+ הגב לנושא זה
עמוד 1 מתוך 2 1 2 אחרוןאחרון
מציג הודעות 1 עד 10 מתוך סך הכל של 14
    יותי לא מחובר כעת חבר חדש

איזה LED הכי כדאי לקנות בגודל 40-42 אינץ??

כבר הייתי נעול על פלאזמה של פנסוניק אבל כשהלכתי לראות אותה בחנות התאכזבתי מההשתקפות שמואד בלטה (אשמת החנות?), החלטתי ללכת על LED בגודל שבין 40-42 אינץ אבל אני מרגיש אבוד בין כל הבחירות.

האם אפשר לסגור את הדיון הזה אחת ולתמיד? או לפחות לנסות?

mokes לא מחובר כעת חבר משקיען
    אם 3D לא מעניין אותך (אני למשל לא מעוניין במשקפי 3D בבית) אז הפנסוניק 42 E30 מעולה במחיר טוב. צבעים טובים וזווית ראיה מצוינת. נמצאת אצלי בסלון מאוד מואר. אם אתה רוצה מאט אז יש את LG, לדעתי עם תמונה פחות טובה, ויש את פיליפס אבל המסכים הטובים של פיליפס יקרים בהרבה.

איתי ו. לא מחובר כעת חבר משקיען

אולי קצת יותר אינפורמציה

ציטוט פורסם במקור על ידי יותי צפה בהודעה
    כבר הייתי נעול על פלאזמה של פנסוניק אבל כשהלכתי לראות אותה בחנות התאכזבתי מההשתקפות שמואד בלטה (אשמת החנות?), החלטתי ללכת על LED בגודל שבין 40-42 אינץ אבל אני מרגיש אבוד בין כל הבחירות.

האם אפשר לסגור את הדיון הזה אחת ולתמיד? או לפחות לנסות?

שלום,
    החפזון מהשטן..
    אולי כדאי להגדיר מראש כמה דברים:
    מרחק צפיה
    תקציב
    מה חשוב (תלת מימד?)
    מה ראית ? היכן ראית?
    מה אהבת (ולמה ביחס לאחרים)? איך יתכן שאחרי שהיית "נעול" פתאום הפריע לך ההשתקפות? מה המצב בחדר שלך?

תודות ושאלות

קודם כל תודה על התגובות
    ה-E30 של פנסוניק מאוד מצאה חן בעיני בחנות וכבר מצאתי אותה במחירים טובים
    אם לדעתכם אין LED בגודל 40-42 יותר טובה אני מאמין שאני אלך עליה.

הסיבה שהייתי סגור פלזמה נובעת מהמחקר שעשיתי. היתרונות של רענון תמונה 600HZ והצבעים הטבעיים + היכולת לשדר סצנות חשוכות נראו לי חשובים אבל בחנות ראיתי ששהשתקפות (בלי שהיה חלון - פשוט קיימת השתקפות קבועה) מפריעה לי, הצבעים הטבעיים של הפלזמה הם אמיתיים מאוד אבל זה לא בהכרח כיף גדול. התלהבתי דווקא מהצבעים החייתים של הלד (מצד שני הצבעים של שארפ היו חזקים מדי) ומבחינת החדות אין מה להשוות.
    הרענון תמונה והמערכת החלקת תמונה חשובים אבל בזמן שההבדל בין 50HZ ל-100HZ הוא מאוד מורגש, את ההבדל בין 100 ל-600 לא ראיתי.
    40-42 זה הגודל שמתאים למרחק שאני מעוניין בו והסכום שאני מוכן לשים מגיע עד 4,000 למרות שלא מאוד יפריע לי להשקיע פחות.

בחנויות אחרות ראיתי שהסמסונג והפיליפס גם טובות אבל לא יכלתי להשוות לפנסוניק
    מה דעתכם?

אני חושב שהצבעים של ה E30 מאוד נכונים, ולדעתי אין שום משמעות לרענון תמונה בתדר שמספרו X. בסופו של דבר, כל התוכן שאתה רואה מתנגן/משודר ב 24, 30, 50, 60 פריימים לשנייה - תלוי במקור. לומר שיש "קצב רענון 600Hz" זה בסה"כ לספר על התכונות הטכניות של מעבד התמונה במסך. לא חייב להיות קשר בין התדר של המעבד ואיכות התמונה בפועל - כלומר יתכן מסך שפועל ב 50Hz שעדיף על מסך ב 600Hz. לכן בסופו של דבר עזוב אותך ממספרים, ופשוט תראה בעיניך מה אתה אוהב. לגבי ה E30 - זה מסך מעולה למחירו ללא ספק, אבל שאלת אם הוא הכי טוב בגודל הזה. את זה אני לא יודע, ואישית הייתי מעדיף מסך יותר מאט ממנו, אבל כאלו שהם מאט ובעלי איכות תמונה דומה לדעתי עולים הרבה יותר מ 4000. לכן רכשתי את ה E30.

הדמות האישית של GMTK
    GMTK לא מחובר כעת חבר
    שלום לך יותי שמע יש ברשותי את הטלוויזיה LW570Y 42 טלוויזיה מצויינת לטעמי אבל במחיר שלך יש את הLW450Y 42
    כולל תלת מימד מה שיש לי זה טלוויזיה חכמה + 9 זוגות משקפיים לך תיראה אותה בחנות לפי איכות הצבעים הם אותו דבר 100Hz שזה נחמד ואני לא חושב שאתה צריך יותר מיזה כי מה שמשתמשים היום בארץ זה 50Hz אבל הכי טוב ואני אומר לך היתי נעול על הLW570Y וקניתי אותה בסוף צבעיים מצויינים רק אחד שממש מחפש תפגמים הימצא אותם כמו בכל טלוויזיה הכי טוב קח איתך סרט שאתה רוצה שיראו אותו טוב קח אפילו 3 תיבדוק נקודת זמן שאתה רוצה ליראות ותעשה השוואות מה יותר אהבתה עם אתה מחפש טלוויזיה מצויינת בלי באגים ודברים דומים אז מה שיש לי להגיד לך שזה תיתפתח תכיס יותר עמוק כי הטכנולגיה משתפרת מיום ליום אני הלכתי ראיתי תטלוויזיה היתה לטעמי וקניתי אז תעשה תחושבים שמע בטלוויזיה היום התלת מימד בהרבה יותר טוב מהקולע יש לך עוד הרבה מאוד טלוויזיות מכווה שהצלחתי לעזור לך וליפתוח לך תראש עם יותר אופציות במובן הטוב ומה שתחפש גם בLED זה פנאל IPS שתוכל ליראות מכל זווית בלי שהמסך יהיה כהה או יאבד צבעיים.

בהצלחה גל.

תודה על התגובות - נחשו מה קניתי

באמת תודה על התגובות זה עזר להבהיר כמה דברים ולקבל החלטה

החלטתי לקנות את ה- E30 של פנסוניק. קצת אחרי שהיא תגיע אני אעלה לכאן ביקורת למי שיהיה מעוניין.

בסופו של עניין הלכתי באמת עם מה שהכי מצא חן בעיני בחנות. זה לא שאין טלוויזיות אחרות אבל ב-4000 ש"ח נראה לי שהיא הכי אידיאלית עבורי. היא אכן מצוידת במסך IPS ואפשר להסתכל עליה מזוויות חדות.

הטלוויזיות של התלת מימד יכולות להיות מעולות אבל בהרגשה שלי תלת מימד מיועד רק לסרטי פנטזיה וכל דבר אחר נראה לא לגמרי מציאותי. עדיין.

חבל שאין לה כתוביות בעברית אבל בסרטים אפשר להתקין כתוביות על גבי הקובץ עצמו, לראות באנגלית או לשים דרך הדי.וי.די - לא סוף העולם. - גלישה בפייסבוק רק באנגלית? ננשום נעמוק ונעבור את זה.

אני מאוד מקווה שמצאתי אותה במחיר הכי זול שיש (4100) אבל לכל הפחות אני יודע שקניתי אצל משווק מורשה עם תעודת אחריות שמגיע עם מתקן + התקנה

אם יש שאלות בעניין אז אני עדיין מסתובב באזור ואשמח לענות

jjwz לא מחובר כעת חבר
    תתחדש.
    מקווה שקבלת אחריות ל5 שנים מחברת יורוקום,
    שהיא היבואנית הרשמית של פנסוניק.

ציטוט פורסם במקור על ידי יותי צפה בהודעה
    חבל שאין לה כתוביות בעברית אבל בסרטים אפשר להתקין כתוביות על גבי הקובץ עצמו, לראות באנגלית או לשים דרך הדי.וי.די - לא סוף העולם. - גלישה בפייסבוק רק באנגלית? ננשום נעמוק ונעבור את זה.
    מישהו באמת גולש בטלוויזיות האלה? זו שטות אחת גדולה להכניס מעבד ודפדפן למוצר שאורך חייו הטיפוסיים בסלון הם איפשהו בין 5 ל 10 שנים. ועוד לחשוב שהמעבדים האלה יותר ישנים וחלשים ממה שנכנס כיום לטלפונים. או שזה בעצם נסיון די עלוב מצד היצרניות לגרום לנו להחליף טלוויזיות מהר יותר..... צריך רק להתעלם מהתכונות האלה, לחבר סטרימר או מחשב אם רוצים ולשדרג אותם בלי לגעת במסך. רק שמהסך יהיה טוב, וזהו.

roni 20 לא מחובר כעת חבר חדש
    ציטוט פורסם במקור על ידי GMTK צפה בהודעה
    שלום לך יותי שמע יש ברשותי את הטלוויזיה LW570Y 42 טלוויזיה מצויינת לטעמי אבל במחיר שלך יש את הLW450Y 42
    כולל תלת מימד מה שיש לי זה טלוויזיה חכמה + 9 זוגות משקפיים לך תיראה אותה בחנות לפי איכות הצבעים הם אותו דבר 100Hz שזה נחמד ואני לא חושב שאתה צריך יותר מיזה כי מה שמשתמשים היום בארץ זה 50Hz אבל הכי טוב ואני אומר לך היתי נעול על הLW570Y וקניתי אותה בסוף צבעיים מצויינים רק אחד שממש מחפש תפגמים הימצא אותם כמו בכל טלוויזיה הכי טוב קח איתך סרט שאתה רוצה שיראו אותו טוב קח אפילו 3 תיבדוק נקודת זמן שאתה רוצה ליראות ותעשה השוואות מה יותר אהבתה עם אתה מחפש טלוויזיה מצויינת בלי באגים ודברים דומים אז מה שיש לי להגיד לך שזה תיתפתח תכיס יותר עמוק כי הטכנולגיה משתפרת מיום ליום אני הלכתי ראיתי תטלוויזיה היתה לטעמי וקניתי אז תעשה תחושבים שמע בטלוויזיה היום התלת מימד בהרבה יותר טוב מהקולע יש לך עוד הרבה מאוד טלוויזיות מכווה שהצלחתי לעזור לך וליפתוח לך תראש עם יותר אופציות במובן הטוב ומה שתחפש גם בLED זה פנאל IPS שתוכל ליראות מכל זווית בלי שהמסך יהיה כהה או יאבד צבעיים.

בהצלחה גל.
    גם אני מעוניין לקנות טלויזיה והבנתי שזו טלויזיה טובה
    עשית בדיקה מעמיקה לפני שקנית אותה?ובכמה ומאיפה קנית אותה?

תודה מראש

שרשורים בנושאים דומים

1. איזה פלאזמה כדאי לקנות??
    מאת shaharatia בפורום מסכים - LCD - פלזמה - מקרנים
    תגובות: 7
    עודכן: 01-06-11, 09:47
  2. סטרימר - איזה סטרימר כדאי לקנות?
    מאת liat_le בפורום נגנים, מקורות וידאו
    תגובות: 2
    עודכן: 10-04-11, 13:06
  3. LCD - סמסונג b550 איזה חנות הכי כדאי לקנות?
    מאת orensh69 בפורום מסכים - LCD - פלזמה - מקרנים
    תגובות: 3
    עודכן: 13-08-09, 12:12
  4. LCD - מבולבל האם כדאי 32 אינץ או 37 אינץ
    מאת b00gie בפורום מסכים - LCD - פלזמה - מקרנים
    תגובות: 0
    עודכן: 01-04-09, 16:41
  5. המבצע החדש של LG, סקרלט 37 אינץ'+32 אינץ' מתנה, כדאי..?!
    מאת Acejin בפורום מסכים - LCD - פלזמה - מקרנים
    תגובות: 2
    עודכן: 14-12-08, 19:26

הוספה לשירותי סימניות:

הוספה לשירותי סימניות:

כללי פרסום הודעות

» פרסומת

» פייסבוק

» פרסומות

» חדשות מסחריות