-
חיבורים מערכת קולנוע ביתי - מה הכי כדאי לי....
שלום לפני שנתיים רכשתי מערכת קולנוע ביתי של טושיבה Toshiba SD43HK -
והיא מחוברת לטליויזה של pilot PIL 8216 ישנה החיבורים שיש לה מאחורה זה ה21 פינים.. ומקדימה חיבור video in(צהוב) audio in. בנוסף יש לי מתאם 21פינים ל RCA שיש בו מתג של input or output ושלוש כניסות RCA בצבעים צהוב(וידאו), אדום ולבן(אודיו) ועוד כניסת s-video.
חיברתי כמו שאמרו לי והכול סבבה.. עכשיו אני רוצה לרכוש dvd שקורא divx עם חיבור לusb אז אחרי בדיקה בשוק החלטתי לרכוש את הdvd Pioneer Israel - DV-310-S - DVD שבאתר יש תמונה קדמית ואחורית של הdvd.
אחרי כול ההסבר יש לי כמה שאלות..
1.לאחר מה שראיתם וקראתם האם אני יכול לחבר את הdvd למערכת קולנוע ביתית? ואם כן מה אתם אומרים על הdvd שאני מעוניין לרכוש?...
2.איך אני מחבר את הdvd למערכת קולנוע ביתית? האם אני צריך לרכוש כבלים או מה?
3.איך אני מחבר את המערכת קולנוע ביתי לטליויזיה..
4.איך אני מחבר את הממיר של הyes למערכת ולטלויזיה..
מצטער שחפרתי ..אבל אני גרוע בנושא הזה ואני לא רוצה סתם לבזבז כסף ובסוף אני לא יוכל לחבר.. תודה רבה על העזרה וערב טוב..
-
-
שלום לך,
במפרט כתוב שיש לה חיבור אודיו אופטי, השאלה היא האם מדובר בכניסה או יציאה - תבדוק את הכיתוב לידה.
ממיר: חיבור ממיר לטלוויזיה -
על מה אתה מדבר על המערכת או הדיודי"?... אם למערכת אז שמאחורי המערכת יש חיבור דיגיטלי שרשום digital in (optical) וחוברת רשום שהחיבור הזה ל"מחבר יציאה דיגיטלית חיצונית השתמשו בחיבור זה לחיבור ציוד חיצוני המציוד ביציאה דיגיטילת".
-
אתה יכול לרכוש את ה-DVD (אם זו השאלה שלך), הוא מתאים מבחינת חיבורים:
אל המערכת בחיבור אודיו אופטי ואל הטלוויזיה בחיבור קומפוזיט (הבננה הצהובה).
-
תודה רבה.. אבל אני לא ממש הבנתי איך אני עושה את זה ומה אני צריך לרכוש...
-
אתה צריך לרכוש בסה"כ כבל אודיו אופטי (כל מוכר מכיר) לחיבור האודיו למערכת קולנוע ביתי.
לטלויזיה, אתה מחבר את ה- DVD עם כבל שמסתיים במחבר RCA - בננה צהובה (בשני צידיו), הכבל מגיע ביחד עם ה- DVD.
-
הסתכלתי בגוגל על תמונות של כבל אודיו אופטי ובמערכת שלי יש חיבור אחר מהחיבור בדיודי פיינור..במערכת הוא מין ריבוע כזה.. ובדיודי הוא בננה.אני חושב...
-
זה מה שחבר שלי אמר לי.. הוא הסתכל בתמונות שהעלתי .. ואמר "יש לך כניסת אודיו דיגיטלית מסוג אופטי וב-DVD של פיוניר אין יציאה אופטית רק יציאה דיגיטלית קואקסיאלית ולכן אתה צריך למצוא DVD ,שיש לו יציאת אודיו דיגיטלית מסוג אופטי על מנת שתוכל להעביר את האודיו ". זה נכון?
-
אכן, צודק החבר שלך, בדגם הזה יש רק יציאת אודיו קואקסיאלית, אתה צריך למצוא נגן DVD עם יציאה אופטית.
-
אוקי.. אממ חיפשתי כבר חצי שעה ולא מצאתי שום דיודי כזה.. אתה יכול להביא כמה שמות עם חיבור כזה.. ועם חיבור usb//..
ותגיד אין אפשרות לחבר בלי האופטי הזה. רק רגיל .. ואז אני ישמע סטיראו לא???...
שרשורים בנושאים דומים -
מאת dtown בפורום נגנים, מקורות וידאו
תגובות: 8
עודכן: 30-11-08, 17:33 -
מאת צחי1 בפורום אודיו רב ערוצי - קולנוע ביתי
תגובות: 8
עודכן: 19-09-08, 18:17 -
מאת cyrus בפורום לוח מכירה וקניה - ציוד פרטי
תגובות: 0
עודכן: 20-06-08, 16:28 -
מאת ydan2 בפורום אודיו רב ערוצי - קולנוע ביתי
תגובות: 9