-
 פורסם במקור על ידי panter כאדם שרכש קדם טרנזיסטור על עיוור אני יכול להבין מעין מגיעה הציניות. חבל ומיותר. זה אחרי שקניתי מגברי מנורות לא על עיוור, והחלפתי אותם על-חירש לטראנזיסטוריים -- ה-ר-ב-ה יותר לטעמי 
אבל הציניות לא מגיעה ממקום שקשור להעדפות כאלה או אחרות -- אין לי שום ספק שהטעם שלך מתאים לך הרבה יותר משלי, וזה יהייה בין אידיוטי לבין בלתי-ראוי לנסות לכפות עליך את טעמי.
כך שלגבי טעמים לא רק שאינני ציני, אלא להיפך -- אני מכבד את טעמך כפי שהוא, גם אם הוא סותר/שונה מטעמי, טעמך אינו עומד לדיון או שיפוט, ובכלל אין לי (או לאף אחד אחר) סמכות לשפוט אותו.
אני פשוט משועשע מסיגנון "מלחמות הדת" ומ"קביעת העובדות" ש-א' יותר טב מ-ב' ב-ג' ופחות טוב ב-ז', כאילו אלה באמת עובדות, תוך התעלמות מכך שכל ההעדפות כאן הן רק טעם, ומכך שיישום הטכנולוגיות (תיכנון וביצוע) כנראה קובע לא פחות מהטכנולוגיות עצמן.
הרי אפילו ברמה הבסיסית ביותר אין כאן שום דבר אובייקטיבי -- אפילו ברמה של עיוותים מדידים וניכרים ביותר, לא בשברי אחוזים, שייש המעדיפים את קיומם וסובלים מהיעדרם. (כאן "עיוות" במשמעות הטכנית -- של ההבדל בין מה שנכנס לציוד לבין מה שיוצא ממנו -- ולא במשמעות התחושתית/תפיסתית, כמו צרידות או קילקול או תחושה שמשהו לא נכון/בסדר)
עמיר
ה"אמת" אינה אצלי בכיס. כל מה שאני כותב הן מחשבותי האישיות בלבד, לא יותר, אבל גם לא פחות -
-
 פורסם במקור על ידי AK1 זה אחרי שקניתי מגברי מנורות לא על עיוור, והחלפתי אותם על-חירש לטראנזיסטוריים -- ה-ר-ב-ה יותר לטעמי 
עמיר אשריך שילוב לא נכון של רכיבי המערכת יביא לשדרגת אין סופית מצד המאזין! -
עידו.
מדוע אתה מוכרח להכניס את ה"אישי" כל הזמן.
לא בחרתי בקדמגבר שפופרתי אם כי בחרתי בקדמגבר שאהבתי. שני האחרונים שונים אחד מהשני לחלוטין ושניהם שפופרתיים. איך תסביר את זה?
נמר לוי -
 פורסם במקור על ידי נמר עידו.
מדוע אתה מוכרח להכניס את ה"אישי" כל הזמן.
לא בחרתי בקדמגבר שפופרתי אם כי בחרתי בקדמגבר שאהבתי. שני האחרונים שונים אחד מהשני לחלוטין ושניהם שפופרתיים. איך תסביר את זה? תוכל בבקשה לומר לי כמה קדמים שפופרתיים לעומת קדמים טרנזיסטורים בחנת לפני הקנייה של האחרון?
שילוב לא נכון של רכיבי המערכת יביא לשדרגת אין סופית מצד המאזין! -
עזוב את הרכישה שלי. היא לא קשורה לדיון.
נמר לוי -
כלל האצבע שלי בענייני הגברה, כל המרבה במשקל ובהספק הרי זה משובח..
כן, מכיר ומוקיר את האמירה, הנכונה כשלעצמה, שמה שקובע זו האיכות ולא הכמות, אבל לאצבע שלי לא מזיזות אמירות כאלו והיא בשלה...לך תתווכח עם אצבע...
שלמה מרבאום, עו"ד ביטוח ונזיקין - 03-6883445 -
כמובן שהכמות לא משנה, רוב הרזרבות שאני שמעתי נשמעו קטסטרופה, לעומת זאת הקצת והאיכותי באמת היה כזה...מה לעשות כל אחד וניסיון החיים שלו
-
לא יודע מהיכן מגיעות כל הקביעות הנחרצות כאן, ועל מה הן מתבססות - נסיון או "הערכות".
לי יצא לשמוע כמה סטים מרגשים של רמקולים נצילים עם הגברות צנועות בוואטים, אבל אחולשלוקי איכותיות, שנתנו מוזיקה עם הרבה בשר ונוכחות.
יצא לי גם לשמוע מפלצות טובות עם רמקולים גדולים, כמיטב המסורת האמריקאית, שסיפקו חוויה גדולה.
וגם שמעתי דברים לא מוצלחים מכל קונספט.. סאונד גרוע אפשר להפיק גם מזה וגם מזה. אז למה להכליל?
-
 פורסם במקור על ידי KOOKE כלל האצבע שלי בענייני הגברה, כל המרבה במשקל ובהספק הרי זה משובח..
כן, מכיר ומוקיר את האמירה, הנכונה כשלעצמה, שמה שקובע זו האיכות ולא הכמות, אבל לאצבע שלי לא מזיזות אמירות כאלו והיא בשלה...לך תתווכח עם אצבע... #1. כידוע, גברים מובלים ע"י הראש הקטן, לא הגדול.
#2. בהרבה מיקרים, אצבע (במיוחד האמצעית) מייצגת את מה שהראש הגדול עומד בראשו.
#3. עם זה אכן קשה להתווכח. הרבה אנשים איבדו את ראשם הגדול (ולא רק אותו) בגלל אי-יכולת ויכוח ועמידה בפני העמידה
בכל מקרה, העדפות בענייני הספק ומישקל הם עניינים של טעם אישי.
יש גם כאלה שאוהבים שמנות ומספקות, וגם כאלה שאוהבים אנורקטיות איכותיות.
אין איסור להכליל כמה שרוצים, אבל זה ממילא חסר טעם לגבי טעמים אחרים.
עמיר
ה"אמת" אינה אצלי בכיס. כל מה שאני כותב הן מחשבותי האישיות בלבד, לא יותר, אבל גם לא פחות -
עמיר
אהבתי את האנאלו(ג)יות שלך...
שלמה מרבאום, עו"ד ביטוח ונזיקין - 03-6883445 שרשורים בנושאים דומים -
מאת tomertsin בפורום אודיו דו ערוצי
תגובות: 7
עודכן: 03-01-12, 13:05 -
מאת איל פור בפורום לוח מכירה וקנייה - יד שניה מסוחרים
תגובות: 0
עודכן: 30-12-11, 13:17 -
מאת אלבר בפורום לוח מכירה וקניה - ציוד פרטי
תגובות: 1
עודכן: 27-12-11, 17:30 -