-
 פורסם במקור על ידי משה לוי כנראה סטוק אדיר של אחת מהרשתות עליהן השלום בארה"ב שפשטו רגל בשנים האחרונות ואחרי כינוס נכסים הסטוק נמכר בגרושים כחבילה אחת.
כבר הגיע לארץ בשנים האחרונות סטוק אדיר של כבלי מונסטר ששברו את השוק.
חוץ מרמקולים ומגברי סטריאו נראה לי שכל השאר פסה.
שני הפנסיונרים החמודים ששומרים על המלאי נראים כמו שני חתולים ששומרים על שמנת הם רק לא יודעים שהשמנת כבר מזמן פג תוקף. בין הג'אנק שם, ראיתי כמה פנינים שלא אבד עליהן הכלח. את הציוד של אקיופייז שראיתי שם אני לוקח בעיניים עצומות.
-
-
 פורסם במקור על ידי חומוס בין הג'אנק שם, ראיתי כמה פנינים שלא אבד עליהן הכלח. את הציוד של אקיופייז שראיתי שם אני לוקח בעיניים עצומות. אני חושב זה הבית של טומי?
-
אלדר,
וואלה צודק
תומר
-
חבל לבזבז 9 דקות יקרות על זה.
דרך צלחה -
יש שם את הטיונר T1000 ומשולב 202 של אקיופייז וגם מגבר P250.
רק הטיונר הזה, במצב חדש שווה 2 - 3 אל"ד.
-
מה גיא אם היו שמים לך מיטה ואוכל היית חיי שם בכיף נראה לי -
 פורסם במקור על ידי joshiophil12 מה גיא אם היו שמים לך מיטה ואוכל היית חיי שם בכיף נראה לי  מה עם העכברים? צריך גם כמה עשרות חתולים.
-
לי אין בעיה להיות החתול שמטפל בעכברים שם. תנו לי בתמורה 10 אחוז מהמוצרים הארוזים.
לא שיש לי עניין בהם, יש לי עניין בכסף שהם יכולים ליצר לי עבור המוצר שיש לו עניין בו.
נמר לוי -
יאללה חומוס ,לך תשדוד המקום -
 פורסם במקור על ידי ronenperetz יאללה חומוס ,לך תשדוד המקום  במלוא הרצינות, בין נגני הקאסטות המעאפנים שם, שגם לפני 20 שנה היו ג'אנק, ראיתי (כך נדמה לי) כמה רמקולים משנות השבעים של פיוניר (HPM-100 כמדומני). הגם שאלה רמקולים שיוצרו בייצור המוני, יש להם עד היום צליל מפתיע באיכותו בייחס למחיר המגוחך שלהם, וכמובן שיש שם את האקיופייז. איפה זה בכלל בארה"ב?
שרשורים בנושאים דומים -
מאת dtown בפורום תגובות לכתבות
תגובות: 0
עודכן: 27-12-10, 19:15 -
מאת tomertsin בפורום אודיו דו ערוצי
עודכן: 04-06-10, 09:12 -
מאת dtown בפורום פורום מצלמות
תגובות: 1
עודכן: 19-01-10, 22:45 -
מאת dtown בפורום תגובות לכתבות