+ הגב לנושא זה
מציג הודעות 1 עד 7 מתוך סך הכל של 7
    הדמות האישית של asafmoraz
    asafmoraz לא מחובר כעת חבר

Unhappy שאלה לגבי אפשרות להשיג כבל מסויים... אני מיואש.

יש לי בבית ממיר כבלים קטן, נדמה לי ש THOMSON זאת החברה, אבל ממש קטן כמו מודם של אינטרנט, צבע אפור, יש לו יציאה אופטית שדרך אגב מתפקדת אומנם לא ב D0LBY DIGITAL אבל מוציאה SOUND, והוא כרגע מחובר אצלי לטלויזייה רגילה CRT בחיבור של בננה PL עם 3 טבעות ל RCA אדום לבן צהוב, הבנתי שזה נקרא חיבור MINI/DIN משהו בסגנון.

ראיתי שיש לו עוד חיבור, זה בעצם סוג של S-VIDEO, פשוט נראה בדיוק אותו הדבר אבל עם 10 פינים, יש למטה שורה של 3 פינים, באמצע שורה של 4 פינים ולמעלה שוב שורה של 3 פינים כשאחד כאילו חסר, יש רווח, אני אנסה לצרף תמונה כדי שתבינו יותר טוב על מה מדובר.

בכל אופן, עשיתי סקר נרחב באינטרנט, בגוגל, EBAY וכו על מנת למצוא כבל מתאים שייתחבר לממיר בכבל S-VIDEO 10 PIN ובצדו השני לכרטיס הטלויזיה במדיה סנטר שעתיד להגיע אלי ממש בימים הקרובים אבל בחיבור S-VIDEO רגיל 4 פינים, אני מייואש, אני לא מוצא כלום, שום דבר, אני מבין שכדי להוציא איכות הכי טובה ממנו אני חייב להשתמש בחיבור הזה ולא בחיבור עם הבננה PL בעלת 3 הטבעות (3 פסים שחורים) שמוציאה גם אודיו וגם וידאו.

מה גם שהחיבור הנוסף S-VIDEO 10 PIN יוצא אצלי בעייה, קראתי קצת באינטרנט והבנתי שהוא מוציא ממש המון דברים טובים, זה בעצם RGB וגם מוציא אודיו SPDIF באיזו שהיא צורה, בכל אופן, לא הצלחתי למצוא כבל מתאים וגם אם הייתי מוצא, איך הכי כדאי לחבר אותו למדיה סנטר שלי, אני מאמין ש SVIDEO רגיל של 4 פינים זה הכי איכותי שאני יוכל להוציא ממנו.

אשמח לקבל עזרה בנושא, כמו כן איזה ממיר עדיף בשביל מחשב מדיה סנטר עם מסך LCD שאני עתיד לקנות גם, ואיך כדאי לחבר לכרטיס HAUPPAUGE PVR150 כי SVIDEO נראית לי לבינתיים האופצייה הכי טובה.

תודה מראש.
    תמונות ממוזערות מצורפות תמונות ממוזערות מצורפות שאלה לגבי אפשרות להשיג כבל מסויים... אני מיואש.-svideo-10.gif  

הדמות האישית של liorkoren
    liorkoren לא מחובר כעת מנהל
    זה כבל שמגיע לפעמים עם כרטיסי מסך של מחשבים, יציאת TV OUT בכרטיסים דומה למה שאתה מתאר כאן.
    יש כרטיסים שמגיעים עם כבל ל- S-VIDEO כמו שאתה צריך, לכן, נסה לחפש בחנויות מחשבים.

לא ממש מסכים איתך

היי ליאור.

בעיקרון אתה די צודק, היציאת SVIDEO בכרטיסי המסך המתקדמים יותר שהחלו להוציא HIGH DEFINITION או יותר נכון HDCP אם אני לא טועה במונחים, הופיעו פתאום עם יותר פינים, בעבר עד ל FX5200 GEFORCE היו רק 4 פינים ואז היה ניתן לחבר כבל SVIDEO רגיל, היום צריך את המתאם, אבל אצלי בממיר זה משהו אחר, בכרטיסי המסך זה מגיע בדרך כלל 7 או 9 פינים, ואילו בממיר יש 10 פינים, הפכתי את כל העולם ולא הצלחתי למצוא כבל כזה, את האמת הייתי מבקש מהכבלים אבל הם בטח לא יבינו על מה אני מדבר בכלל (shocked)

אסף.

יציאת S-VIDEO לא קשורה ל- HIGH DEFINITION, היא כלל לא תומכת בכך (רק קומפוננט ומעלה).
    שלח אולי מייל ליצרנית הממיר ונסה בכל זאת לדבר עם התמיכה הטכנית של הכבלים.

כן זה בערך מה שאמרתי

כרטיסי המסך החדשים, מגיעים לרוב עם מתאם מ SVIDEO (ה 9 פינים לדוגמא) ל RGB אדום כחול ירוק, ויש גם SVIDEO ו COMPOSITE.

בתמונה מפורט בדיוק מה יוצא מכל PIN בחיבור הזה.

בכל אופן, אשמח לדעת היכן ניתן להשיג כזה כבל, ולפי דעתך איזה ממיר כבלים הכי מומלץ לחיבור לכרטיס הטלויזיה הידוע HAUPPAUGE PVR150, אני מניח שכניסת ה SVIDEO היא הכי מומלצת.

מומלץ כמובן ממיר שיודע להוציא S-VIDEO כמו הדוקסיס של טומסון.
    אגב, היציאה בכרטיס מסך אינה קרויה S-VIDEO, היא אמנם דומה בצורתה הפיזית, אבל מסוגלת להעביר מספר סוגי אותות (לא רק S-VIDEO) כמו חיבור קומפוננט (אדום כחול ירוק) שמעביר אות איכותי יותר.

לגבי זה אתה צודק

כן אני יודע, אבל אתה חייב להודות שהיא ממש ממש דומה בצורתה ל SVIDEO בעל 4 פינים סטנדרטי.

OK, תודה על ההמלצה, אקח את זה לתשומת לבי.

שרשורים בנושאים דומים

1. מבחן כבלים עיוור !
    מאת liorkoren בפורום אודיו דו ערוצי
    תגובות: 210
    עודכן: 11-08-08, 14:52
  2. שאלה לגבי חיבורים
    מאת nachumr בפורום מסכים - LCD - פלזמה - מקרנים
    תגובות: 3
    עודכן: 04-08-08, 19:57
  3. תגובות: 1
    עודכן: 14-07-08, 20:24
  4. תרבות דיון