-
אתה צריך כבל סקארט אל S-VIDEO
-
-
היי ליאור,
בטלויזיה שלי אין חיבור SCART אבל יש חיבור של קומפוננט ורציתי לחברה לממיר של YesMax באמצעות הכבל Scart לקומפוננט, האם זה עדיף מחיבור של S-Video ל S-Video, והאם זה בכלל אפשרי?
-
אין סקארט לקומפוננט, צריך טרנסקודר בדרך (ממיר אות) בעלות של כ- 500 ש"ח ומעלה.
-
נערך לאחרונה על ידי זורו44, 04-11-08 בשעה 10:26 -
בהמשך לשרשור זה, אולי תפתרו לי תעלומה מסויימת.
לפני כחצי שנה רכשתי "LCD 32 של פיליפס (32PFL5322) לחדר השינה. הזמנתי התקנה של YES. שמו לי את הממיר הכי פשוט, עם יציא קומפוזיט בלבד, וחיברו לטלוויזיה עם מתאם קומפוזיט לסקארט. לא אהבתי את זה אבל ויתרתי.
לאחרונה קניתי פלזמה לסלון והזמנתי התקנה של YES HD. ביקשתי שעל הדרך גם יביאו לי ממיר עם יציאת סקארט עבור ה LCD, בתקווה של ישפר במשהו את התמונה (הבינונית ומטה).
שמו לי את ה 3100S המהולל אבל במקום שיפור יש החמרה במצב. התמונה פחות טובה, עם מעין "שלג" עדין, ומה ממעצבן במיוחד שהטלוויזיה הפסיקה לבצע התאמה אוטומטית של האספקט לפי סוג השידור (3:4 / 16:9) כך שצריך להתאים ידנית בכל פעם ואי אפשר לוותר של השלט של הטלוויזיה.
ניסיתי את כל קומבינציות החיבור האפשרויות - כל סוגי חיבורי והגדרות הסקראט, חיבור בכבל קומפוזיט, עם המתאם, אפילו עם כבל סקארט ל Svideo. כלום לא מחזיר את המצב שהיה בממיר הפשוט עם יציאת קומפוזיט בלבד.
גם בחיבור לממיר yes hd אין שיפור.
אני יכול לשלם 150 ש"ח ולבקש חזרה ממיר מהסוג הפשוט, אבל זה נשמע קצת הזוי.
רעיונות ?
-
בהמשך לשירשור,
יש לי ממיר של YesMax, האם מישהו יודע אם לממיר הזה יש פלט שמע דיגיטלי או אנאלוגי? (למרות שיש לו יציאות של שמע דיגיטלי, אופטי וקואקסאלי, מאחורי המכשיר).
-
אתה צריך ממיר גדול עם 2 סקארטים(2 כרטיסים חכמים).ניקרא בסלנג "ממיר RF ומסופק חינם כי הוא גדול ומכוער.
רק בממיר זה הסקארט RGB תקין (אין שלג והתמונה חדה,ואוטומאטי מזהה 16/9 3/4.
150 שח אתה אמור לקבל החזר על עוגמת נפש.
שים לב שבטלוויזיה יש 2 סקארטים ורק אחד תומך בRGB.
תנסה כבל סקארט סקארט איכותי, משהו בסביבות 100 שח.
נערך לאחרונה על ידי זורו44, 05-11-08 בשעה 17:06 -
 פורסם במקור על ידי yohay2406 בהמשך לשירשור,
יש לי ממיר של YesMax, האם מישהו יודע אם לממיר הזה יש פלט שמע דיגיטלי או אנאלוגי? (למרות שיש לו יציאות של שמע דיגיטלי, אופטי וקואקסאלי, מאחורי המכשיר). רק בחלק מערוציי הDVD BOX יש שידור של דולבי דיגיטאל, ביציאה האופטית או הקואקס.
בערוצים רגילים דולבי פרולוגיק.
-
 פורסם במקור על ידי זורו44 אתה צריך ממיר גדול עם 2 סקארטים(2 כרטיסים חכמים).ניקרא בסלנג "ממיר RF ומסופק חינם כי הוא גדול ומכוער. ניסיתי גם כזה, היה לי בבית לפני החלפה ל HD. אותה הבעיה בדיוק כמו ב 3100. הייתי בטוח שהגדול והמכוער מיושן מדי או מקולקל...
מתחיל לחשוב שאולי משהו בטטלוויזיה לא תקין. יכול להיות שצריך לכייל בה משהו ?
-
חבר דיוידי בסקארט לסקארט, ותגדיר RGB בדיוידי.
אם התמונה מושלגת גם, החלף כבל סקארט, או כניסת סקארט בטלוויזיה.
שרשורים בנושאים דומים -
מאת avihy-a בפורום אודיו רב ערוצי - קולנוע ביתי
תגובות: 20
עודכן: 20-12-08, 11:56 -
מאת carmi בפורום אודיו דו ערוצי
תגובות: 16
עודכן: 05-12-07, 21:23 -
מאת Super_T בפורום אודיו לרכב
תגובות: 7
עודכן: 03-11-07, 09:27
כללי פרסום הודעות
| |