-
הנאות פסיביות

לפני יומיים הביא לי חברי דורון שיש לו כמה עניינים בפולין ,פרה פסיבי בעל פוטנציומטר נגדים נפלא , המכשיר שהזמנתי הוא עם כניסות ויציאות מאוזנות 50k ,
האמת היא שאני לא צריך את הקדם הזה , אבל מכיוון שמחירו ביבוא אישי כ 1000 ₪ , החלטתי שיהיה רזרבה ,
לאחר מספר נסיונות היכן למקם את ה"קוזמו" שלי , נמצא שהשרשרת -נגן-קוזמו -רומקורייקטיין -מגבר , איננה מתאימה
החלפה ל-נגן-רומקורייקשין-קוזמו - מגבר ,נצצאה מתאימה הרבה יותר ,
ההחלפה בעצם פתחה את ארובות השמיים ,יצא מן צליל דינמי , ענק ,וחם להפליא ,וחלק ביותר ,
בהשוואה לקדם השפופרתי הישן שלי , הצליל להפתעתי חם יותר ,גדול יותר ,אבל טיפה מפורט פחות ועם טיפה פחות אויר ,
והרי זה בלתי נמנע מלחשוב שכשייש אפשרות להשתמש בקדם שכזה , מי צריך לעזזאל מכשירים שעולים פי 20 לפחות ,בלי הכבלים שיש לחבר אליהם ? , הרי הכבל חשמל שמחובר לי לקדם המנורתי שלי , עולה פי ארבע מהפרה הפסיבי,
בתוצאה יש שיגידו שהפסיבי עולה על הקדם המושקע שלי ,שזה מבאס למדי .
האמת היא שאני יודע שזה לא כל כך אופנתי להשתמש בפסיבים, אבל יש להם קסם שאין לכל הקדמים המושקעים כל כך ,ובקלות יעברו קדם בינוני פלוס כמו שיש לרובנו ,
הרי יש כאן קיצור דרך וכל הסיגנל עובר דרך זוג נגדים משובחים בלבד , ושומעים את זה !
-
-
נשמע מקסים ונראה נהדר. ממש בא לי גם.
האם היית חי איתו ומוותר על הפרונטיר שלך?
נמר לוי -
אכן, במקרה שלך ה-RC משמש למעשה כ-פרה חוצץ (באפר) בין הנגן והמגבר הספק, אז אין כל כך צורך ב-פרה נוסף בדרך. ב 99% מהמערכות, עדיין יש צורך ב-פרה אקטיוי.
www.audioclinic.co.il -
שניצל,הצלחת לסקרן אותי,
יש לך לינק לאתר של המוצר?
-
לדעתי, קדם סביל הוא הדבר הכי נכון, אבל רק בתנאי שלמקור יש גיין מספיק חזק.
הבעיה היא שרוב נגני התקליטורים ומגברי הפונו מפיקים 2V בלבד, שזה ממש לא מספיק.
(וצריך כמובן גם התאמת התנגדויות בין המגבר לקדם).
בכל מקרה, אם זה מסתדר, זה פשוט נפלא.
עכשיו רק נותר לקוות שיהיה יבואן למכשיר הזה - ושימכור אותו במחיר חו"ל.
-
נערך לאחרונה על ידי שי קציר, 28-01-12 בשעה 16:41 -
 פורסם במקור על ידי partner11 שניצל,הצלחת לסקרן אותי,
יש לך לינק לאתר של המוצר? הנה הקדים אותי שי קציר , בכל אופן שלי הגרסה בלנס , תרצה לנסות שלח הודעה!
-
-
 פורסם במקור על ידי שניצל הנה הקדים אותי שי קציר , בכל אופן שלי הגרסה בלנס , תרצה לנסות שלח הודעה! תודה 
הגיין של המקור שלי אפסי, לא ישמעו כלום -
חייב לציין שהפוטנציומטר נגדים נראה מדהים!
שרשורים בנושאים דומים -
מאת שניצל בפורום אודיו דו ערוצי
תגובות: 26
עודכן: 17-09-11, 15:36
כללי פרסום הודעות
| |
הוספה לשירותי סימניות: