-
עזרה | מגבר סטריאו
שלום,
יש ברשותי כיום רסיבר ק"ב של חברת HK שמחובר אל זוג קידמי של WESTRA, זוג מדפי PARADIGM ועוד סאב 10 אינץ' של KLIPSCH .
אני מעוניין לעבור למגבר סטריאו כיוון שרוב השימושים שלי הם מוסיקה.
המערכת מחוברת למחשב שהוא המקור העיקרי שלי (כיום מחובר ע"י כבל HDMI אך זה ישתנה כמובן במגבר סטריאו).
חשוב לי דבר שיהיה במגבר יציאה לסאת ייעודית כמו שיש לי כיום ברסיבר ק"ב, זה אני אומר כי פעם היה לי מגבר של NAD מצויין כאשר החסרון שאין יציאה לסאב וחיברתי אותו בעזרת 2RCA ליציאה של הרדיו אם אני לא טועה וזה עבד טוב רק שאין לי שליטה על הבאס כלומר, כאשר אני הורדתי ב-NAD את הווליום הבאס של הסאב נשאר אותו הדבר ואילו כיום ברסיבר ק"ב שברשותי זה לא ככה.
דבר נוסף חשוב שיהיה אמין ויתן צליל מפורט כמה שיותר במחיר של עד 1700 ש"ח ליד שנייה כמובן.
אעשמח לשמוע דעות, הצעות או כל דבר בנושא.
תודה, רועי
-
-
שלום רועי
ראשית אין לי להציע לך מגבר בסכום שנקבת וגם לא בכפול אבל אנסה להסביר לך איך להתקדם.
יציאה המוקדשת לסאב וופר אקטיבי (מונו RCA) קימת אך ורק ברסיברים או פרוססורים לקולנוע ביתי שצריכים להשמיע את הערוץ הנוסף (.1) שמעביר את האפקטים בתחום הנמוך וכו...
למרות זאת, רוב הסאבים מאפשרים חיבור בסטריאו (RCA) אדום לבן וזאת כדי לאפשר להתחבר למגברי סטריאו בעלי יציאת PREOUT .
בחיבור כזה מקבל הסאב את כל תחום התדרים מהמגבר, כאשר המגבר שולט על העצמה (הכללית) של הסאב.
כל שינוי בהדגשת הבאסים במגבר (בדרך כלל +- 10DB) תישמע גם בסאב.
אתה חותך בסאב את תחום התדר שאתה רוצה שהסאב יפעל בו, מתאם את העוצמה שלו ביחס לקידמיים, ומכוון את ה-PHASE שלו ויבוא לציון גואל.
במילים אחרות, אתה צריך לחפש מגבר שיש בו יציאת PREOUT כדי ליישם זאת.
לגבי הרמקולים, כיבואן פרדיים הייתי רוצה לדעת אילו רמקולים פרדיים יש לך.
בגדול:
הייתי מרכיב אותם כרמקולים קידמיים בתוספת הסאב שיש לך ובודק את התוצאה ואשמח לשמוע את רשמיך.
לגבי הכניסות מהמחשב, אתה צריך להגיע למצב שהאות מהמחשב יגיע באנלוג למגבר (RCA) אדום לבן.
יתכן שתצטרך ממיר D/A חיצוני או לשפר את כרטיס הקול שיש במחשב שלך ונכון יהיה להתיעץ בנושא עם מביני דבר (לא אני)
מקווה שעזרתי במשהו
משה
-
משה שלום,
אני יודע שאתה היבואן של Paradigm בארץ ואת החנות סטריאו-סטאר בפ"ת אשר גם שם ביקרתי בעבר ואכן נדמתי מהחברה הזאת. פשוט כיף להאזין לרמקולים שלה.
בכל מקרה , רכשתי זוג מדפי מיד שנייה Titan v2 כאשר הם לא בעוצמה אני חושב שאפשר להשתמש איתם בלבד כקידמיים.
קראתי את כל מה שכתבת לי ואכן כמו שכתבת אני צריך לחפש מגבר עם יציאת Pre-Out בשלב ראשון.
את חשיבות של DAC במערכת אני יודע אבל זה כרגע לא בתקציבי.
תודה.
שרשורים בנושאים דומים -
מאת eitan28 בפורום אודיו דו ערוצי
תגובות: 0
עודכן: 21-01-12, 17:28 -
מאת Loto בפורום לוח מכירה וקניה - ציוד פרטי
תגובות: 0
עודכן: 03-05-11, 15:45 -
מאת elisaba בפורום אודיו דו ערוצי
תגובות: 35
עודכן: 16-03-11, 17:29 -
מאת Cik בפורום לוח מכירה וקניה - ציוד פרטי