-
נכון עמיר. אבל אנחנו מדברים על ציוד איכותי ולא על מחרשות. (-:
נמר לוי -
-
מי שמתרפק על זכרונות עבר וחושב שרמת השמע של המקור היתה גבוהה הרבה יותר, כנראה שוכח את ימי ה"קסטות" עם רמה זוועתית של הקלטות עמומות. תקליטים זה עולם אחר, אבל גם בשנות ה-80, השימוש בקלטות היה ה"עממי" והנפוץ ביותר.
-
מי שמתרפק על זכרונות עבר וחושב שרמת השמע של המקור היתה גבוהה הרבה יותר, כנראה שוכח את ימי ה"קסטות" עם רמה זוועתית של הקלטות עמומות. תקליטים זה עולם אחר, אבל גם בשנות ה-80, השימוש בקלטות היה ה"עממי" והנפוץ ביותר.
מסכים.
גם במאה העשרים,וגם במאה ה 21 לא כולם האזינו למוסיקה בציוד Hi End ההפך.
ובאותו מאמר,סותר עצמו יאנג,ואומר שבכלל הדיסקים וה MP3 הם הרדיו של פעם כלומר הוא,ואמנים אחרים,אומנם ניזוקים בכיס אבל זו ה"הוצאה" שלהם על קידום עצמי.
אז אם כך המצב לא כל כך רע.
קראתי את המאמר במקורו והוא גרם לי לפלוט אנחת אי שביעות. להזכיר את סטיב גובס ואת הגן הנעול שנקרא אפל בהקשר להרגלי האזנה,כביכול,בזויים ולתת את הוא עצמו כדוגמא לכך שהם בזויים - נו באמת. סטיב ג'ובס,אם כל הכבוד אליו,היה שני דברים: אדם שיש לו אישיות שמתקרבת לחלאת המין האנושי,ובצד הפיננסי הוא רצה כסף ועוד כסף איכות סאונד,מר יאנג,הדאיגה את הסבתא שלו שאותה בכלל לא הכיר.
למי שמזדעזע על דברי לגבי האליל ג'ובס באינטרנט אפשר למצוא את כתובת מגורי (כולל זה הסעודי) ההמשך ידוע... 
מנחם
-
 פורסם במקור על ידי נמר נכון עמיר. אבל אנחנו מדברים על ציוד איכותי ולא על מחרשות. (-: זה אכן מה שאנחנו נוהגים לדבר עליו, וחושבים עליו כעל דבר ראשון, ושאולי מניחים שזה הדבר הראשון שגם רוב/כל האחרים חושבים עליו.
אבל אני מעריך שזה לא מה שניל יאנג דיבר עליו, אלא על אלה שמקשיבים למוסיקה שלו, ומתוכם, כמו גם מתוך שאר האוכלוסייה, האודיופילים, ואלה שמשקיעים בציוד איכותי, הם מיעוט שבמיעוט.
עמיר
ה"אמת" אינה אצלי בכיס. כל מה שאני כותב הן מחשבותי האישיות בלבד, לא יותר, אבל גם לא פחות -
 פורסם במקור על ידי menahem מסכים.
גם במאה העשרים,וגם במאה ה 21 לא כולם האזינו למוסיקה בציוד Hi End ההפך.
ובאותו מאמר,סותר עצמו יאנג,ואומר שבכלל הדיסקים וה MP3 הם הרדיו של פעם כלומר הוא,ואמנים אחרים,אומנם ניזוקים בכיס אבל זו ה"הוצאה" שלהם על קידום עצמי.
אז אם כך המצב לא כל כך רע.
קראתי את המאמר במקורו והוא גרם לי לפלוט אנחת אי שביעות. להזכיר את סטיב גובס ואת הגן הנעול שנקרא אפל בהקשר להרגלי האזנה,כביכול,בזויים ולתת את הוא עצמו כדוגמא לכך שהם בזויים - נו באמת. סטיב ג'ובס,אם כל הכבוד אליו,היה שני דברים: אדם שיש לו אישיות שמתקרבת לחלאת המין האנושי,ובצד הפיננסי הוא רצה כסף ועוד כסף איכות סאונד,מר יאנג,הדאיגה את הסבתא שלו שאותה בכלל לא הכיר.
למי שמזדעזע על דברי לגבי האליל ג'ובס באינטרנט אפשר למצוא את כתובת מגורי (כולל זה הסעודי) ההמשך ידוע...
מנחם אני חייב לומר שאלה הדברים הכי חמורים ששמעתי מעודי לגבי סטיב ג'ובס. קודם כל, הגן הסגור של אפל יותר קשור לאפליקציות ולא למוסיקה - האייפוד מאז ומעולם תומך ב MP3. וחלאת המין האנושי? והוא לא הכיר את סבתא שלו מכיוון שהוא היה מאומץ...... המילים החריפות האלה ממש לא במקום.
-
למי שמזדעזע על דברי לגבי האליל ג'ובס באינטרנט אפשר למצוא את כתובת מגורי (כולל זה הסעודי) ההמשך ידוע... התנצלתי מראש ממי שעלול להפגע -ושוב מתנצל.
מלאך משמיים הוא ממש לא..
קרא את קורות חייו.....
האייפוד מאז ומעולם תומך ב
ועדיין הוא גן סגור.
מוקס:
אני ממש לא דוגמא טובה בעניני גן סגור. במוצרים של אפל (סליחה ממך וגם מנמר) אני לא אגע אפילו לא עם חליפת חלל ומקל. כנ"ל לגבי הגן הסגור של השכנה מצפון קרי רדמונד קרי מיקרוסופט. ואני חי עם זה מצויין,כולל בעולם האודיו ולפעמים גם מתפרנס מזה. ושוב אני ממש לא דוגמא טובה בעניין הזה אז אם נעלבת בשמו של ג'ובס קבל התנצלותי בעיני הוא עוד יותר ממה שכתבתי. אם תרצה לראות את הדברים מנקודת המבט שלי (והפורום הזה הוא לא בסקופ של הדברים) חפש ב New York Tims מה נכתב על האליל ג'ובס והחברה שלו. אם לא מצאת וזה עדיין מעניין שלח לי ה"פ אפנה אותך - ושוב אני לא דוגמא ולא פה המקום למלחמת "הפצות" מבוססות גנים סגורים 
סורי
מנחם.
נערך לאחרונה על ידי menahem, 02-02-12 בשעה 23:58 סיבה: תוספת
-
 פורסם במקור על ידי menahem התנצלתי מראש ממי שעלול להפגע -ושוב מתנצל.
מלאך משמיים הוא ממש לא..
קרא את קורות חייו.....
ועדיין הוא גן סגור.
מנחם אני לא נפגע אישית, אבל אני חושב שבלי להצדיק את דבריך זה סתם לכלוך לא מכובד. ואני מכיר את קורות חייו, ומכיר את מוצרי אפל מהרבה מאוד היבטים...... ובכל מקרה האייפוד בתור נגן לא יותר סגור מאף נגן אחר. תקנה MP3 מאמזון אם אתה רוצה ותשים עליו. או כל מה שאתה עושה לו ריפ.
-
חברים. מת או לא, סטיב ג'ובס, על פי עדיות של כל מי שהכיר אותו, עבד איתו, חי איתו, היה חתיכת ח ר א של בנאדם.
אבל לא על סטיב ג'ובס אנחנו מדברים אלה על פועלו. ומה שהוא עשה הוא רחוק מח ר א של מוצר.
אין לי מושג ולא מעניין אותי מה הוא עשה בחייו האישיים. יותר מעניין אותי מה הוא עשה ברמה המקצועית. ושם הוא לא היה פרייאר אם כי בנה ופיתח משהו שהיום כולם מנסים להעתיק.
נמר לוי -
 פורסם במקור על ידי נמר חברים. מת או לא, סטיב ג'ובס, על פי עדיות של כל מי שהכיר אותו, עבד איתו, חי איתו, היה חתיכת ח ר א של בנאדם.
אבל לא על סטיב ג'ובס אנחנו מדברים אלה על פועלו. ומה שהוא עשה הוא רחוק מח ר א של מוצר. כנ"ל ואגנר, שכנראה הייה לאין-שיעור ה-ר-ב-ה יותר ח ר א כבנאדם (האנטישמיות הייתה רק חלק קטן מכל אנטי-כל-מה-שזז אצלו), אבל יצר מוצרים אדירים, שגם השפיעו על היוצרים שאחריו.
עמיר
ה"אמת" אינה אצלי בכיס. כל מה שאני כותב הן מחשבותי האישיות בלבד, לא יותר, אבל גם לא פחות -
 פורסם במקור על ידי menahem התנצלתי מראש ממי שעלול להפגע -ושוב מתנצל.
מלאך משמיים הוא ממש לא..
קרא את קורות חייו.....
ועדיין הוא גן סגור.
מוקס:
אני ממש לא דוגמא טובה בעניני גן סגור. במוצרים של אפל (סליחה ממך וגם מנמר) אני לא אגע אפילו לא עם חליפת חלל ומקל. כנ"ל לגבי הגן הסגור של השכנה מצפון קרי רדמונד קרי מיקרוסופט. ואני חי עם זה מצויין,כולל בעולם האודיו ולפעמים גם מתפרנס מזה. ושוב אני ממש לא דוגמא טובה בעניין הזה אז אם נעלבת בשמו של ג'ובס קבל התנצלותי בעיני הוא עוד יותר ממה שכתבתי. אם תרצה לראות את הדברים מנקודת המבט שלי (והפורום הזה הוא לא בסקופ של הדברים) חפש ב New York Tims מה נכתב על האליל ג'ובס והחברה שלו. אם לא מצאת וזה עדיין מעניין שלח לי ה"פ אפנה אותך - ושוב אני לא דוגמא ולא פה המקום למלחמת "הפצות" מבוססות גנים סגורים
סורי
מנחם. לא ממש מעניין אותי שהוא התכחש לביתו כשהיה בן 23.... הוא לא חבר שלי ולא קרוב משפחה שלי. לגבי גן סגור או לא - תגיד מה שתרצה אבל אפל, יותר מכל חברה אחרת חוללה מהפכה בזה שהיום אנחנו מסתובבים עם המוסיקה שלנו, המידע שלנו, גישה נהדרת לאינטרנט בכיס - ושזה עובד מצוין. וכן, זה עדיין עובד הרבה יותר טוב מכל מוצר דומה אחר (ותאמין לי שאני מכיר היטב).
שרשורים בנושאים דומים -
מאת yehiel119 בפורום אודיו דו ערוצי
תגובות: 6
עודכן: 22-01-12, 17:49 -
מאת kazan בפורום אודיו דו ערוצי
תגובות: 4
עודכן: 26-12-11, 22:36 -
תגובות: 9
עודכן: 18-07-08, 08:50 -
מאת אורי_ו בפורום המטבחון
תגובות: 4
עודכן: 12-05-08, 20:27 -