-
חיבור ממיר של הוט למסך LCD
הי ליאור
אשמח אם תוכל לעזור לי בשעה טובה קניתי לאבא שלי LCD "32 לחדש שינה
בסוף הלכתי על דגם של sharp a37b
משום מה חשבתי שיש לה כניסת סקארט וחשבתי לחבר את הממיר הקטן של הוט
שיש לו יציאה של סקארט.
אבל אין לצערי.
הזמנתי להיום טכנאי של הוט על מנת שיחליף את הכבל שיוצא מהממיר כך שיתאים למסך.
האם תוכל להמליץ לי בבקשה איך הכי כדאי לחבר את את הממיר למסך לממיר הקטן של הוט יש יציאה אחת מוזרה שיש רק להם ואין בחנויות האם כדאי להחליף ללמיר יותר איכותי של הוט לממיר גדול יותר ?
שאלה נוספת מה הדרך הטובה ביותר לחבר את המחשב למסך ?
dvi מהמחשב ולמסך hdmi ?
תודה על העזרה
-
-
לגבי חיבור מחשב למסך, זה נושא לשרשור אחר, יש מדריך יעודי לכך במדור מדריכים / מחשבים.
הייתי מחליף את הממיר לדגם איכותי יותר.
-
תודה על התשובה
אני אקרא את המדריך
דבר אחד לא מובן לי כל כך
אם יש לי יצאה אחת מהממיר של הכבלים (שהיא יציאה מיוחדת של הממיר של הוט)
כרגע יוצאת לתוך הLCD בחיבור בננות
אם אני אחבר אבקש כבל שיתחבר לחיבור s-video זה לא אומר שהשידור יהפוך לדיגיטלי
הרי זה יוצא מהממיר אנלוגי כל שהחיבור לא יהפוך אותו לדיגיטלי
מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי
-
השידור מגיע באופן דיגיטלי עד לממיר, הוא הופך לאנלוגי דרך יציאות מסוג קומפוזיט / S-VIDEO / קומפוננט / סקארט ובמסכי LCD או פלזמה, הוא הופך שוב לאות דיגיטלי במסך.
רק חיבור HDMI מעביר את האות באופן דיגיטלי, ללא המרה לאנלוגי.
-
תודה ליאור
כרגע מחובר למסך LCD שלי הממיר הפשוט והקטן של הוט (בלי תצוגה עליו ממיר קטן)
ויוצא ממנו כבל אחד ולתוך המסך נכנס 3 בננות זה חיבור קומפוזיט אם אני לא טועה
האם איכות התמונה נפגעת בחיבור הזה
ומה אתה ממליץ אבא שלי לא רוצה לשלם עבור ממיר HD יקר יותר
-
-
הי ליאור. שאלה:
קניתי טלויזיה 42 אינץ (LG LH50YR - אחלה טלויזיה דרך אגב) ללא כניסת scart או s-video, וכרגע אני עדיין עם ממיר רגיל של הוט. איש התמיכה אמר לי שאם אני אקנה כבל scart ל-composite איכותי יותר ממה שהוא מספקים, אכות הצפיה תשתפר. אותו דבר גם אם אני אשדרג לממיר HD - כדאי לי לקנות כבל איכותי בעצמי. עד כמה הדבר נכון, ואם כן, האם זה שיפור משמעותי?
תודה.
-
-
חיבור לאיכות טובה יותר....
שלום ,
לאחרונה רכשתי טלוויזת LCD של חברת LG מדגם 50 YR .
בעבר היתה לי טלוויזית 34 אינץ שהיתה מחוברת למגבר ממיר YES (השחור הגדול) ולנגן DVD
כאשר רכשתי את הטלוויזיה התברר לי שעל מנת לשפר את איכות עליי לקנות כבל קומפוננט וזה מה שעשיתי מכיוון שאין לי בטלוויזיה יציאת SCART רכשתי כבל קומפוננט-קומפוננט ,כאשר חיברתי את הכבל לחיבורי הקומפוננט בטלוויזיה לא ראיתי כלום אך כאשר חיברתי אותם לקומפוזיט ראיתי תמונה וכך זה כרגע ,האם רכישת הכבל היתה לחינם?האם אני צריך ממיר טרנסקודר ?מה עליי לעשות ?כמו כן רציתי לקבל פירוט איך עליי לחבר את הטלוויזיה למגבר ול-DVD ןלממיר ה-YES כך שאוכל לשמוע טלוויזיה דרך הרמקולים ולאות DVD עם תמונה (כרגע אני רק שומע קול ללא תמונה)ניסיתי כל מיני חיבורים אך ללא הצלחה מקווה שתוכל לעזור לי.
יש לציין כי גם אבי רכש טלוויזיה 47 אינץ שך פיליפס דגם 5604 ורכשתי לו כבל מSCART ל- קומפוננט (הוא עדיין סגור -אם הוא לא יישפר את איכות הצפייה עדיף להחזיר לא?ולהשתמש בקומפוזיט)האם זה ישפר לו את איכות הצפייה (חיבור ממיר הוט יציאת SCART לטלוויזיה עצמה כניסת קומפוננט)
אם תוכל לפרט לי אין עליי לחבר כל כבל אני מאוד יישמח...(great)
-
ממיר רגיל של הוט (לא HD) אינו מגיע עם יציאת קומפוננט, תצטרך טרנסקודר מסקארט בממיר לקומפוננט בטלויזיה.
כבל סקארט לקומפוננט לא יעבוד, מדובר באות וידאו שונה.
שרשורים בנושאים דומים -
מאת avihy-a בפורום אודיו רב ערוצי - קולנוע ביתי
תגובות: 20
עודכן: 20-12-08, 11:56 -
מאת carmi בפורום אודיו דו ערוצי
תגובות: 16
עודכן: 05-12-07, 21:23 -
מאת Super_T בפורום אודיו לרכב
תגובות: 7
עודכן: 03-11-07, 09:27
כללי פרסום הודעות
| |