-
האם מאזן מתח משפיע על הסאונד?
שלום לכולם.
קראתי כאן הרבה כתבות על חשיבות כבל חשמל איכותי למגבר.
האם מאזן מתח גם נותן חשמל "בריא" יותר למגבר ובעצם משפיע על הסאונד לטובה?
אני מעוניין לקנות כבל חשמל איכותי כדאי לחבר אותו ישירות לתקע או למאזן מתח?
תמונה למה שיש לי.
אשמח לשמוע תגובות.
-
-
-
-
בעיקרון, מאזן מתח אמור לסדר מתח מיוצב ללא "לכלוך". המשמעות: לא אמורה להיות תוספת עצמית (צבע, פגיעה ביכולת וכו'). לא אמורה, אבל יכולה להיות - כי ככה זה באודיו.
קח שני קטעים המייצגים מספר מרכיבים (מעבר דינמי, קול אדם, כלים נפרדים) והשווה אותם עם ובלי. אתה אמור לקבל יותר שקט ברקע ומכאן יותר פרטים, יותר יכולת דינמית, מיקוד, במה בס מסודר יותר ועוד. הדגש על "אמור". אם תקבל שיפור בחלק מהפרמטרים - דיינו. אם בחלק אחר תקבל ירידה באיכות (דינמיקה, למשל) המשמעות היא שהעסק לא עשוה מלאכתו נאמנה.
במקרה כזה, אתה צריך לראות מה אתה מרוויח, מה אתה מפסיד, כמה זה שווה לך - ואז להכניס את אלמנט המחיר של המוצר.
אחרון: קח עוד מישהו להאזנה, רצוי אוהב מוזיקה ומכיר אותה אבל כזה שלא בעסקי אודיו. בקש ממנו לרשום הערות (ובכל מקרה עשה אותו דבר בעצמך).
שים לב לפרוצדורה נכונה של כיבוי מכשירים והדלקתם.
לגבי כבל חשמל: מניסיוני, בעסק הזה מדובר גם וגם. גם בכבל חשמל ייעודי, גם במייצב כזה.
-
יואל ונמר תודה רבה לכם.
אני חייב שתראו את הקישור לחברה יש שם הרבה מוצרים שהם טוענים שזה עושה נפלאות לחשמל "בריא" יותר.
יש שם שני מוצרים שאין לי מושג מה צריך בשביל המערכת ספק UPS או AVR מייצב מתח מה עדיף? http://www.advice.co.il/default.aspx
אהה ועוד משהו מאיפה אני קונה כבל חשמל איכותי?
-
-
 פורסם במקור על ידי ofermode יואל ונמר תודה רבה לכם.
אני חייב שתראו את הקישור לחברה יש שם הרבה מוצרים שהם טוענים שזה עושה נפלאות לחשמל "בריא" יותר.
יש שם שני מוצרים שאין לי מושג מה צריך בשביל המערכת ספק UPS או AVR מייצב מתח מה עדיף? http://www.advice.co.il/default.aspx
אהה ועוד משהו מאיפה אני קונה כבל חשמל איכותי? המוצר הרלוונטי לאודיו הוא מאזן, לא UPS.
לגבי כבלים: רוב יבואני האודיו בארץ מביאים כמה וכמה משובחים ברמות מחיר שונות.
ובאותו עניין: הם יכולים להציע לך גם את הסחורה שלהם בעסקי החשמל - מבית שקעים, דרך מכשיר אקטיבי ועד שנאי מבדל.
לא זול, בחלק ניכר מהמקרים, ראוי לבדיקה לפי התקציב, המערכת, בעיות החשמל והשיפור שתשמע
שרשורים בנושאים דומים -
מאת ofir_bl בפורום העולם הדיגיטלי באודיו
תגובות: 1
עודכן: 10-10-11, 22:03 -
מאת מיכאל בפורום אודיו דו ערוצי
תגובות: 507
עודכן: 04-06-11, 02:10 -
מאת moshem74 בפורום אודיו דו ערוצי
תגובות: 8
עודכן: 31-03-10, 17:46 -
מאת ארז_וחני בפורום נגנים, מקורות וידאו
תגובות: 6