-
הבחור הוזה - או שאני מפספס פה משהו?
-
-
מה מוזר בעיניך, זול מידי?
-
אני מנסה להבין אם זה כולל את השטיח.
וברצינות: נראה לי מופרז, ואפילו מופרז מאוד.
-
-
 פורסם במקור על ידי חומוס אני מנסה להבין אם זה כולל את השטיח.
וברצינות: נראה לי מופרז, ואפילו מופרז מאוד. לא בדקתי, אבל אני מעריך שאם תחפש את מחירי הקופסאות והתיבות הללו כמוצרים חדשים ברשת, תגלה שיש כאן מציאה לא קטנה. ודומה שאפשר כבר להסכים שלמרות שכולם כאן חברים ואין איש מתנשא על רעהו או חלילה מנופף בארנקו התפוח בכדי להרשים מישהו, אודיו רציני הפך בלי שנרגיש לתחביב של אנשים עשירים.
-
 פורסם במקור על ידי רועי51 לא בדקתי, אבל אני מעריך שאם תחפש את מחירי הקופסאות והתיבות הללו כמוצרים חדשים ברשת, תגלה שיש כאן מציאה לא קטנה. ודומה שאפשר כבר להסכים שלמרות שכולם כאן חברים ואין איש מתנשא על רעהו או חלילה מנופף בארנקו התפוח בכדי להרשים מישהו, אודיו רציני הפך בלי שנרגיש לתחביב של אנשים עשירים. לא יודע מה איתכם, אבל אני בהחלט מרגיש שהוא נהפך לתחביב של עשירים... מרגיש מצוין!!!
:-)
-
 פורסם במקור על ידי חומוס אני מנסה להבין אם זה כולל את השטיח.
וברצינות: נראה לי מופרז, ואפילו מופרז מאוד. מה אתה רוצה... תראה מה הולך שם,
avalon & accuphase כאילו מה... גם נראה שמור בקנאות.
לדעתי הוא לא מפריז. לא בדקתי עלויות חדשות של הציוד אבל סביר להניח שהוא בסדר בתמחור.
-
 פורסם במקור על ידי גיא מה אתה רוצה... תראה מה הולך שם,
avalon & accuphase כאילו מה... גם נראה שמור בקנאות.
לדעתי הוא לא מפריז. לא בדקתי עלויות חדשות של הציוד אבל סביר להניח שהוא בסדר בתמחור. ללא ספק ציוד מדוגם - אבל נראה לי שמתומחר בערך כפול ממחיר שוק סביר. לכן לכד את תשומת ליבי.
-
 פורסם במקור על ידי חומוס ללא ספק ציוד מדוגם - אבל נראה לי שמתומחר בערך כפול ממחיר שוק סביר. לכן לכד את תשומת ליבי. אני לא בטוח כלל... אפשר לבדוק את העלויות בשביל הספורט....
-
 פורסם במקור על ידי גיא אני לא בטוח כלל... אפשר לבדוק את העלויות בשביל הספורט.... ירידת ערך של ציוד היי אנד נמדדת בעשרות אחוזים מידי שנה.
רוכשי הציוד החדש כאשר מנסים למכור אותו כיד שנייה מפסידים לפעמים מחצית מהעלות בתוך שנתיים כמעט כמו ברכב שערכו יורד בממוצע ב-25% כל שנה.
בנוסף יש פרמטר של לחצים כספיים של המוכר ודחיפות המכירה כמו בכל תחום.
נראה לי שעצם העובדה שהמוכר לא קיבל ולו הצעה אחת מראה שהמחיר הוא מופרז בעליל אך יש גם לקחת בחשבון את המצב הכלכלי בארה"ב והמחירים שהיצרנים עצמם מורידים על ציוד חדש (כמעט 50%) מאחר והתמחיר המקורי הוא מוגזם בפראות.
יש כאלו שקונים מוצר ויש כאלו שקונים מחיר וגם אם יש שני מוצרים על המדף שאחד עולה 10.000 ואין עליו הנחה ולידו מוצר שעולה לפי המחירון הרישמי 20.000 אך יש עליו 50% הנחה, כמעט תמיד יעדיף הלקוח לקנות את ההנחה ואפילו לא לבחון לעומק את המוצר השני.
זו טקטיקה של מכירות ורבים הנופלים במלכודת של יצרנים איזוטריים שלא מתחרים בשוק הגדול אלא בנישות כאלו או אחרות ומפציצים מחירים רק כדי לחתוך אותם במכירה.
תתפלאו, גם היצרנים האיזוטריים צריכים להפקיד כספים בבנק ולהחזיר הלואות מימון וכו וכו והם צריכים ליצר מכירות ולהזרים כספים למערכת והמטרה מקדשת את האמצעים.
שרשורים בנושאים דומים -
מאת talsahar11 בפורום אודיו רב ערוצי - קולנוע ביתי
תגובות: 4
עודכן: 16-11-11, 10:37 -
תגובות: 1
עודכן: 10-07-11, 00:02 -
מאת tomertsin בפורום אודיו דו ערוצי
תגובות: 11
עודכן: 30-10-10, 14:55 -
מאת tomertsin בפורום אודיו דו ערוצי
תגובות: 2
עודכן: 14-04-10, 17:02 -