: 1
עודכן: 03-04-08, 03:16 -
מאת tzachi בפורום נגנים, מקורות וידאו
תגובות: 17
עודכן: 24-03-08, 15:05 -