-
תוכנה שמשדרגת את המחשב הנייד להיות גם ראוטר אלחוטי
התקנתי תוכנה על המחשב הנייד שלי, windows עם מעבד Centrino Duo, ועכשיו המחשב הנייד הוא גם ראוטור אלחוטי WiFi.
כלומר, אם תגיעו אלי הביתה (רק אם תהיו נחמדים!), לא תוכלו לגלוש ברשת הרגילה שלי, כי היא נעולה בקוד. את הקוד אינני נותן לאף אחד, כי אינני מעוניין שיכנסו לרשת הפנימית שלי.
על אף זאת, תוכלו לגלוש, כי תוכלו להכנס, ללא קוד ובחינם, לאינטרנט בלבד (ובשום אופן התוכנה לא תאפשר לכם להכנס למחשב שלי או לרשת שלי), וזאת דרך הרשת החדשה שמייצר המחשב הנייד שלי, שנקראת Bzeek.
כמובן, שכשתהיו על יד כל מחשב נייד עם תוכנה זו, בכל מקום בעולם, תוכלו לגלוש בחינם עם הלפטופ שלכם וגם עם כל מכשיר נתמך WiFi כמו אייפון ואחרים.
התוכנה נמצאת ב- www.bzeek.com ואשמח לשמוע על החוויות שלכם.
אצלי התוכנה עובדת מצויין.
-
-
רגע - אני לא מבין
אין לך ראוטר אלחוטי שכבר עושה את העבודה הזו?
מה אני מפספס כאן?
-------
,The piano keys are black and white
But they sound like a million colours in your mind - Katie Melua -
לפי מה שהבנתי, הראוטר נעול בקוד (WEP), ואם אתה רוצה להיכנס לרשת אתה חסום - אבל דרך המחשב אפשר להיכנס לאינטרנט בלי קוד, אבל לא לרשת הביתית...
ההודעה כתובה ב זכר אך מופנית לכלל המינים -
בכל ראוטר יש אפשרות להגדיר את יכולת לגלישה דרכו
כאשר אתה פותח את הראוטר לגלישה אתה ממש לא פותח את המחשב שלך - בכל אופן לא יותר ממה שהוא פתוח כאשר גולשים באינטרנט.
-------
אולי כל המטרה זה ליצור תת-רשת שונה בשביל לא להיתקע עם סיסמאות.
ההודעה כתובה ב זכר אך מופנית לכלל המינים -
לדעתי היתרון הוא מחשב שמחובר למודם אינטנט (רגיל ללא WIFI) ובעזרת כרטיס WIFI יכול להיות נקודת גישה לרשת
אבל בעלות של ראוטר אלחוטי היום אני לא הייתי נכנס לזה ורוכש ראוטר אלחוטי (בכ 200 ש"ח)
-------
אבל התוכנה עובדת רק עם כרטיס רשת אחד, של אינטל אני חושב, האחרים צריכים לחכות אם רוצים להשתמש בתוכנה. היה נחמד אם הם היו מציינים זאת באתר הבית שלהם.
-
-
באתר www.bzeek.com בחלק של ה- FAQ רשום שכרגע התוגנה תומכת בכרטיס רשת 3945 ובעתיד הקרוב התוכנה תתמוך גם ב0 4965.
האם יש למישהו נסיון עם התוכנה, כיוון שאצלי היא עובדת מצויין.
-
 פורסם במקור על ידי carmi לדעתי היתרון הוא מחשב שמחובר למודם אינטנט (רגיל ללא WIFI) ובעזרת כרטיס WIFI יכול להיות נקודת גישה לרשת
אבל בעלות של ראוטר אלחוטי היום אני לא הייתי נכנס לזה ורוכש ראוטר אלחוטי (בכ 200 ש"ח) הורדתי את התוכנה המעודכנת מ- bzeek.com וכעת המחשב הנייד יכול להתחבר לאינטרנט בכל דרך, ובכל זאת הוא הופך להיות ראוטר אלחוטי. לדעתי הרעיון הוא לא רק החסכון בעלות רכישת ראוטר, אלא האפשרות ליצירת רשת אלחוטית ענקית, כך שאתה תוכל לגלוש גם אצלי בבית או במשרד, צאפילו אם המחשב הנייד שלי מחובר ב- LAN. כל זאת ללא קונפיגורציה או קודים, מה שמאפשר חיבור בקלות גם של אייפון וכו'.
רשום באתר שהתוכנה מכילה פיירוול, כך שהיא בטוחה יותר מאשר התחברות סתמית לראוטר פתוח. מה דעתכם?
כללי פרסום הודעות
| |
הוספה לשירותי סימניות: