-
מבקש סיוע סבלני לנוב בנושאי HTPC - בניה מאפס בתקציב נמוך
שלומות
מחזיק כרגע XTREAMER מהדגם הראשון (SIDEWINDER), ונמאס לי מחוסר הגמישות, השליטה והעדכונים של פעם ב-32 שנים. רוצה משהו שאני יכול לשוט בו. חשבתי עם WIN7 עם תוכנות MEDIA PLAYER שונות. מה יש בסלון- רסיבר לא חדש במיוחד, משמש לטיפול באודיו בלבד.
- ממיר של יס, לא HD.
- סט רמקולים 7.1
- טלויזיה LCD 42 של טושיבה (REGZA)
- XTREAMER
- שלט רחוק של לוג'יטק (Harmony One) שפועל מצוין
כל האודיו מחובר לרסיבר ומשם לרמקולים, כל הוידאו מחובר ישירות לטלויזיה (הרסיבר בעל מספר כניסות וידאו מוגבלות, לא חדיש)
כמובן שיש בבית רשת אלחוטית. כרגע לפרוס קו תקשורת למחשב בסלון זו לא אופציה, אך בעתיד יהיה אפשרי. כך, שצריך לבנות על משהו שיודע לשמור אצלו קבצים ולא רק להיות STREAMER.
הטלפונים בבית מבוסי אנדרואיד (SGS2) ויכולים לשמש אולי, אם יש למישהו רעיונות יצירתיים) לשליטה על המחשב.
תקציב - פחות מ-700 ש"ח. אין שום בעיה להשתמש ברכיבי יד שניה (כנראה שאין מנוס...)
חשוב שמארז יהיה קומפקטי, בעל כניסת USB מקדימה ונאה (למרות שזה אישי).
מה אני לא יודע - מה נדרש מבחינת חומרה - מארז, כרטיס מסך,
שימושים: סרטים שהורדתי, חיפוש כתוביות, גלישה יהיה נחמד, מוזיקה, וידאו באינטרנט וכו'.
אין צורך בהקלטה מ-YES.
ונושא אחרון, ולא דווקא קשור - אם יש רעיונות או פתרונות להעברת וידאו וקול של משחקים מחדר אחר על מדיה אלחוטית - אשמח ללמוד. רוצה להריץ SKYRIM על המפלצת שבחדר המחשב (מרוחק מהסלון) ולשחק בו בסלון. כרגע עושה את זה עם כבלי HDMI, אודיו ומאריכי USB עם BT בשביל המקלדת והעכבר, כמו כלב.
תודה רבה !
נערך לאחרונה על ידי zazkapulsk, 05-02-12 בשעה 10:39 סיבה: TAGS
-
-
למצוא מחשב אפילו ללמחשב שיהיה בסלון ,,, זה קשה , למה מבחינתך אתה צריך סרטים בפול HD זאת אומרת כרטיס מסך טוב , יש לך מערכת 7.1 אז זאת אומרת גם כרטיס קול טוב , ורק 2 אלה יכולים לעלות 700 שח , ואפילו יותר , הרבה יותר בכלל למחשב חדש , אז אני מציע לך לרדת מהאפשרות הזאת ,,,
אבל יש אצלי בבית משהו חדיש מאוד שכנראה לא יתאים לך ,,, הוא עולה 600 שח , וזה מעיין טרמינל למחשב , הוא בגודל של 4 אינץ , ועומק של 2 אינץ , והוא משתמש באינטרנט עם כבל בישביל להחבר למחשב שאנחנו קובעים , ואז יש לנו את המחשב שנגיד למעלה , בסלון , יש לו 2 יציאות USB לעכבר ומקלדת וכל החומר שיש על המחשב הכל יהיה לך גם בטרמינל ,,, הבעייה היחידה , היא שי לו חיבור AVG ( הכחול אני לא בטוח שאני צודק בשם ) ויציאות רק של מיקרופון ואודיו 2.1 ,,, אתה כנראה לא תבחר בזה אבל אני הצעתי ,
ההצעה שלי , היא או סטרימר אחר שטוב לך ולשימושים , או שתחסוך,,, כי מחשב לסרטים באיכות טובה ולקול של 7.1 , לא יעלה לך 700 שח , יש כרטיסי מסך שעולים 700 שח ( ויותר , הרבה יותר )
-
על ציודופיל טוב נאמר:
The things you own end up owning you שרשורים בנושאים דומים -
מאת Redhell בפורום פורום מצלמות
תגובות: 1
עודכן: 02-01-12, 20:04 -
מאת oferi בפורום אודיו רב ערוצי - קולנוע ביתי
תגובות: 7
עודכן: 15-10-11, 21:44 -
מאת MBIL בפורום אודיו רב ערוצי - קולנוע ביתי
תגובות: 0
עודכן: 12-02-11, 20:17 -