-
בעיה בחיבור lcd למחשב
שלום יש לי בעיה,
חיברתי את המחשב שלי למסך פנסוניק tx-32le8 באמצעות כבל vga וכאשר מחוברים המחשב וממיר הכבלים ביחד יש הפרעות במסך (גם בערוץ הכבלים וגם בערוץ ה pc). האם ישנה דרך להפסיק את ההפרעות?
בעיה נוספת היא שכאשר המחשב מוצג על המסך הנ"ל (כשהכבלים מנותקים ואין הפרעות) יש מעין השתקפות או שובל של מה שמוצג על המסך לדוגמא אייקון מופיע על המסך ובצד ימין שלו ניתן לראות כאילו את אותו אייקון ממש חלש (נראה רק מקרוב). כשאני מחבר את מסך המחשב שלי ליציאה האנלוגית (כרגע מחובר ב dvi) אין את השובל הנ"ל. כרטיס המסך שלי הוא nvidia geforce 6200 le.
תודה
-
-
ההפרעות קשורות כנראה לתופעת GROUND LOOP, דבר עם שירות הלקוחות של הכבלים, הם אמורים להכיר את הבעיה.
נסה לבדוק עם כבל VGA אחר, בנוסף, בתפריט ההגדרות של הטלוויזיה, ניתן לכוון מספר פרמטרים עבור כניסת PC.
-
בעיה בחיבור lcd למחשב
ניסיתי לשחק עם כל הפונקציות האפשריות וזה לא עזר בנוסף ניסיתי לחבר כבל אחר והתמונה נראתה אותו דבר...
-
מסתבר שהבעיה כן נעוצה בכבל.
אני צריך כבל vga באורך 7-10 מטר השאלה היא איפה ניתן להשיג כבל איכותי כזה וכמה זה צריל לעלות
-
נסה אצל קרמר אלקטרוניקה, אולי יש גם בחנויות מחשבים.
-
בעיה אם מחשב נייד
קניתי נייד חדש ויש לי חיבור VGA , וטלוויזיה 42 אינץ דגם REGZA של טושיבה .
שאני מחב יש מגוון רזולוציות אבל הוא נותן לי להיתשמש רק ב 1280X760 ולכן כל מה שאני רואה זה רבוע מעפן באמצע המסך ..
איך אפשר להגדיר אותו שיתן מסך מלא או רחב ? (אם אפםשר בלי תוכנות כמו POWERSTRIP עדיף)
-
באיזה דגם מסך LCD מדובר בדיוק?
-
Toshiba REGZA HDMI 5ms LCD 42inch
-
REGZA שם שם כללי מדי, צריך להיות שם דגם עם מספר ואותיות
-
שרשורים בנושאים דומים -
מאת shimonT בפורום מסכים - LCD - פלזמה - מקרנים
תגובות: 7
עודכן: 18-01-10, 14:51 -
מאת ndanny בפורום אודיו רב ערוצי - קולנוע ביתי