-
בדרך לרכוש מגבר סטריאו לרמקולים 726S - המלצות?
לאחר מסע חיפוש רמקולים רכשתי רמקולים יד שניה, Focal jmlab 726s, מחבר עם לב אריה ( נמר), כמובן שכתבה על המסע תתפרסם באתר בהמשך. 
הרמקול כעת מונע ע"י נגן NAD CD 502 ורסיבר ONKYO 804E שימשיך לשרת אותי עבור קולנוע ביתי.
אני מחפש כעת מגבר סטריאו אינטגרטד (או PRE+POWER) ונגן CD עבור הרמקול הזה.
התוכנית היא לחבר את הרסיבר דרך יצאות ה PRE OUT שלו למגבר האינטגרטד (או ל PRE במידה והרכישה תיהיה PRE ן POWER בנפרד) עבור קולנוע ביתי.
כמובן שהנגן יתחבר ישירות למגבר (או ל PRE) ולא לרסיבר.
אני מחפש צליל חם, מפורט, עם במה גדולה ועמוקה - מובן שיחד עם באס הדוק.
ה PRE יכול להיות מנורות (אבל ממש לא חייב כל עוד הצליל יהיה חם ולא יבש)
אני מאמין שזו לא המערכת האחרונה שלי ותוך כמה שנים מחלת השדרגת תתפוס אותי שוב - כך שהתקציב הוא בסביבות 10,000 ש"ח להגברה ומקור עם יכולת לעלות יותר במידת הצורך.
אשמח לשמוע את חוות דעתכם והמלצות שלכם.
נערך לאחרונה על ידי carmi, 15-10-07 בשעה 20:36 -------
,The piano keys are black and white
But they sound like a million colours in your mind - Katie Melua -
-
נסה את SECONDO {היבריד} של יוניסון -חם, מלא, ואיכותי.
-
ערן אודיופריק התחיל ליבא מגברים של מיקרומגה שנישמעים מצויין, יצא לי להקשיב להם ואהבתי את התוצאה.
יוניסון היא גם בחירה טובה, את הפאטוס מאוד אהבתי ולדעתי הוא יכול להפתיע אותך.
הרמקול הזה אכן צריך מגבר רגוע שיעדן אותו, השינדאק גם יכולים לבוא בחשבון.
-
-
עכשיו שמתי לב שהתקציב הוא גם לנגן,כך שיוניסון לא בתקציב.
נסה אולי משהו ביד שנייה,מתאים?
-
נמר איזה דגם של שינדאק ?
אפשר את השמות באנגלית - יותר קל לחפש ברשת באנגלית 
כמו שכתבתי "התקציב הוא בסביבות 10,000 ש"ח להגברה ומקור עם יכולת לעלות יותר במידת הצורך" - כך שאם יש ציוד הגברה באמת מתאים וטוב בקרוב ל 10 אלף וכמה אלפים נוספים לנגן אז אפשר לבדוק זאת.
נערך לאחרונה על ידי carmi, 15-10-07 בשעה 21:35 -------
 פורסם במקור על ידי carmi נמר איזה דגם של שינדאק ?
אפשר את השמות באנגלית - יותר קל לחפש ברשת באנגלית
כמו שכתבתי "התקציב הוא בסביבות 10,000 ש"ח להגברה ומקור עם יכולת לעלות יותר במידת הצורך" - כך שאם יש ציוד הגברה באמת מתאים וטוב בקורב ל 10 אלף וכמה אלפים נוספים לנגן אז אפשר לבדוק זאת. מגבר אינטגריטד YBA-YA 201 וקומפקט YBA -YC 201. http://uk.cinenow.tv/videos/310
קווד 99+ 909.
נערך לאחרונה על ידי tomertsin, 15-10-07 בשעה 21:39 -
יש לי כמה הצעות פחות קנבנציונאליות: OUTLAW הם חברה מתמחה. יש לה מוצרים מצויינים. חלק מהם נמצאים במבצע מטורף וכמי שעוקב אחריהם שנים אני יכול להעיד כי הממבצעים לא רעים בכלל.
בדוק את ה פרה מודל 970 נמכר ב 499$, לדעתי שווה על שקל.
כדי להגביר הייתי בודק שני מונובוקים M2200 עולים 325$ כל אחד. 200WPC, בנויים כמו שצריך ונשמעים מעולה.
סה"כ 1150$, ועדיין אחרי משלוח ומכס אתה נשאר במגבלות התקציב.
אופצייה נוספת היא ODYSSEY STRATOS מגבר כוח חזק ואיכותי, 150WPC. איכות בנייה לתפארת ולדעתי גם נראה מצויין.
מחירו 1195$ ועדיין אחרי משלוח ומיסים אתה נשאר בתקציב.
ניתן למצא באינטרנט לא מעט ביקורות על המוצרים שציינתי והן מעולות. שווה בדיקה.
שתי החברות מאמינות בלמכור Factory Direct ולכן הן מגיעות למחירים יפים כל כך.
אקנח בשאלה .... למי שיודע ... מה בדיוק כמות המיסים שיש לשלם על מוצר הגברה?
ע"פ אתר המכס זה 30% אבל אשמח לשמוע ממי שעשה את זה.
נערך לאחרונה על ידי ליאור, 15-10-07 בשעה 21:39 אתם פשוט מקנאים כי הקולות לא מדברים אליכם! -
ליאור - איך אוכל לדעת (ולשמוע) אם המגברים האלו מתאימים לי לפני שאני רוכש?
-------
 פורסם במקור על ידי carmi ליאור - איך אוכל לדעת (ולשמוע) אם המגברים האלו מתאימים לי לפני שאני רוכש? אין לי תשובה טובה לזה. אני שמעתי ODYSSEY KARTHAGO (גירסת 125 WPC של ה STAROS ) אצל חברים בחו"ל. אני חושב שאם יש אתרים שעוסקים בביקורת שאתה סומך עליהם, זאת האופצייה.
מעבר לזה אני חושב שלאור כמה שירשורים שהיו כאן באתר, שעסקו בהתאמת הבית לאיכות השמע, וההבדלים המשמעותיים שיש לזה, ולאור העובדה שלא בטוח שמה שתשמע בחנות, או אצל מוכר יד שנייה, עם רמקולים, פרה ובית שונים משלך, תוכל להגיע למסקנה הרבה יותר טובה ממקבץ של ביקורות מקצועיות.
Just My 2c
אתם פשוט מקנאים כי הקולות לא מדברים אליכם!
כללי פרסום הודעות
| |
הוספה לשירותי סימניות: