-
האם אודיו רציני הפך לתחביב לעשירים?
בדיון מקביל על מישהו שמוכר את המערכת שלו במחיר שנראה לי לא סביר על פניו, זו היתה אחת התגובות:  פורסם במקור על ידי רועי51 לא בדקתי, אבל אני מעריך שאם תחפש את מחירי הקופסאות והתיבות הללו כמוצרים חדשים ברשת, תגלה שיש כאן מציאה לא קטנה. ודומה שאפשר כבר להסכים שלמרות שכולם כאן חברים ואין איש מתנשא על רעהו או חלילה מנופף בארנקו התפוח בכדי להרשים מישהו, אודיו רציני הפך בלי שנרגיש לתחביב של אנשים עשירים. התגובה הזו גרמה לי לחשוב: האמנם? האם יכול להיות שהאודיו הרציני הלך בדרך הזו?
-
-
-
הם מוצרים לעשירים שבדרך כלל נקני על ידי לא עשירים
-
 פורסם במקור על ידי רוזי1 הם מוצרים לעשירים שבדרך כלל נקני על ידי לא עשירים -
רוזי 1 -יוצא לי להסכים איתך כבר פעם שנייה תוך כמה ימים ,מדאיג
למי שלא שם לב הרב המוחלט של החברות למעשה הכפיל את המחירים לאותם מוצרים באותו סדר גודל, ואף חלק לא מבוטל של מוצרים שעדיין בייצור בחמש שש שנים האחרונות.
בחלק מהם אף נעשה שינמוך ברמת ההשקעה במוצר, שלא למטרת שיפור הצליל אלא מטעמי חיסכון .
-
 פורסם במקור על ידי ronenperetz רוזי 1 -יוצא לי להסכים איתך כבר פעם שנייה תוך כמה ימים ,מדאיג 
למי שלא שם לב הרב המוחלט של החברות למעשה הכפיל את המחירים לאותם מוצרים באותו סדר גודל, ואף חלק לא מבוטל של מוצרים שעדיין בייצור בחמש שש שנים האחרונות.
בחלק מהם אף נעשה שינמוך ברמת ההשקעה במוצר, שלא למטרת שיפור הצליל אלא מטעמי חיסכון . תוכל לתת דוגמא למוצר ספציפי כזה שאתה מכיר?
שילוב לא נכון של רכיבי המערכת יביא לשדרגת אין סופית מצד המאזין! -
 פורסם במקור על ידי ronenperetz רוזי 1 -יוצא לי להסכים איתך כבר פעם שנייה תוך כמה ימים ,מדאיג 
בחלק מהם אף נעשה שינמוך ברמת ההשקעה במוצר, שלא למטרת שיפור הצליל אלא מטעמי חיסכון . הכל עניין של היצע וביקוש.
-
 פורסם במקור על ידי חומוס בדיון מקביל על מישהו שמוכר את המערכת שלו במחיר שנראה לי לא סביר על פניו, זו היתה אחת התגובות:
התגובה הזו גרמה לי לחשוב: האמנם? האם יכול להיות שהאודיו הרציני הלך בדרך הזו? האמנם עשיר הוא מושג יחסי , אך התשובה היא לחלוטין כן ... אודיופיליה אינה מתאימה לכל כיס .
זו מגמה שמחמירה מאוד ב 5-10 שנים האחרונות .
חברות איזוטריות רוצות לעשות קופה גדולות ומהר ולא ממכירה המונית אלא ממכירה אחת.
היום להרים סט איכותי נידרשת השקעה של לפחות רכב מסוג מזדה טיוטה וכל החברה עד 120 אלף ש"ח.
כאשר הרכיב המשמעותי ביותר הוא הרמקול ... וכאן תהיה גם רוב ההשפעה ורוב ההוצאה .
-
 פורסם במקור על ידי רוזי1 הכל עניין של היצע וביקוש. ליתר דיוק- הכל ענין של סדר עדיפויות.
רמת היצע וביקוש זהו נתון שאין לך שליטה עליו והוא אובייקטיוי לחלוטין. מאידך, סדר העדיפויות האישי שלך,שהינו סובייקטיוי בהחלט,מכתיב את ההוצאה...
איני חושב שחברות איזוטריות הצצות ונעלמות לאחר מס. שנים מועט בענף,קובעות את הבון טון בו. התימחורים המגוכחים של מס. חברות שכולם מכירים כאן, יוצר רק נאמנות לקוח לחברות טובות עם מחירים שפויים(ושלא נדבר על השילוב הקטלני הטוב ביותר-רכישה של מוצרי קצה מיד שניה ובביטחון מלא לאחריות היצרן)
-
 פורסם במקור על ידי דיטון66 ליתר דיוק- הכל ענין של סדר עדיפויות.
רמת היצע וביקוש זהו נתון שאין לך שליטה עליו והוא אובייקטיוי לחלוטין. מאידך, סדר העדיפויות האישי שלך,שהינו סובייקטיוי בהחלט,מכתיב את ההוצאה...
איני חושב שחברות איזוטריות הצצות ונעלמות לאחר מס. שנים מועט בענף,קובעות את הבון טון בו. התימחורים המגוכחים של מס. חברות שכולם מכירים כאן, יוצר רק נאמנות לקוח לחברות טובות עם מחירים שפויים(ושלא נדבר על השילוב הקטלני הטוב ביותר-רכישה של מוצרי קצה מיד שניה ובביטחון מלא לאחריות היצרן) מה ההבדל בין סדר עדיפויות ל"היצע וביקוש"
רק שסדר העדיפויות קובע את ההיצע וביקוש.
בסופו של יום יצרן מוכן למכור במחיר X מספר מסוים של יחידות ובמחיר Y מספר אחר של יחידות (עקומת ההיצע וביקוש).
שרשורים בנושאים דומים -
מאת panter בפורום אודיו דו ערוצי
תגובות: 39
עודכן: 24-01-12, 08:24 -
מאת שניצל בפורום אודיו דו ערוצי
תגובות: 61
עודכן: 12-08-11, 20:30 -
מאת חומוס בפורום אודיו דו ערוצי
תגובות: 37
עודכן: 07-06-10, 16:02 -
תגובות: 7
עודכן: 22-04-10, 10:20 -