+ הגב לנושא זה
מציג הודעות 1 עד 3 מתוך סך הכל של 3
    הדמות האישית של shantax
    shantax לא מחובר כעת חבר חדש

בעיות בחיבור מחשב לטלויזיה - משחקים לא עובדים

שלום לכולם, היום קיבלתי סוף סוף את הטלויזיה החדשה שלי: 32lg30r
    http://halalit.co.il/products/110179 (קניתי אגב בדיוטי פרי ב3500בלבד, שבאותו זמן זה היה 1000שח פחות מהחנות הכי זולה בארץ, אז למי שטס מומלץ לבדוק שם מחירים).

בכל אופן, חיברתי את הטלויזיה למחשב שלי דרך חיבור אנאלוגי VGA (לטלויזיה חיברתי ליציאת VGA שמסומנת כ PC RGB ולכרטיס מסך ליציאת DVI בעזרת מתאם DVI VGA).

בהתחלה התכוונתי להשתמש בטלויזיה כמסך משני בנוסף למסך הרגיל שלי, בעיקר לסרטים ולמשחקים. אבל היו לי כמה בעיות בנסיון לעבוד ב CLONE. לדעתי זה לא קשור דווקא לטלויזיה או לחיבורים אלא כנראה לכרטיס מסך, כי זה גם מה שקרה לי עם הטלויזיה הקודמת. זו גם כנראה בעיה ידועה בכרטיסים של NVIDIA (פעם הבאה נלך על ATI...).

אבל בסוף פשוט חיברתי את הטלויזיה בלבד למחשב וניתקתי את המסך הרגיל, והתחלתי להשתמש בה כמסך הראשי שלי. בעקרון הכל עובד מצויין, אפשר לעבוד על וינדוס, לגלוש באינטרנט, להריץ סרטים אפילו באיכות של HD שאז רואים ממש מצויין.

הבעיה היחידה היא שמשום מה כשאני מנסה להריץ משחקים ברגע שהמחשב טוען את המשחק מופיע לי NO SIGNAL על המסך. המשחק עצמו עובד כי שומעים את הסאונד אבל כאמור אין שום תצוגה.

למישהו יש נסיון עם הבעיה הזאת ויודע איך לפתור אותה?

תודה רבה (Y)

הדמות האישית של shantax
    shantax לא מחובר כעת חבר חדש
    אוקי, בעיה נפתרה... מסתבר שפשוט כל המשחקים שלי היו כבר מוגדרים על רזולוציה גבוהה יחסית שהטלויזיה כמובן לא תומכת בה. הגדרה פשוטה (באותם משחקים שאפשר לבצע לפני שהמשחק עולה) פתרה את הבעיה.

Gmail לא מחובר כעת חבר
    אבל גם במשחקים שאתה לא יכול לבצע לפני המשחק , פשוט תכנס להגדרות ותשנה לתמיד ואז שתיכנס ותיחבר את הטלוויזיה זה היה כבר על רזולוציה מתאימה .

שרשורים בנושאים דומים

1. בעיה עם השמע בחיבור מחשב לרסיבר
    מאת yellowdemon בפורום חומרה
    תגובות: 6
    עודכן: 03-06-08, 17:26
  2. בעיות בחיבור
    מאת אוריה בפורום מסכים - LCD - פלזמה - מקרנים
    תגובות: 6
    עודכן: 26-01-08, 23:56
  3. בעיה בחיבור מחשב ל 42LC53
    מאת pdror בפורום מסכים - LCD - פלזמה - מקרנים
    תגובות: 3