-
חשמל לסט אפ שלי: סיפור מאכזב...
המודעה הוסרה, זה נכתב ברגע אימפולסיבי של כעס בלי יותר מידי מחשבה.
דבר שלא מאפיין אותי כלל!! בטח שלא בכל הקשור למערכת שלי.
המסר שרציתי להעביר היה אחר לגמרי, אינני שומר טינה לאיש ולגמרי המשכתי הלאה.
צמצתי את העניין ל-3-2 אנשים שאני מכיר אישית ואוהב ובטוח שאמצא אצלם את מבוקשי.
ובזאת אני מביא את הנושא לסיום.
תודה לכל הפונים ולכל העוזרים.
נערך לאחרונה על ידי גיא, 02-02-12 בשעה 09:41 -
-
גיא צר לי לשמוע שלא קנית עדיין כבלים ומפצל .. בכל אופן יש לי במלאי את רוב הסדרות של הכבלים
וכל המפצלים כולל שקעים תקעים מכל הדגמים שיש לחברה יש במלאי
שיהיה בהצלחה
-
באמת מצער לקרוא אבל עד שלא תברר לעומק לא תדע את הסיבה האמיתית לאי הגעתם.
בהזדמנות זו אמליץ לך על עירן אודיופריק, שאצלי לפחות ערך ביקור והביא עימו גם כבלי חשמל.
אין בהמלצתי כדי לגרוע מאף אחד אחר, שכן לא קבעתי עם איש מלבדו.
אם עירן לא נימנה מ"המאכזבים" פנה אליו.
סחורתו מעולה, מחיריו יותר מהוגנים, ומילה אצלו הייתה מילה.
-
גיא
זה עניין של דינמיקה (ואני לא מגן על אף אחד). קשה להשקיע ביקור בית בן כמה שעות וגם להרוויח ברמות מחירים כאלו.
כנראה שהחברים היו בעלי רצון טוב, אבל שפתאום מגיעה הזדמנות מכירה גדולה יותר ורווחית, סדרי העדיפות משתנים, זה חלק מהחיים.
אגב, זה לא פותר אף אחד מהם להתקשר ולעדכן שהם לא מגיעים.
-
 פורסם במקור על ידי GROOPER באמת מצער לקרוא אבל עד שלא תברר לעומק לא תדע את הסיבה האמיתית לאי הגעתם.
בהזדמנות זו אמליץ לך על עירן אודיופריק, שאצלי לפחות ערך ביקור והביא עימו גם כבלי חשמל.
אין בהמלצתי כדי לגרוע מאף אחד אחר, שכן לא קבעתי עם איש מלבדו.
אם עירן לא נימנה מ"המאכזבים" פנה אליו.
סחורתו מעולה, מחיריו יותר מהוגנים, ומילה אצלו הייתה מילה. ערן אדם נהדר שמעולם ל איכזב אותי.
כבר דברנו... תודה.
-
 פורסם במקור על ידי partner11 גיא
זה עניין של דינמיקה (ואני לא מגן על אף אחד). קשה להשקיע ביקור בית בן כמה שעות וגם להרוויח ברמות מחירים כאלו.
כנראה שהחברים היו בעלי רצון טוב, אבל שפתאום מגיעה הזדמנות מכירה גדולה יותר ורווחית, סדרי העדיפות משתנים, זה חלק מהחיים.
אגב, זה לא פותר אף אחד מהם להתקשר ולעדכן שהם לא מגיעים. אין לי בעיה עם אי הגעה לביקור בית עבור עסקה של 4000 ש"ח, זה דבר שלא בקשתי מאיש, להיפך הם הציעו.
אבל כן יש לי בעיה עם מילה שאדם לא עומד בא, במיוחד עם כאלה שנקבע ביקור בעסק או בבית.
זה כל העניין, קבעת, נתת מילה ולא הסתדר, תגיד זה הכל.
-
אני לא ממש מבין ממה אתה מאוכזב?!???.....בתקציב הזה אין יותר מידי אפשרויות.....בודקים מפצל וקונים
-
 פורסם במקור על ידי joshiophil12 אני לא ממש מבין ממה אתה מאוכזב?!???.....בתקציב הזה אין יותר מידי אפשרויות.....בודקים מפצל וקונים קרא את את הפוסט הראשון ותבין.
האכזבה איננה מהאפשרויות אלה מהאנשים עצמם.
-
גיא.
אני מציע שתקבע איתם שוב. אני משער שלאף יבואן אין אינטרס לא להדגים ציוד. אין לי מושג על מי מדובר אבל אל "תשרוף" משום שאתה בסופו של דבר תסגור דלת שאולי תזדקק לה. אחרי הכל אף אחד לא "עבד עלייך" בשבל שבאמת תתרגז. כפי שכתבת, שוחחת איתם ואמרו לך (בתירוצים אולי?) שהם לא יוכלו להגיע מסיבות שונות.
עזוב, שחרר, קבל את זה בחיוך, בסופו של דבר אתה תשמע את מה שאתה רוצה ותקנה ממי שאתה בוחר.
נמר לוי -
היי גאי,חבל על העצבים,
תעשה בזמן שלך ובכיף שלך את מה
שנידברנו.(כמובן לשיקולך). z.s ממחשב מיזדמן שרשורים בנושאים דומים -
מאת Tbashan בפורום אודיו דו ערוצי
תגובות: 5
עודכן: 20-01-12, 20:56 -
מאת Orac Hi-End בפורום לוח מכירה וקנייה - יד שניה מסוחרים
תגובות: 0
עודכן: 25-11-11, 06:01 -
מאת צפיר בפורום פטיפונים - צליל אנלוגי
תגובות: 5