-
ayon raptor s
המלצות חמות וכנות להגברה מתאימה לרמקול ayon raptor s המדהים הזה .
שמעתי אותו היום אם הגברת מונו בלוק xindak class a
מקור של ayon cd2 משהו שם היה חסר ובגדול לא היה פרוט של גבוהים והבס פשוט ....לא היה שם .
אתה יושב מול הרמקול הענק והמדהים הזה שבנוי ממיטב החומרים ...אבל זה לא זה. -
-
השינדאק הוא מגבר מצוין למחירו אך הוא אינו מהמגברים האלה עם ה"סאונד היקר". יחד עם זאת, כשאתה רוכש רמקול כזה אתה מוכרח לפנק אותו עם מגבר מהשורה הראשונה. אי אפשר לקנות פרארי ולא להתאים לו גלגלים ואחר כך או שהגלגלים מעפנים או הפרארי על הפנים.
מה התקציב שלך?
נמר לוי -
בוקר טוב .
יש לי כרגע את הhegel h100 .
הרמקול עדיין לא נירכש אבל הוא על הכוונת. 'השאלה היא עם המגבר שלי יספיק כאן או שהחלפת מגבר הכרחית.
-
 פורסם במקור על ידי jecky49 המלצות חמות וכנות להגברה מתאימה לרמקול ayon raptor s המדהים הזה .
שמעתי אותו היום אם הגברת מונו בלוק xindak class a
מקור של ayon cd2 משהו שם היה חסר ובגדול לא היה פרוט של גבוהים והבס פשוט ....לא היה שם .
אתה יושב מול הרמקול הענק והמדהים הזה שבנוי ממיטב החומרים ...אבל זה לא זה.  מזמין אותך לשמוע את הרמקול הזה אצל לקוח שלי עם מגבר שונה לגמרי מזה ששמעת
ותאמין לי אתה תהיה בהלם איזה שוני יש בין שני הרמקולים ובין שני אנשים שכל אחד מתייחס למערכת שלו בצורה שונה
והתוצאה די ברורה .. צור איתי קשר בפרטי במידה ואתה מעוניין
יום טוב
יגאל
-
לדעתי ההגל 100 יספיק, אחלה מגבר
-
דרך אגב ל AYON יש גם הגברה נהדרת לא רק נגנים ורמקולים -------
,The piano keys are black and white
But they sound like a million colours in your mind - Katie Melua -
 פורסם במקור על ידי partner11 לדעתי ההגל 100 יספיק, אחלה מגבר איך אתה יודע? שמעת אותם ביחד? ראית מדידות רלוונטיות של שניהם?
-
 פורסם במקור על ידי carmi דרך אגב ל AYON יש גם הגברה נהדרת לא רק נגנים ורמקולים  בהיעדר מידע נוסף על הרמקול אני מסכים שהסיכוי גבוה שהם בדקו/פיתחו את הרמקול והמגברים ביחד - כנראה שזה עובד טוב. או שאולי הרמקול לא לטעמך - למרות מחירו, גודלו, וכו'.
-
 פורסם במקור על ידי mokes איך אתה יודע? שמעת אותם ביחד? ראית מדידות רלוונטיות של שניהם? שים לב- אמרתי יספיק, לא התחייבתי על התאמה מושלמת
ולא, לא ראיתי מדידות. גם אם אראה לא יהיה לי מושג איך להסתכל על זה
-
ההגל הוא מגבר מצוין אבל כל מקרה לגופו. גם מדידות לא כל כך יעזרו משום שכל רמקול מתנהג אחרת בחלל שונה.
על מנת להסתמך על מדידות, עלינו לבחון את המדידה של החלל מול המדידה של הרמקול מול המדידה של החלל והרמקול עם המגבר הזה והמדידה של המקור שישודך אליו, המדידה של כל הסט ביחד והמדידה של כל הסט ביחד בחלל הנתון.
שורה תחתונה.
יותר קל להביא הביתה ולשמוע.
נמר לוי שרשורים בנושאים דומים -
מאת erez2603 בפורום לוח מכירה וקניה - ציוד פרטי
תגובות: 0
עודכן: 17-05-11, 10:54 -
מאת erez2603 בפורום לוח מכירה וקניה - ציוד פרטי
תגובות: 0
עודכן: 04-05-11, 17:04 -
מאת koral926 בפורום לוח מכירה וקניה - ציוד פרטי
תגובות: 8
עודכן: 01-05-11, 19:42 -