-
כמה הערות - אם תסלחו לי
כוונתי לביקורת בונה, כי יש לי את מלא ההערכה וההערצה לנמר, אבל כאן בתחום הרסיברים נראה לי מקום לשיפור.
1. לגבי חיבור רמקולים אין צורך ללפף חוט אפשר לחבר כבלי בננה כמו בכל מגבר סטריאו.
2. לא נתנה רשימה עם איזה ציוד נבדק הרסיבר רמקולים - איזה נגן, האם סטריאו חובר רד דיגטלית, האם הסרטים היו DVD או BD.
3. לא נאמר לגבי מערכת הכיול האם היא יכולה לכייל יותר מאשר נקודת ישיבה אחת - כמו בדנון, פיוניר ואונקיו המתקדמים.
4. מה עם חיבור לרשת ומה היכולות?
5. מה עם סאב?
למי שיש אצלו ציוד סטריאו ברמה מאוד גבוהה הייתי מצפה לבדוק כיצד עובד הרסיבר כקדם מגבר ובודק כיצד השילוב של יציאת ה- PRE עם הגברה HE.
לפי נסיוני, בדיקה רצינית של רסיבר מחייבת השקעה אדירה, הרבה מעבר לבדיקות בסטריאו.
ברסיבר מודרני מתקדם יש ים של תכונות, אלה מכונות מורכבות להפליא והפעלתן אינה תמיד פשוטה.
לכן גם הזמן שעל הסוקר להשקיע בבחינה כזו הוא אף פעם אינו מספיק.
השאלות שנשאל כאן נמר להשוות לעומת רסיברים אחרים שלא היו ברשותו בעת הבדיקה - לעניות דעתי אין משמעות.
אני כאשר בדקתי את הימהא 3067 לעומת הפיוניר LX83 - השקעתי כחודשיים על כל רסיבר, כאשר חודש אחד הם היו אצלי יחד (אפשר לראות סקירות באתר HT הלא מקובל כאן)
לסיום אני מאחל לנמר להמשיך בפעילותו המבורכת ותמיד אקרא בהנאה את דבריו.
-
-
נגן: הרסיבר נבדק במשך מספר שבועות עם נגן Blu-ray וגם מספר סטרימרים, בחיבור דיגיטלי (בו באים לידי ביטוי ביצועי הרסיבר, החל ממעגלי ההמרה שלו).
מערכת הכיול יכולה לכייל כמה נקודות, מרנץ ממליצים לבצע מדידות משש נקודות לפחות.
חיבור לרשת ותמיכה ב- DLNA מוקדשים להזרמת מוזיקה (לא וידאו).
הבדיקה כללה הרבה מעבר לסטריאו...
-
נמר הפתעת, חרגת מגבולות הגזרה של דו ערוצי 
הרסיבר נראה חתיך על
-
פרטנר.
תחום הקולנוע הביתי אינו זר לי. עברו בביתי לא מעט רסיברים שרכשתי. אני מאוד נהנה מקולנוע טוב. עכשיו, אחרי שאני מרגיש שיש לי רפרנס מספק, אני מוכן גם לתת חוות דעת רשמית על המוצרים בגזרה הזו.
נמר לוי שרשורים בנושאים דומים -
מאת dtown בפורום תגובות לכתבות
תגובות: 12
עודכן: 08-03-11, 14:05 -
תגובות: 16
עודכן: 08-04-10, 10:18 -
מאת ofer42 בפורום לוח מכירה וקניה - ציוד פרטי
תגובות: 2
עודכן: 04-04-10, 13:00 -
תגובות: 12