-
שאלת מחשב כטרנספורטר מול סטרימר לאודיו דו ערוצי !
ממה שהצלחתי להבין עד היום המחשב המועדף כטרנספורט לאודיו הוא מחשב ללא מאווררים עם זיכרון גדול וספק יציב ללא מאוורר (בכללי מאוד )
הבנתי שמה שגורם לג'יטר במחשב זה חוסר יציבות החשמל שנגרמת מצרכני מתח שמתחילים ומפסיקים לעבוד כגון קונן קשיח ומאווררים .
ואז ראיתי שיש סטרימרים דוגמת האקסטרימר אולטרה שהוא סוג של מחשב מבוסס אנטל אטום ליבה כפולה .
4 גיגה DDR3 ,
עם שלט ויכולת חיבור דיסק קשיח מסוג SSD (מבוסס זיכרון קש ללא חלקים נעים )
להבנתי לסטרימר צריך להיות יתרון בגלל הסוג של הדיסק הקשיח ?
משהו יכול להאיר לי את הדרך ! למה באודיו נזנחו הסטרימרים לטובת מחשבים פנ-לס ?
הכותב הנ"ל דיסלקט  -
-
 פורסם במקור על ידי tzachi ממה שהצלחתי להבין עד היום המחשב המועדף כטרנספורט לאודיו הוא מחשב ללא מאווררים עם זיכרון גדול וספק יציב ללא מאוורר (בכללי מאוד ) ברור, אתה רוצה לשמוע מאוורר?  פורסם במקור על ידי tzachi הבנתי שמה שגורם לג'יטר במחשב זה חוסר יציבות החשמל שנגרמת מצרכני מתח שמתחילים ומפסיקים לעבוד כגון קונן קשיח ומאווררים . לא רק, אבל ספק כוח זה חשוב.. אם כי תלוי בסטאפ  פורסם במקור על ידי tzachi ואז ראיתי שיש סטרימרים דוגמת האקסטרימר אולטרה שהוא סוג של מחשב מבוסס אנטל אטום ליבה כפולה .
4 גיגה DDR3 ,
עם שלט ויכולת חיבור דיסק קשיח מסוג SSD (מבוסס זיכרון קש ללא חלקים נעים )
להבנתי לסטרימר צריך להיות יתרון בגלל הסוג של הדיסק הקשיח ?
משהו יכול להאיר לי את הדרך ! למה באודיו נזנחו הסטרימרים לטובת מחשבים פנ-לס ? היתרון של סטרימר הוא שאתה מקבל נוחות תפעול ומוצר מוגמר.
בדרך כלל על חשבון איכות אודיו.
אבל יש גם סטרימרים אחרים, דוגמת Weiss 301, רק 12,000$ והוא שלך   פורסם במקור על ידי tzachi משהו יכול להאיר לי את הדרך ! למה באודיו נזנחו הסטרימרים לטובת מחשבים פנ-לס ? כי מחשב נשמע טוב יותר כאשר מקונפג נכון עם רכיב טרנספורט דיגיטלי איכותי מאשר סטרימר של 300$.
ישנם גם מחשבים מקונפגים מראש עם חומרה יעודית דוגמת Aurender הקוראנית, אבל זה גם עולה $$$$
שרשורים בנושאים דומים -
מאת EliA בפורום אודיו דו ערוצי
תגובות: 35
עודכן: 04-11-11, 19:31 -
מאת dov בפורום אודיו דו ערוצי
תגובות: 18
עודכן: 20-08-11, 10:57 -
מאת jacob28 בפורום אודיו רב ערוצי - קולנוע ביתי
תגובות: 5
עודכן: 07-08-11, 17:24 -
מאת clip99 בפורום אודיו דו ערוצי
תגובות: 21