-
שיטוט רדוד העלה שמחיר הרמקולים בין 27000 ל 34000 דולר ( תלוי בדגם ובלי להתייחס לגימור שכנראה מוסיף עוד לירה או שתיים ), המונובלוקים 27000 דולר. למחירי שאר הציוד כבר דומה שאין צורך להידרש. אז אולי לא מציאה פראית, אבל הזוי ודאי שלא.
-
-
 פורסם במקור על ידי רועי51 שיטוט רדוד העלה שמחיר הרמקולים בין 27000 ל 34000 דולר ( תלוי בדגם ובלי להתייחס לגימור שכנראה מוסיף עוד לירה או שתיים ), המונובלוקים 27000 דולר. למחירי שאר הציוד כבר דומה שאין צורך להידרש. אז אולי לא מציאה פראית, אבל הזוי ודאי שלא. חדשים או משומשים יד 2? לינקים? מעניין.
-
המחיר הוגן ביחס למחיר הרכיבים האלה כחדשים.
נמר לוי -
 פורסם במקור על ידי נמר המחיר הוגן ביחס למחיר הרכיבים האלה כחדשים. ...בדיוק. ומאחר ואינם חדשים אלא משומשים, אז הוא מעופף. הבחור כנראה מנסה לעשות סיבוב מהיר.
-
חומוס מה אתה רוצה?
זה מחיר מציאה בהתייחס למוצרים אותם הוא מוכר כמיקשה אחת .
אתה צריך להבין שאתה מסתכל על זה מישראל והוא מסתכל על זה בארה"ב עם משכורת ממוצעת של 150000$ ועם בונוסים שמנים בכל סוף שנה
-
 פורסם במקור על ידי ronenperetz חומוס מה אתה רוצה?
זה מחיר מציאה בהתייחס למוצרים אותם הוא מוכר כמיקשה אחת .
אתה צריך להבין שאתה מסתכל על זה מישראל והוא מסתכל על זה בארה"ב עם משכורת ממוצעת של 150000$ ועם בונוסים שמנים בכל סוף שנה קודם כל, לשאלתך "מה אני רוצה" - תשובתי ברורה: "אני רוצה כזה".
אך מעבר לזה, המשכורת הממוצעת בארה"ב עומדת על בין 40-45K, אז זה שם את ההפרזה של הבחור בפרופורציה ומחזק את ההרגשה שלי שיש משהו מוזר במודעה הזו באיביי. ציוד משומש (ועוד היי היי היי אנד, שהשוק שלו מצומצם גם ככה) צריך לעלות בערך חצי מערכו כחדש. משהו שם לא מסתדר.
-
המחירים שהובאו למעלה מתייחסים לרמקולים ולמגברים בלבד. יחד עם היותם של אלו כנראה היקרים ביותר ומכאן מהווים את מרבית עלותה, שאר רכיבי המערכת לרבות כבילה וסטנדים, מוסיפים להבנתי סכומים כלל לא מבוטלים, אגב נתון שהנחתי שהוא מובן מאליו ואינו נדרש לראיה. וגם אם נסכים שכנראה אין מדובר במערכת בשווי כולל של כ 100K במחירי retail, עדיין היא כנראה יקרה משמעותית כחדשה מהמחיר אותו מבקש העלם. ואני לפחות לא מכיר מין כלל אצבע כזה הקובע שמחירי יד שניה הם מחצית ממחיר הציוד כחדש, אבל לא הכל אני יודע..
שרשורים בנושאים דומים -
מאת talsahar11 בפורום אודיו רב ערוצי - קולנוע ביתי
תגובות: 4
עודכן: 16-11-11, 10:37 -
תגובות: 1
עודכן: 10-07-11, 00:02 -
מאת tomertsin בפורום אודיו דו ערוצי
תגובות: 11
עודכן: 30-10-10, 14:55 -
מאת tomertsin בפורום אודיו דו ערוצי
תגובות: 2
עודכן: 14-04-10, 17:02 -