+ הגב לנושא זה
עמוד 1 מתוך 8 1 2 3 ... אחרוןאחרון
מציג הודעות 1 עד 10 מתוך סך הכל של 76
    cavi לא מחובר כעת עוסק מסחרי

סונוס פאבר, "קסם" זאת המילה הטובה ביותר לתאור הרמקולים הללו..

נסעתי היום לטרמולו (היבואנים של מרטין לוגן סונאס פאבר מרידיאן וקונרד ג'ונסון) כידי להתרשם מהמקום ומהציוד שהם מציעים.
    אחרי שיחה קצרה עם חנן (איש נחמד מאוד) התיישבתי לשמוע את הגרנד פיאנו, אני לא אפרט יותר מידי אבל זהו הרמקול הטוב ביותר ששמעתי עד היום למחירו (3300 יורו)
    מהגרנד פיאנו עברנו לשמוע את הסונאס פאבר קרמונה M.
    רגע עוצרים, אני הגעתי לטרמולו בהרגשה שהרמקול שלי בבית הוא "הטוב ביותר" בטווח המחיר של עד 70000+-.
    ממשיכים, הדיסק של סליין דיון התחיל לנגן, אחרי 20 שניות כבר הבנתי עם מה יש לי עסק ובראש כבר התחלתי להגיד לעצמי "טוב נו, אז הרמקול שלי הוא הטוב ביותר עד 40000₪ ".
    הקרמונה M פשוט רמקול מדהים, עוד לא שמעתי ווקאל כ"כ אמיתי ונעים כמו שהסט הזה השמיעה.
    אחרי ההלם הראשוני (שנמשך רבע שעה) נגנתי עוד מספר קטעים ובכל פעם מחדש הרגשתי שהרמקול הזה פשוט מעולה.
    ככה עברה לה שעה של חגיגה לאוזניים.
    ביקשתי מחנן לשמוע את האליפסה, אני אקצר במילים ואסכם במשפט אחד: אם הקרמונה M הוא רמקול מדהים אז את האליפסה קשה לתאר!, רמקול מיוחד מאוד.
    חיברנו אותו עם 2 מגברים, האחד קונרד ג'ונסון 60 שעשה עבודה טובה אך הרגישו שקשה לו לדחוף את וופר ה10 אינץ' והשני זוג מונובלוקים של מרידיאן שכבר עשו עבודה טובה יותר.
    זהו הסט הטוב ביותר ששמעתי עד היום.

ופרט חשוב מאוד שלא הזכרתי הוא המחיר, המחיר של סונאס פאבר בארץ הוא כמעט זהה למחיר חו"ל, לא מחיר חו"ל + 35%, המחיר בחו"ל זה כמעט המחיר בארץ, כל הכבוד..
    נערך לאחרונה על ידי cavi, 22-09-08 בשעה 18:35

הדמות האישית של liorms
    liorms לא מחובר כעת חבר משקיען
    והוא?

כל הליין של סונאס פאבר מתומחר בארץ לפי מחיר חו"ל..
    הקרמונה M עולה 8000 יורו והאליפסה15000 יורו.

נמר לא מחובר כעת כתב אודיו
    תוכל להרחיב מעט על הצליל?
    נשמע מעניין מפני שגם לי יצא לשמוע את הרמקולים המדוברים בחנות טרמולו.
    נמר לוי

הדמות האישית של Sonus
    Sonus לא מחובר כעת חבר משקיען
    Welcome to the club !

אני גם שמעתי את האליפסה אצל טרמולו ופחות התרשמתי, לפני כמה חודשים הייתי בהדגמה של הרמקול בחו"ל ובאמת נפלתי.

בקשר לתמחור אתה צודק, התמחור של סונוס בארץ הוא מדהים ולכן אין להם מתחרים במחירים האלה. (דרך אגב, אפשר לרדת ממחיר חו"ל)

truejoker לא מחובר כעת מושעה
    סונוס , הפעם התעלית על עצמך , עכשיו אתה רוצה שהמחיר יהיה פחות ממחיר חו"ל ? מה יקרה אם יבואן כלשהו ירים את הכפפה , על מה תגיב אז ?שההנחה לא מספיק גדולה ממחיר חו"ל ?

ציטוט פורסם במקור על ידי Sonus צפה בהודעה
    Welcome to the club !

אני גם שמעתי את האליפסה אצל טרמולו ופחות התרשמתי, לפני כמה חודשים הייתי בהדגמה של הרמקול בחו"ל ובאמת נפלתי.

בקשר לתמחור אתה צודק, התמחור של סונוס בארץ הוא מדהים ולכן אין להם מתחרים במחירים האלה. (דרך אגב, אפשר לרדת ממחיר חו"ל)
    האליפסה לא מרשים כשהוא מחובר לקונרד ג'ונסון 60, המגבר הזה פשוט חלש מידי בשבילו (בקרוב יביאו את הקונרד 200, אני מאמין שהתוצאה תיהיה טובה בהרבה), חיברנו את המונובלוקים של מרידיאן והרמקול פרח..

הדמות האישית של Sonus
    Sonus לא מחובר כעת חבר משקיען
    ציטוט פורסם במקור על ידי truejoker צפה בהודעה
    סונוס , הפעם התעלית על עצמך , עכשיו אתה רוצה שהמחיר יהיה פחות ממחיר חו"ל ? מה יקרה אם יבואן כלשהו ירים את הכפפה , על מה תגיב אז ?שההנחה לא מספיק גדולה ממחיר חו"ל ?
    נראה לי שפספסת.

המחיר של מוצרי סונוס בארץ מוצגים ללקוח במחיר חו"ל. שתגיע לקנות תראה שתקבל הנחה ואז המחיר יהיה נמוך ממחיר חו"ל.
    התמחור של שמי הוא הטוב בארץ נקודה. יותר טוב מזה אין מה לבקש.
    ומה עוד שהוא עובד עם חנות, יש פה יבואנים שעובדים מהבית ומבקשים מעל מחיר חו"ל. טוב, לא נכנס לזה שוב פעם.

פחות ממחיר חו"ל == חלום!
    מחיר חו"ל == תמחור טוב
    חו"ל פלוס מעמ == יקר
    מעל חו"ל + מעמ == גנב

עשיתי לך חיים קלים?
    נערך לאחרונה על ידי Sonus, 22-09-08 בשעה 21:13

ציטוט פורסם במקור על ידי נמר צפה בהודעה
    תוכל להרחיב מעט על הצליל?
    נשמע מעניין מפני שגם לי יצא לשמוע את הרמקולים המדוברים בחנות טרמולו.
    אין מה להרחיב, לא לקחתי מחברת ועשיתי סקירה, פשוט ישבתי שמעתי ונהנתי כמו שלא נהנתי מאף רמקול, רמקול מדהים!

סונוס, יש יבואנים שאומרים שהם דורשים מחיר חול+35% מיסים..
    בטרמולו המחיר זהה(!) למחיר חו"ל..

הוספה לשירותי סימניות:

הוספה לשירותי סימניות:

כללי פרסום הודעות

» פרסומת

» פייסבוק

» פרסומות

» חדשות מסחריות