+ הגב לנושא זה
עמוד 1 מתוך 2 1 2 אחרוןאחרון
מציג הודעות 1 עד 10 מתוך סך הכל של 12
    vk3
    vk3 לא מחובר כעת חבר חדש

Post מחפש מסך "LCD 24, תקציב 2000 ש"ח, אובד עצות ומתלבט בסוגיית הפאנלים- עזרה נחוצה

שלום לכולם,

יש לי תקציב של 2000 ש"ח פחות או יותר.

מעוניין במסך "LCD 24.

שימושים עיקריים: אינטרנט, עבודות משרדיות, טלוויזיה, עיצוב גראפי חובבני.

וכאן מתחילה הבעיה:
    הבנתי שמתחילים לבחון מסך מהפאנל (TN, VA, IPS). אחרי שראיתי שבעלי פאנלים ה- VA, IPS יקרים בכיותר מ- 1000 ש"ח, התאכזבתי מאוד.
    אין לי ברירה אלא לקנות את הפאנל הנחות TN.

1) איך לדעת TN של מי טוב יותר ?
    2) איזה פרמטרים אחרי הפאנל באמת יקבעו לי את האיכות וחוויות השימוש ?
    3) איזה מסכים לא מיוצרים בסין ?
    4) על איזו חברה ללכת ? מי אמינה יותר ? ולמי האחריות "המושלמת" ? LG, SAMSUNG, PROVIEW, DELL.........................

ואולי גם אפשר לחשוב על השקעה של 3000 ש"ח, אבל האם אפשר למצוא פאנל איכותי במחיר ובגודל כזה ? נראה לי שזה מחיר ביניים.

בבקשה עזרתכם וחוות דעתכם המקצועית !! אודה להמלצות.

הדמות האישית של liorkoren
    liorkoren לא מחובר כעת מנהל
    קשה מאוד לתת קביעות כלליות, משום שכל חברה משתמשת בפאנלים אחרים בדגמים השונים מתוצרתה (לפעמים יכול להיות גם מקרה של מסך עם מספר פנלי TN שונים).
    יש כאן גם שאלה האם איכות TN טובה מספיק עבורך באופןן אישי, האם יצא לך לראות מסכי LCD בגדלים והתקציב שציינת?

vk3
    vk3 לא מחובר כעת חבר חדש
    עד עכשיו היה לי מסך "LCD 19 של SONY שכבר אין אותו בארץ ( מכרתי). בזמנו חשבתי שהיה לי את המסך, בה' הידיעה, עד שראיתי את דליפות האור מבלי לדעת מה זה, הגוונים בפינות וכו'... אז מה יהיה על 24 ?! וגם ש- "24 לא אחליף מחר, זו השקעה לטווח ארוך...

תראה, אני מוכן להתפשר על הפאנל, כי כמו שאמרתי השימושים העיקריים של המסך הם לעבודה משרדית/ אינטרנט וטלוויזיה, אבל אם אקבל מסך שכולו דליפות אור והצבעים בצד שמאל יראו שונה מצד ימין שלו (כמו שקראתי בכמה מקומות), זה יהיה נורא.

איך אפשר להכריע ?

ושוב, כפי שאני רואה ה- LCD האיכותי היחיד שניתן לקנות ב- 3000 ש"ח הוא הדל 2408. אז האם זו באמת בחירה טובה שלא אצטער עליה ?

ועוד שאלה, אולי קשה מדיי, נגיד עוד 3-4 חודשים, האם המצב בשוק מבחינת הפאנלים יהיה שונה מאוד מעכשיו ? האם פאנלים איכותיים יעלו פחות ועדיף פשוט לחכות ?

הדמות האישית של liorkoren
    liorkoren לא מחובר כעת מנהל
    עוד 3-4 חודשים לא אמורה להיות מהפיכה.
    תבדוק גם את ה- T260, אם תוכל לחיות איתו (יש לו TN), תרוויח עוד מספר אינצ'ים בגודל.

vk3
    vk3 לא מחובר כעת חבר חדש

אבל הוא "26...

לא ממליצים לי על 24 TN ו- 26 כן ? לא הבנתי. הרי עליו הפגמים יהיו עוד יותר מודגשים...

the01jackal לא מחובר כעת חבר

Smile

ה: T260הוא למעשה 25.5 אינטש.
    עבור תוספת של 1.5 אינטש חבל על הכסף אני ממליץ לך על הדגם T240 יש לי אותו פגז של מסך אל תחשוש מפנל TN.
    תמצא אותו בחנויות BUG במחיר טוב ובתנאי תשלומים נוחים.
    ואים יש לך סבלנות כל כמה שבועות הם מבצעים מכירות ללא מע"מ תבדוק כי זה תלוי בקניונים שהם מצאים.

תהנה.

oren6666 לא מחובר כעת חבר משקיען
    ציטוט פורסם במקור על ידי the01jackal צפה בהודעה
    ה: T260הוא למעשה 25.5 אינטש.
    עבור תוספת של 1.5 אינטש חבל על הכסף אני ממליץ לך על הדגם T240 יש לי אותו פגז של מסך אל תחשוש מפנל TN.
    תמצא אותו בחנויות BUG במחיר טוב ובתנאי תשלומים נוחים.
    ואים יש לך סבלנות כל כמה שבועות הם מבצעים מכירות ללא מע"מ תבדוק כי זה תלוי בקניונים שהם מצאים.

תהנה.
    ממש לא מומלץ לקנות מבאג. זהו נסיון אישי שלי עם החנות, גרם לי כאב ראש עצום ואין סוף טרטורים. במחשבה לאחור, הייתי מביא את הזיכוי למישהו בחינם ומונע את הטרטורים האין סופיים. מומלץ לקנות מחנות שאתה יודע שיש אבא למוצרים שאתה קונה. האחריות שהם נותנים למוצרים לא שווה הרבה, יותר נכון, לא שווה כלום!

"תאור חוויית הקנייה:
    קניתי את הנגן מבאג בקניון חולון. המוכר היה אדיב אך חסר ידע לחלוטין על כל מה שקשור במוצר. לבסוף החלטתי לרכוש את המוצר בגלל זיכוי שהיה לי בחנות ממתנה שקיבלתי. יום אחרי הרכישה המוצר התקלקל. חזרתי לחנות והתבקשתי להתקשר לשירות לקוחות מתוך טענה שניתן לתקן את זה טלפונית. המוכר אמר כי לשלוח למעבדת תיקונים יקח שבועיים. המוצר חדש וכבר התקלקל, במקרה כזה צריך להחליף מיד את המוצר ולא לתקן מוצר שהוא חדש.פניתי לשירות לקוחות, בשירות לקוחות הודיעו לי כי אין ברירה אלא שאם אני צריך את המוצר מהר אצטרך להגיע למעבדת התיקונים במושב בן שמן שרחוק מהבית שלי. בזבזתי 3 שעות ליסוע למושב לחכות לתיקון ולחזור. במושב הודיעו לי שהמוצר אבוד וחייבים להחליף אותו. היו שם שני בחורים ובחורה. היא שאלה אותו אם יש להם מוצרים חדשים והוא אמר שהוא חושב שכן. בסוף הבחורה הביאה לי אריזה שפתחו אותה כבר בעבר וטענה שהמוצר כנראה חדש בגלל שנמצא בו המספר הסידורי. דבר מעניין, הרי המספר סידורי יכול להיות בקופסא גם אם המוצר אינו חדש. הבחורה טענה שהמוצר חזר מחנות. למה המוצר חזר מחנות?!? כנראה שהמוצר כבר עבר יד של מישהו והמוצר שקיבלתי הינו מחודש ולא חדש. ברגע שהמוצר עבר יד של מישהו אחר זה נחשב יד שניה, אני אמור לשלם מחיר מלא על יד שניה? ממש לא. חזרתי לחנות והמוכרים אמרו שהם לא בעלי סמכות להחליף את המוצר, הם התקשרו למנהל והמנהל לא הסכים להחליף את המוצר והוא אמר לי להתקשר לשירות הלקוחות בפעם השניה. אמרתי להם שאני הולך לבטל את התשלום בכרטיס אשראי והוא אמר לי תעשה מה שאתה רוצה. אמרתי להם בפרצוף שהשירות שלהם הוא השירות הגרוע ביותר שראיתי. מטרת הקניה הייתה שהנגן יהיה איתי בנסיעה לאילת(הביקורת נכתבה ביום חמישי). הנסיעה תהייה ביום ראשון וביום שישי שירות הלקוחות לא עובדים. אני מציע לכולם להתרחק מהרשת המפורסמת באג ולמנוע כאב ראש עצום, טרטורים, זמן עבודה ובסוף לא לקבל את המוצר שקניתם במלוא כספכם ויותר מזה, החברה מוכרת מוצרים מחודשים כמוצרים של יד ראשונה שימו לב והיזהרו! אני חושב שזאת בושה שרשת כל כך מפורסמת מוכרת מוצרים מחודשים כמוצרים חדשים, אם אני לא טועה אפשר לתבוע אותם על זה. יותר מזה שירות הלקוחות גרוע בצורה מחרידה. חשבתי שבגלל שהם יחסית יקרים, יהיה מי שיתמוך בי בעת תקלות, ויהיה מי שיחליף לי את המוצר בעת הצוך אבל כנראה שטעיתי. שתבינו שמדובר ביום אחד אחרי הרכישה, לא שבוע, לא חודש, יום והמוצר התקלקל. אני רק רוצה להגיד שאני לא יוותר להם עלי הם לא יעבדו. מצדי אני ידבר עם המנהל ואני אתבע אותו אישית. הצעה שלי, יש מלא חנויות אחרות, אל תקחו סיכון.
    מוצר:MP4
    מהירות משלוח: איסוף עצמי
    שירות לקוחות: זוועתי
    נוחות ביצוע ההזמנה: ממוצע
    דרוג כללי: המנעו מהזמנה בחנות זו
    מספר חשבונית/קבלה:466907471
    מודל/דגם: D2
    יצרן:COWON
    "
    נערך לאחרונה על ידי oren6666, 01-10-08 בשעה 00:07

חבל שאנשים כמוך קונים נגנים שנקראים MP4 זה עבודה בעניים.
    וזה לא אמר כלום על החנות .
    מאידך גיסה אני מאוד מרוצה מהשרות של באג.
    החברה על הכפאק..

oren6666 לא מחובר כעת חבר משקיען
    רגע, זה ששלחו אותי לתקן מוצר חדש בבית שמן למעבדה במקום להחליף לי במקום זה לא אומר כלום על החנות?

זה שהבחור שמכר לי את המוצר לא ידע כלום על המוצר שהוא מוכר זה לא אומר כלום על המקצועיות?

זה שבחור אחר בדק את המוצר בחנות ואמר שזה תקלה שטותית ותוך 5 דקות אפשר להסדיר את זה בשיחה טלפונית עם שירות הלקוחות, כששירות הלקוחות לעומת זאת, אמרו לי שאין מה לעשות ואני חייב לסוע למעבדה שנמצאת רחוק מאוד מהבית זה גם לא אומר כלום על החנות?

זה שהגעתי למעבדה קיבלתי מוצר בחבילה פתוחה, מקושקשת עם טביעת אצבע על המסך שבהתחלה לא היו בטוחים אם המוצר חדש ורק אחרי שראו את מספרו הסידורי החליטו שכן(למרות שגם ביד שתיים אפשר למקור מוצר ופשוט להעביר את מספרו הסידורי לקונה) זה מקצועי? זה שמביאים לי מוצר שחזר מחנות בטענה שזה מוצר חדש, דבר תמוה שהוא חזר מחנות, מה גם שגרסת המוצר הייתה 5 דורות אחורה זה לא אומר כלום על החנות?

זה שביזבזתי כסף, זמן עבודה, אנרגיה ובסוף קיבלתי מוצר שכל אחד שהיה מקבל היה רואה מיד שמישהו כבר נגע בו לפני זה לא אומר כלום על החנות?!??

ממש כן, אני ממליץ לאף אחד לא לקנות שם, כדי לא לעבור את מה שאני עברתי, ים של עצבים טלפונים ו-...כלום! אני חוזר על מה שרשמתי כביקורת בזאפ על החנות המפורסמת באג, הצעה שלי, יש מלא חנויות אחרות, אל תקחו סיכון.

עריכה: "חבל שאנשים כמוך קונים נגנים שנקראים MP4 זה עבודה בעניים."
    לא הבנתי ממש את המשפט אשמח אם תסביר לי אותו.

בהצלחה לפותח השרשור בקניית המסך.

יום טוב.
    נערך לאחרונה על ידי oren6666, 01-10-08 בשעה 16:07

Smile

1- הייתה פונה לנותן השרות של הנגן.( וזה לא באג ).
    2- אתה בחרתה ליצור קשר עם באג.
    3- אני קנתי מסך של סמסונג בבאג , אם יש לי בעיה במסך אני אפנה למי שנותן את האחריות למוצר ( אני אגלה לך סוד זה לא באג!!! ) כי הוא הכי מקצועי בלתת לי פיתרון לבעיה.
    4- שיהיה לך יום נפלא נפלא.

הוספה לשירותי סימניות:

הוספה לשירותי סימניות:

כללי פרסום הודעות

» פרסומת

» פייסבוק

» פרסומות

» חדשות מסחריות