+ הגב לנושא זה
עמוד 1 מתוך 9 1 2 3 ... אחרוןאחרון
מציג הודעות 1 עד 10 מתוך סך הכל של 88
    הדמות האישית של שניצל
    שניצל לא מחובר כעת חבר עצבני

האם אתר דיטאון ברובו אנשי שפורפרות?

כך כתב היום אחד מחברי הפורום.
    אני למשל יושב על הגדר יותר בצד של הטרנזיסטור שמשמש אותי בשוטף ורק לפעמים כשתופס אותי געגוע מחבר את הציוד מנורות (פרה מגבר ואפילו CD ).
    השפורפרות יתרונם בצליל שיש להם טיפה יותר עושר הרמוני ומטבע הדברים צבע
    הם רועשות יותר ופחות חושפניות,הצליל לעיתים גדול יותר ועומק הבמה שלהם מצוין והצליל איטי עם LAW LEVEL RESOLUTION ברמה פחותה, וכמובן יתרון בהרמוניות זוגיות.
    הטרנזיסטורבדרך כלל נטול צבע מדויק ומהיר ומפורט יותר בדרך כלל בעל יכולת להתמודד עם טרזיינטים יותר טוב בהרבה ממנורות ,יכולת רזולטיבית מצוינת במיוחד של LAW LEVEL וכמובן יכולת אחיזה טובה יותר של רמקולים ,מדגיש הרמוניות אי זוגיות ,אמין יותר וידידותי יותר.
    כך שמבחינתי אין תשובה או יתרון מוחץ לשיטה זו או לשניה אלא יש פה ענין של טעם מוזיקלי,
    לא אחת שמעתי רמקולים נצילים עם מגברי מנורות טהורים שגז נישמע שם ניפלא חי ונושם ומצליח לקרב מאוד לLIVE ,אבל שים על אותה מערכת רוק או מוסיקה קלאסית טיפה מורכבת
    ולא הייתי חי איתה דקה,הכל תפוס ואיטי כאילו אין קצב ושום דבר לא מפורט.
    לכן מבחינתי יש מקום למגברים טרנזיסטורים טובים למי שרוצה רמה גבוהה ברוב הזמן רק שקשה למצוא אותם ועולים המון כסף בניגוד למגברי וציוד שפורפרות שברובם טובים ומחירם זול יותר יחסית לרמת, כמו שאמר לו גונסון מקונרד את גונסון"קשה מאוד ליצר ציוד טרנזיסטורי טוב וקשה לא פחות ליצר ציוד מנורות גרוע"
    אז אולי חלקכם מופתעים אבל זה המצב שציוד מנורות הוא בדרך כלל טוב וזול ואילו ציוד טרנזיסטורי באם הוא טוב הוא מאוד יקר אבל אז לדעתי אז הוא מאוד טוב, או ליתר דיוק אם הוא טוב אז קשה מאוד להתחרות בו.
    מעניין מה דעתכם בנושא.?
    נ.ב
    פוסט זה מוקדש לאורי שיושב בצד הטרנזיסטורי באופן אבסולוטי וידוע בסלידתו משניצלים

הדמות האישית של TakeOne
    TakeOne לא מחובר כעת חבר משקיען
    שכחת עוד נתון חשוב: פוזה. אתה הרי בוודאי יודע מה עושה ציוד מנורות דולק בסלון בשישי בערב כשבאים האורחים ומשתאים מה-זה-הדבר- הזה? אין ספק שציוד מנורות מקנה לך את הפוזה של אודיפיל. לא שאני מבין במה זה מועיל, אבל זה המצב כנראה.

ובנימה רצינית יותר - לאיזה מגברים טרנזס' אתה מתייחס כטובים מאוד ויקרים מאוד, שקשה להתחרות בהם? אם נדע את הייחוס, נדע אולי להשוות.

הדמות האישית של mmhifi
    mmhifi לא מחובר כעת חבר
    Snitsel-many words but at the end- you didn't hear good tubes. And I don't want your list of the famous tube brands. Most of them use cheap parts,questionable schemotechnics and under-standard iron. Try to find and listen to real good tube electronics in sympathetic systems- it's another world altogether
    Analogue rules...but

הדמות האישית של tzachi
    tzachi לא מחובר כעת חבר משקיען
    אני חושב שרוב הפורום היברידי !
    עם לא פיזי לפחות מחשבתית .

הדמות האישית של carmi
    carmi לא מחובר כעת כתב האתר
    לא עשיתי סקר, אבל לפי מה שנראה לי לרוב החברים כאן יש הגברה טרנזיסטורית - האם אני צודק?
    -------
    ,The piano keys are black and white
    But they sound like a million colours in your mind - Katie Melua

hornless מחובר כעת חבר משקיען
    בהגברה רוב הזמן אני עם שפופרות. קדם המגבר שלי תמיד שפופרתי.
    דרך צלחה

הדמות האישית של carmi
    carmi לא מחובר כעת כתב האתר
    טוב, ניסוח מחדש - לדעתי לרוב החברים כאן ה POWER הוא טרנזיסטורי
    -------
    ,The piano keys are black and white
    But they sound like a million colours in your mind - Katie Melua

הדמות האישית של מאסטרו אודיו
    מאסטרו אודיו לא מחובר כעת עוסק מסחרי
    שאלה טובה,
    לדעתי, עבור מי שלא מפחד ממנורות, הטכנולוגיה לכשעצמה לא צריכה להוות שיקול.
    צריך לקחת את מה שנשמע הכי טוב עם שאר המערכת (בעיקר עם הרמקולים) ללא דעות קדומות.
    לא צריך להיות בעד זה או זה, רק בעד תוצאה טובה.
    יש רמקולים שבפירוש נשמעים טוב יותר עם מנורות (ולהיפך) כי הם תוכננו ופותחו תוך שימוש
    בהגברת מנורות.
    שילוב קדם מנורות ומגבר סוליד יכול כמובן לתת תוצאה נהדרת ולספק את אלה שפוסחים על שני הסעיפים.
    מנסיוני ציוד מנורורת משובח תמיד מאוד יקר אבל זה כך גם עם הגברה טרנזיסטורית.
    החוכמה היא למצוא ציוד לא יקר שעדיין מספק תוצאה מוסיקלית ומהנה.

אגב - ככל ששומעים יותר ציוד מנורות מגלים שיש הבדלים עצומים בצליל בין מוצר אחד למשנהו,
    מה ששם סימן שאלה גדול על מה זה בכלל "צליל מנורות".
    נערך לאחרונה על ידי מאסטרו אודיו, 09-11-08 בשעה 09:12
    עופר שחורי
    www.maestroaudio.co.il

רועי51 לא מחובר כעת חבר משקיען
    ציטוט פורסם במקור על ידי mmhifi צפה בהודעה
    Snitsel-many words but at the end- you didn't hear good tubes. And I don't want your list of the famous tube brands. Most of them use cheap parts,questionable schemotechnics and under-standard iron. Try to find and listen to real good tube electronics in sympathetic systems- it's another world altogether
    מה למשל ??

הדמות האישית של אריה
    אריה לא מחובר כעת חבר
    לטעמי אין תחליף למגבר מנורות SET טוב. אני שומע בעיקר Vocal והקול האנושי לא נשמע אמיתי ב SS (אני בכל אופן לא נתקלתי).

הוספה לשירותי סימניות:

הוספה לשירותי סימניות:

כללי פרסום הודעות

» פרסומת

» פייסבוק

» פרסומות

» חדשות מסחריות