-
מישהו מכיר חנות אודיו (וכבלים) טובה ולא יקרה בהונג קונג?
אשמח להמלצות, רלבנטי עד מוצ"ש.
תודה -
-
 פורסם במקור על ידי TakeOne אשמח להמלצות, רלבנטי עד מוצ"ש.
תודה  מכיר, אבל לא רוצה לעזור לך אחרי מה שכתבת על הנצילים עם מגברים דלי הספק,
-
העליתי את זה: http://www.audiokarma.org/forums/showthread.php?t=422920
ושלחתי ל arkay (בחור שכותב שם בפורום) הודעה בפרטי - אז תעקוב.
-
חומוס, אין עליך! תודה. אני עוקב. (מה קורה עם הבחורה בגופיה מס' 3? אולי היא יכולה לעזור במשהו?) שניצל כפרה, לא נורא. חשבתי לארגן לך איזה זוג אינטרקונקטים במקום ה"מעופשים" שלך, אז אולי בפעם אחרת נשמה.
-
תרד בתחנת מונגוק - זה איזור מסחרי בקאולון - יש שם מגדל עם 22 קומות של חנויות הייאנד בלבד. כל פעם שאני בהונג קונג אני מבקר שם - המלצה - תעלה לקומה העלוינה במעלית - ואז תתחיל לרדת ברגל.
-
 פורסם במקור על ידי rons99 תרד בתחנת מונגוק - זה איזור מסחרי בקאולון - יש שם מגדל עם 22 קומות של חנויות הייאנד בלבד. כל פעם שאני בהונג קונג אני מבקר שם - המלצה - תעלה לקומה העלוינה במעלית - ואז תתחיל לרדת ברגל. תודה רבה rons99, אבל צריך המלצה למקום אחד ממוקד, שאפשר להגיע לביקור קצר מאוד. עדיף לי לבדוק קודם באתר שלהם מה יש שם ואז ללכת לבדוק מקרוב ולהחליט אם לקנות או לא. אין אפשרות ליותר מזה הפעם לצערי.
-
 פורסם במקור על ידי TakeOne תודה רבה rons99, אבל צריך המלצה למקום אחד ממוקד, שאפשר להגיע לביקור קצר מאוד. עדיף לי לבדוק קודם באתר שלהם מה יש שם ואז ללכת לבדוק מקרוב ולהחליט אם לקנות או לא. אין אפשרות ליותר מזה הפעם לצערי. במקרה כזה - תחשוב איזה מוצרים אתה רוצה לשמוע - תראה מי היבואן בהונג קונג - ולפי זה תגיע לחנות. אלה אם כן אתה נוסע להתרשם באופן כללי.
מניסיון שלי - מחיר של מוצרי הייאנד מהמערב יהיה כמעט זהה בהונג קונג או דומה מאוד לארץ. לעומת זאת מוצרים טובים תוצרת סין והונג קונג ניתן למצוא שם במחירים מצויינים.
-
 פורסם במקור על ידי TakeOne אשמח להמלצות, רלבנטי עד מוצ"ש.
תודה  ב-kowloon יש איזה חנות בשם Michael's Audio (באזור של אלקטרוניקה Mongkok), זוכר שראיתי שם מבחר של כבלים היי-אנד.
כעיקרון, ישנה נציגות של כל חברה שם, אבל מחירים לרוב יותר יקרים מישראל (ואני אפילו לא מדבר על יבואנים קטנים בארץ שמתמחרים נהדר)
אם אבל תרצה לשפשף את המוצרים, אין בהחלט תחרות להונג קונג
-
 פורסם במקור על ידי rons99 תרד בתחנת מונגוק - זה איזור מסחרי בקאולון - יש שם מגדל עם 22 קומות של חנויות הייאנד בלבד. כל פעם שאני בהונג קונג אני מבקר שם - המלצה - תעלה לקומה העלוינה במעלית - ואז תתחיל לרדת ברגל. אני חושב שהייתי שם, אצל נציג של Linn. מקום דחוס בצורה בלתי רגילה, כמות כזאת של רמקולים וציוד שזה נראה יותר כמו מחסן..
-
הבחור מאודיוקארמה ענה, למי שסקרן.
שרשורים בנושאים דומים -
מאת bugracer בפורום מסכים - LCD - פלזמה - מקרנים
תגובות: 6
עודכן: 03-11-11, 22:31 -
מאת dtown בפורום תגובות לכתבות
תגובות: 9
עודכן: 02-09-11, 10:53 -
מאת adis בפורום פורום מצלמות
תגובות: 6
עודכן: 17-12-10, 13:28 -