+ הגב לנושא זה
מציג הודעות 1 עד 3 מתוך סך הכל של 3

נושא / שרשור: בעייה מוזרה ביותר.

הדמות האישית של asafmoraz
    asafmoraz לא מחובר כעת חבר

בעייה מוזרה ביותר.

היי ושלום לכולם.

פועלת אצלי בבית מערכת מדיה סנטר מושלמת, נו טוב כמעט מושלמת ואני מייד יסביר.

עד עכשיו היה לי את הממיר הקטן של הכבלים (האפור) נראה לי שהוא נקרא ממיר "זאפ" והוא היה מחובר בכבל MINI DIN ל 3 RCA אדום לבן צהוב ולכרטיס טלויזייה של HAUPPAUGE HVR1700 לכניסת ה SVIDEO (היחידה שקיימת שם) בעזרת מתאם SVIDEO זכר ל RCA נקבה (יוצא מהכרטיס טלויזייה).

הגדרתי את הממיר למצב SVIDEO, אך בממשק של המדיה סנטר היה עלי להגדיר קומפוזיט כי רק כך הצלחתי לראות נקי וללא שלג.

ראו לא רע, תאמת די טוב, אך לאור המלצות חוזרות ונשנות וגם לאור המדריך והרבה ציטוטים בפורום הבנתי שעדיף לחבר SCART ל SVIDEO ולקבל את איכות השידור הכי טובה האפשרית משידורי הכבלים (לא מדבר על HD כרגע).

החלפתי את הממיר (רציתי ADB DOCSIS) אבל קיבלתי לצערי את ה DOCSIS של THOMSON.

להלן קישור לסוג הממיר:

http://www.thomson.net/SiteCollectio...series_gen.jpg

רכשתי כבל מוזהב, מ SCART ל 2 RCA אדום לבן (AUDIO) ו SVIDEO, הנה קישור:

http://ultrapro.co.il/products/112235

הגדרתי את הממיר על SVIDEO ובאמת הממשק של המדיה סנטר זיהה אותו כ SVIDEO אך רואים הרבה פחות טוב ממה שהייתי מורגל לראות קודם לכן.

התמונה נראית אפילו למי שלא ממש מבין הרבה יותר גרועה, מסביב לתרגום יש מעין טשטושים כאלו כאילו התמונה לא מקודדת כמו שצריך, וכאשר אני מחליף ערוץ ויש את ה 2 שניות של מסך שחור רואים מעין פס רץ מלמעלה למטה אבל בקושי מורגש וזה לא היה קורה בכלל בממיר הקודם.

הבאתי מחבר שלי את אותו הממיר בדיוק ואצלו רואים טוב דרך אגב אך אין לו מדיה סנטר, ושוב אותה בעייה בדיוק... אותם טשטושים.... זה לא ממש מורגש מרחוק אך ניתן להבדיל שקודם היה הרבה יותר טוב.

ניסיתי אופצייה אחרונה, הבאתי את אותו הממיר רק דגם שיצא קודם בצבע שחור, פה היה יותר גרוע, ה IR בלאסטר לא תופס עליו ורואים אותו הדבר בדיוק, אותם טשטושים !!!

התייאשתי, ביקשתי לקבל בחזרה את הממיר הקטו כי לא מצאתי דרך אחרת ותאמת שכחתי לבקש לבדווק את ה ADB DOCSIS, שהוא הכי מומלץ זה שדומה להוט מגיק בצורתו, עכשיו חזרתי לנקודת המוצא, רואים הרבה יותר טוב ודווקא דרך הקומפוזיט אך נדמה לי שניתן לראות יותר טוב ומשום מה באותה הדרך שניסיתי זה לא עובד למרות כל ההמלצות וכו וכו....

למישהו יש רעיון מה קורה פה ?! איך זה בדיוק יכול לקרות שכבל איכותי עם ממיר יותר איכותי מוציא לבסוף איכות יותר גרועה ? מה יכול לפעמים להיות מצב שדרך קומפוזיט רואים יותר טוב מ SVIDEO ?!

אשמח לתשובות בנושא.

הדמות האישית של liorkoren
    liorkoren מחובר כעת מנהל
    בחלק מהממירים ישנה בעיה עם אות S-VIDEO

הדמות האישית של asafmoraz
    asafmoraz לא מחובר כעת חבר
    האם התכוונת לפאק בייצור בחלקם או שפשוט דגמים מסויימים לא עובדים עם זה טוב ? כי אצל החבר זה עובד יפה למרות שאין לו מדיה סנטר אך זאת לא ממש אינדיקציה.

שרשורים בנושאים דומים

1. בעייה בחיבור המחשב לטלוזיה + תמונות
    מאת הבלתי משוחד בפורום חומרה
    תגובות: 4
    עודכן: 23-10-08, 19:09
  2. התמונה הרומנטית ביותר!
    מאת נמר בפורום פטיפונים - צליל אנלוגי
    תגובות: 6
    עודכן: 16-10-08, 16:09
  3. תגובות: 75
    עודכן: 26-09-08, 16:49
  4. בעייה בחיבור DVI ל HDMI