-
אני לא זוכר באיזה סרט זה היה, אבל היה סרט שבו גימס היה מאוהב ורצחו את אהובתו והוא קיבל את זה מאוד קשה
-------
,The piano keys are black and white
But they sound like a million colours in your mind - Katie Melua -
-
for your eyes only...
only for you
-
וואלה... חשבתי Die and let live....
-
ואללה אתם ממש לא בכיוון...
ליאור, אתה מתכוון ל Live and let Die משנת 73' עם רוג'ר מור.
הסרט היחיד בו בונד הוצג כמאוהב ונוקם את רצח אשתו הטריה הוא "בשירות הוד מלכותה" משנת 69',(In her Majesty's Secret Service) בכיכובו של השחקן האוסטרלי ג'ורג' לזנבי, שהיה הסרט הראשון ללא שון קונרי, (שחזר אח"כ לגיחה חד פעמית בסרט בונד "לא רשמי", בחברת הפקות אחרת בשנת 83' עם Never say never again, במקביל לסדרה ה"רשמית").
הסרט עם לזנבי היה הופעה חד פעמית שלו, נחשב לאחד הגרועים בסדרה ואחריו הביאו את רוג'ר מור ששינה את מאפייני הדמות לחלוטין (הביא את הזחיחות מה Saint אותו גילם קודם לכן) וגם סגנון הסרטים השתנה (ונהפך למטופש יותר ויותר).
-
אבל שיר הנושא של פול מקרטני מצויין...
אכן הסרט עם לזנבי היה פיאסקו מצלצל.
אגב, רוג'ר מור מגיע לארץ לפסטיבל באילת כמדומני.
-
קזינו רויאל=סרט אקשן ללא ייחוד
אין בו את העליצות וההומור העצמי שהיה בסדרה עד כה. גם האלימות שהיתה מעודנת וללא שפיכות דמים, הפכה להיות אלימות ברוטאלית הקיימת היום בכל סרט אקשן.
בקיצור, חסר לי מאוד ההומור.
חולה שדרגת מתקדם(Y):P -
מאידך, הסרטים עם ברוסנן, ובמיוחד האחרון (Die another day) היו פשוט מ-ג-ו-ח-כי-ם.
בית מלון עשוי קרח!
מכונית בלתי נראית! (כולל קרב, How Convenient, בין שתי סופר מכוניות, כי גם לבד-גאי יש אחת)
קרן לייזר (או וואטאבר) ענקית מהחלל!
קרב סופי דרמטי על מטוס ענק שנאכל ב-מ-ק-ר-ה על ידי קרן הלייזר הענקית מהחלל שעוקבת אחריו במדוייק!
קוריאני שהופך למערבי בעזרת "טיפול גנטי"!
פאנצ' ליינים כמו באוסטין פאוארס!
ראבאק. או שזה ברמה של פאואר ריינג'רס או שזה מנסה להיראות כמו סרט בסדרת ג'ייסון בורן.
מה יהיה? מבחינתי, הסדרה, כיצירה בעלת ערך אומנותי ולא סתם של פאן לשעתיים, עצרה עם עזיבתו של קונרי + נניח השלושה סרטים הראשונים עם רוג'ר מור, וגם זה בדוחק (רובם היו ממש מטומטמים, ראו "מונרייקר").
ואגב, נראה לי שמה שקורה לסדרה עם קרייג זה בדיוק מה שקרה בשנות ה- 80 עם טימותי דלטון. שם, ניסו לגרום לסרטים להיראות כמו... ובכן, סרטי אקשן מהאייטיז. הבד-גאיז גם היו בהתאם (סוחר סמים קולומביאני למשל ב"רישיון להרוג"). עכשיו, כאמור, מנסים גם כן לחקות את האופנה הנוכחית, בניגוד לסרטים המוקדמים שאחרים חיקו אותם.
-
מבחינתי שון קונרי מס 1 ואחריו רוגר מור . אחכ כבר ממש לא עניין אותי המשך הסדרה.
כללי פרסום הודעות
| |
הוספה לשירותי סימניות: