-
שאלה בקשר לביקורות על CV500 והסקארלט
בקשר ל CV500 כתבת שהיא מפתיעה ברמת שחור לא עמוקה, למה מפתיעה? זו תכונה רעה שחור לא עמוק.
בקשר לסקארלט, האם נכון שאומרים שרמת השידור ב SD תהיה פחות טוב במסך FHD?
בהנחה שהסקארלט עדיפה על ה CV500 בשידורי HD משום שהיא FHD , מי לדעתך עדיפה בשידורי SD? חשוב לי מאוד הצפיה בכדורגל בכלל ושידורי ספורט בפרט, אגב איפה השחורים טובים יותר, בסקארלט או ב CV500.
תודה מראש, אחלה אתר ואחלה פורום!
-
-
-
שלום,
אכן הפתעה יכולה להיות טובה או רעה...
לא בחנתי את שני המסכים צד בצד, לכן קשה לשפוט מי יהיה טוב יותר בזה, אני מהמר שכנראה הטושיבה, אבל כל עוד לא השוותי מסך מול מסך, זו לא תהיה תשובה מדוייקת.
בענין השחורים, לסקארלט יהיה יתרון.
האם ראית את שני המסכים במציאות?
-
 פורסם במקור על ידי liorkoren שלום,
אכן הפתעה יכולה להיות טובה או רעה...
לא בחנתי את שני המסכים צד בצד, לכן קשה לשפוט מי יהיה טוב יותר בזה, אני מהמר שכנראה הטושיבה, אבל כל עוד לא השוותי מסך מול מסך, זו לא תהיה תשובה מדוייקת.
בענין השחורים, לסקארלט יהיה יתרון.
האם ראית את שני המסכים במציאות? רק את הסקארלט, אז אתה אומר שהטושיבה מפתיעה לרעה בשחורים? אז בעצם אתה אומר שהמסך הזה מראה שחורים פחות טובים ממסכים אחרים במחיר הזה?
-
לא ראיתי את כל המסכים במחיר הזה, כך שלא יכול להצהיר כזו הצהרה.
אם תסתכל שוב במאמר הביקורת על הטושיבה באתר, בפסקה "ניגודיות" הסברתי בדיוק את הענין.
-
 פורסם במקור על ידי liorkoren לא ראיתי את כל המסכים במחיר הזה, כך שלא יכול להצהיר כזו הצהרה.
אם תסתכל שוב במאמר הביקורת על הטושיבה באתר, בפסקה "ניגודיות" הסברתי בדיוק את הענין. אני יודע, אבל דווקא הניגודיות של המסך (1:17000) היא מהניגודיות היותר גבוהות של מסכי 42 אינץ ברמת מחירים הזו (LCD), כך שזה נישמע מוזר שהשחור שלה גרוע, אגב איך עומק השחור לעומת מסך הטושיבה הקודם שבדקת C3500 שלו יש ניגודיות נמוכה יותר (1:7000) אם אינני טועה.
-
-
הניגודיות עליה מדברים היום במסכים הינה דינמית (לא הטבעית של הפאנל), אין סטנדרט אחיד וכל יצרן בודק לפי פרמטרים משלו.
מה שקובע זו רק התוצאה בפועל.
-
 פורסם במקור על ידי liorkoren הניגודיות עליה מדברים היום במסכים הינה דינמית (לא הטבעית של הפאנל), אין סטנדרט אחיד וכל יצרן בודק לפי פרמטרים משלו.
מה שקובע זו רק התוצאה בפועל. השחור ב CV500 פחות טוב מב C3500 שבדקת קודם לכן?
-
לא השוותי בינהם צד בצד, את המסכים סקרתי בהפרש זמן גדול, ה- C3500 שנסקר הוא בגודל 37" ועם פאנל שונה מזה של המסך החדש.
שרשורים בנושאים דומים -
מאת rosomer100 בפורום מסכים - LCD - פלזמה - מקרנים
תגובות: 3
עודכן: 06-04-09, 22:49 -
מאת rosomer100 בפורום מסכים - LCD - פלזמה - מקרנים
תגובות: 8
עודכן: 04-04-09, 10:31 -
מאת amit1242 בפורום מסכים - LCD - פלזמה - מקרנים
תגובות: 2
עודכן: 01-04-09, 13:27 -
מאת danistar בפורום נגנים, מקורות וידאו
תגובות: 5