רומניה לא רק קבאב.


תמי ליבנה

אוהב את התחום
הודעות
478
מעורבות
40
נקודות
28
הדלתא של הדנובה לחוף הים השחור.

DSC_00441.JPG



DSC_0128.JPG



DSC_0084.JPG



DSC_0001.JPG



DSC_0803.JPG


DSC_0438.JPG



DSC_01361.JPG
 

תמונות מצורפות

  • DSC_01361.JPG
    DSC_01361.JPG
    KB 81.5 · צפיות: 411
  • DSC_0438.JPG
    DSC_0438.JPG
    KB 109.6 · צפיות: 253
  • DSC_0803.JPG
    DSC_0803.JPG
    KB 74.1 · צפיות: 415
  • DSC_0001.JPG
    DSC_0001.JPG
    KB 112.9 · צפיות: 432
  • DSC_0084.JPG
    DSC_0084.JPG
    KB 86.5 · צפיות: 404
  • DSC_0128.JPG
    DSC_0128.JPG
    KB 83.9 · צפיות: 419
  • DSC_00441.JPG
    DSC_00441.JPG
    KB 125.4 · צפיות: 451

liorkoren

מנהל
צוות האתר
הודעות
19,855
מעורבות
666
נקודות
113
מה רע בקבב? :)
טבע יפה.
 

Sol

חבר משקיען
הודעות
2,444
מעורבות
621
נקודות
113
תמי
מתרוצצת בעולם.
כל הכבוד.
תמונות יפות מאוד (ורד)
 

carmi

כתב האתר
צוות האתר
הודעות
14,184
מעורבות
1,629
נקודות
113
תמונות מקסימות, דרך אגב ניסית לצלם אוכל? :)
 

תמי ליבנה

אוהב את התחום
הודעות
478
מעורבות
40
נקודות
28
תודה רבה.

האוכל היה משעמם, בבוקרשט היה אוכל טוב יותר אבל הוא היה מערבי.
 

Crocs 44

אוהב את התחום
הודעות
86
מעורבות
0
נקודות
6
אז מה כל הסיפורים על קבב רומני זה בלוף?
 

Sol

חבר משקיען
הודעות
2,444
מעורבות
621
נקודות
113
אז מה כל הסיפורים על קבב רומני זה בלוף?
מישו שאל את נלו.
תגיד איך זה קורה שבמסעדת הקבב שלך תמיד מלא ואצלי ריק,מה הסוד שלך ?
נלו עונה:זה פשוט מאוד אני לוקח קצת חרה ומערבב עם קצת בשר וזה הסוד.
מישו שואל:מה אתה מוסיף בשר ? :בהלם:
 

צפיד

אוהב את התחום
הודעות
223
מעורבות
3
נקודות
18
זה בלוף כמו האוכל האוזבקי והאוכל הסיני.

מסכים כל כך!
הייתי ברומניה בערך 12 פעם בבוקרשט והגעתי למסעדות הכי נחשבות
חלקן עממיות חלקן מסעדות שף,
מצטער אבל העם הזה לא יודע להכין אוכל אבל במלונות החביתות בבוקר היו בלתי אכילותף
חוץ אולי מהפפנאש' אין מה לאכול שם במיוחד לא הקבבים,
(אבל הנשים הכי יפות שיש:))
 

שוני

חבר משקיען
הודעות
984
מעורבות
515
נקודות
93
הבעייה ברומניה שיש שם המון רומנים.
 


למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור