-
עשיית סדר בפורום אודיו
חברים,
לצערי, הגישה שלי לאינטרנט היתה מוגבלת בימים האחרונים, לכשנכנסתי, חשכו עיני למראה הבלגאן.
כפעולה ראשונה, הושעו שלושה משתמשים, לעת עתה: AK1, מיכאל לנג ו- digisun.
לאחר שנשב על הענין, נחליט מה לעשות עם המשתמשים הללו ולאן הולכים הלאה. זה יקח עוד כמה ימים.
זה רחוק מאוד ממה שרצינו שיקרה כאן. להזכירכם, זהו פורום לחובבי אודיו, אנשים שנהנים מהאזנה למערכות hifi ביתיות ובאותה מידה נהנים גם לשוחח עליהן.
מספרים או לא מספרים זה לא הענין המהותי כאן, אלא האהבה לתחום, שיתוף בחוויות האזנה ודיון על חדשות וישנות בתחום.
אני בטוח שאתם מבינים על מה אני מדבר.
תודה, ליאור.
-
-
סוף סוף...
ואני חשבתי שהבאלגן הזה ימשיך לעולם. -
על ציודופיל טוב נאמר:
The things you own end up owning you -
בוקר טוב, אינני יודע אם עלי להרגיש שמחה או צער על היפרדות זמנית, ובו זמנית
משלוש דמויות מפתח, אבל אני חושב שיש כאן נסיון חינוכי מעוות.
עם כל הכבוד אי אפשר לתת לאנשים לגלוש לכיוון של "כל הבמה שלכם", זה בסדר ואפשרי כל
עוד כללי הפורום אינם מופרים, ואח"כ לבוא ובדיעבד לאמר זה לא היה נכון ואני סוגר לאלתר את האולם.
על מנהל הפורום לנווט להכווין לערוך ולתקן.
נתת לאנשים את הבמה- תאכל את הכובע ותתחיל לנווט מחדש.
וגם אם נדרש זמן חשיבה, זו לא סיבה לסתום פיות בצורה שכזאת.
לדעתי מהלך שגוי (ליאור קורן) וכולי תיקווה שיתוקן בהקדם.
-
 פורסם במקור על ידי GROOPER בוקר טוב, אינני יודע אם עלי להרגיש שמחה או צער על היפרדות זמנית, ובו זמנית
עם כל הכבוד אי אפשר לתת לאנשים לגלוש לכיוון של "כל הבמה שלכם", זה בסדר ואפשרי כל
עוד כללי הפורום אינם מופרים, ואח"כ לבוא ובדיעבד לאמר זה לא היה נכון ואני סוגר לאלתר את האולם.
לדעתי מהלך שגוי (ליאור קורן) וכולי תיקווה שיתוקן בהקדם. אני רוצה את עמיר בחזרה , דווקא הוא אודיופיל , איש חכם וחמוד עם לב טוב ,שיגעו לו השכל , אז קיבל קצת עצבים , הרי הוא משלנו , לא?
-
 פורסם במקור על ידי שניצל אני רוצה את עמיר בחזרה , דווקא הוא אודיופיל , איש חכם וחמוד עם לב טוב ,שיגעו לו השכל , אז קיבל קצת עצבים , הרי הוא משלנו , לא? קודם כל הוא משוגע כמו כמעט כולם פה, אחרת לא היה אודיופיל.
ושנית אני פעם שנייה הבוקר מסכים איתך.
-
 פורסם במקור על ידי GROOPER בוקר טוב, אינני יודע אם עלי להרגיש שמחה או צער על היפרדות זמנית, ובו זמנית
לדעתי מהלך שגוי (ליאור קורן) וכולי תיקווה שיתוקן בהקדם. חוקי האתר ומודגש מה העבירות: אתה מסכים להשתמש באתר רק כדי לקרוא, לפרסם, לשלוח ולקבל הודעות ותכנים מתאימים. כדוגמה, ומבלי למעט, אתה מסכים לכך שבעת שימוש באתר לא תבצע את הפעולות הבאות: - תוכן אשר ידוע לך כי הוא מטעה, שקרי ומסולף. - תוכן המהווה ל שון הרע על אדם, או הפוגע בפרטיותו, או בשמו הטוב.
- תוכן המזהה אישית אנשים אחרים, מבלי שנתנו את הסכמתם לפרסום זהותם. - השמצה, גידופים, הטרדה, מעקב, איום או כל הפרה אחרת של הזכויות החוקיות (כולל זכויות לגבי פרטיות ופרסום) של אנשים אחרים. - פרסום, הצבה באינטרנט, טעינה, הפצה או שליחה של כל חומר או מידע לא-ראויים, גסים, משמיצים, מגונים, מסיתים לשנאה, אפליה, גזענות או אלימות, או לא חוקיים מכל סיבה שהיא.
- תוכן העלול להטעות צרכן. - טעינה, או פרסום בצורה אחרת, של קבצים המכילים תמונות, צילומים, תוכנות או חומר אחר המוגן באמצעות חוקי קניין רוחני, וחוקים לגבי פרטיות ופרסום, אלא אם הזכויות לגבי חומר זה נמצאות בבעלותך או בשליטתך, או שקיבלת את ההסכמות הדרושות כדי לעשות זאת.
- טעינת קבצים המכילים וירוסים, וכיו"ב תוכנות ותכנים העלולים לפגוע בתפקוד המחשב או מכשיר תקשורת של אדם אחר או ברכושו של אדם אחר.
- שימוש באתר למשלוח הודעות או תכנים שהנמען לא ביקש לקבל (למטרה מסחרית או אחרת).
- פרסום או הצעה למכור או לקנות סחורות או שירותים למטרה עסקית כלשהי. - טעינת קובץ שהוצב על-ידי משתמש אחר באתר ואשר ידוע לך, או שאתה אמור לדעת באופן סביר, כי לא ניתן להפיצו באופן חוקי בצורה זו. - זיוף או מחיקה של ייחוס של מחבר כלשהו, הודעות משפטיות, הודעות אחרות, ציוני קניין או תוויות לגבי מקור התכנים והשירותים או חומר אחר הכלול בקובץ שנטען. - הגבלה או מניעה של משתמש אחר משימוש באתר ומהנאה מהם. - יצירת זהות כוזבת כדי להטעות אחרים. - איסוף, שימוש, הורדה או העתקה אחרת של רשימה של משתמשים ומנויים, או של מידע אחר לגבי משתמשים או שימוש או מתן מידע כזה (תמורת תשלום או ללא תשלום) לאדם או ישות כלשהם. על ציודופיל טוב נאמר:
The things you own end up owning you -
 פורסם במקור על ידי רוזי1 קודם כל הוא משוגע כמו כמעט כולם פה, אחרת לא היה אודיופיל.
ושנית אני פעם שנייה הבוקר מסכים איתך. רוזי ! מה קרה הבוקר , קמת נשמה טהורה !
אגב אני ונמר מארגנים מיפגש אצלי של הותיקים באתר ! כלומר מתנוש ,זבדה ,אורי, עמיר, טייק אחד ,ועוד כל מיני "משקיענים" ,קצת כדי להכיר אחד את השני וקצת כדי לחסוך לנו בלגן כמו שאתה רואה , יהיה נחמד , באם תרצה גם ישמיע לך סוף סוף מערכת נורמלית ,(סתאםםםםםםםם!!!!!!).
-
 פורסם במקור על ידי שניצל אני רוצה את עמיר בחזרה , דווקא הוא אודיופיל , איש חכם וחמוד עם לב טוב ,שיגעו לו השכל , אז קיבל קצת עצבים , הרי הוא משלנו , לא? הוא "משלנו" אז זה מוצדק לצאת למסע צלב נגד מישהו אחר? הבעייה כאן היא לא "נתונים" או "אוזני זהב" - אלא אנשים שלא סובלים דיעות אחרות, ושלא יודעים לדון (באי-הסכמה בהרבה מקרים) באופן תרבותי. ניתנה פה יד חופשית בפורום זמן רב מדי, היה פה אפילו מקרה (סליחה נמר, ליאור - אבל זה באמת היה מזעזע מבחינת הגישה) שאיש שהתנהג בבריונות כלפי כל מי שלא חשב כשיטתו קיבל לנהל פורום משלו. עד שהוא העליב את האנשים הלא נכונים...... לאף אדם אין בעלות על הצדק אבל יש פה אנשים שחושבים שמותר לכתוב רק בסגנון אחד, רק אם יש לך גישה מסוימת. חומר למחשבה לכל הפוסלים למיניהם. נמר וליאור - אתם פשוט צריכים להחליט אם זה באמת פורום פתוח (ואז כיבוד האחר (***וכיבוד דיעות אחרות***) זה ה-ערך העליון), או אם זה פורום הומוגני של אנשים מסוימים, "מנוסים" לשיטתכם שיש בו גישה מסוימת בלבד, שבסה"כ מחליפים רשמים, חוויות, דיעות, אבל הכל תחת מטרייה אחת. תגדירו את מטרת הפורום לעצמכם קודם כל....
-
 פורסם במקור על ידי אורי_ו חוקי האתר ומודגש מה העבירות: אתה מסכים להשתמש באתר רק כדי לקרוא, לפרסם, לשלוח ולקבל הודעות ותכנים מתאימים. כדוגמה, ומבלי למעט, אתה מסכים לכך שבעת שימוש באתר לא תבצע את הפעולות הבאות: - תוכן אשר ידוע לך כי הוא מטעה, שקרי ומסולף. - תוכן המהווה ל שון הרע על אדם, או הפוגע בפרטיותו, או בשמו הטוב.
- תוכן המזהה אישית אנשים אחרים, מבלי שנתנו את הסכמתם לפרסום זהותם. - השמצה, גידופים, הטרדה, מעקב, איום או כל הפרה אחרת של הזכויות החוקיות (כולל זכויות לגבי פרטיות ופרסום) של אנשים אחרים. - פרסום, הצבה באינטרנט, טעינה, הפצה או שליחה של כל חומר או מידע לא-ראויים, גסים, משמיצים, מגונים, מסיתים לשנאה, אפליה, גזענות או אלימות, או לא חוקיים מכל סיבה שהיא.
- תוכן העלול להטעות צרכן. - טעינה, או פרסום בצורה אחרת, של קבצים המכילים תמונות, צילומים, תוכנות או חומר אחר המוגן באמצעות חוקי קניין רוחני, וחוקים לגבי פרטיות ופרסום, אלא אם הזכויות לגבי חומר זה נמצאות בבעלותך או בשליטתך, או שקיבלת את ההסכמות הדרושות כדי לעשות זאת.
- טעינת קבצים המכילים וירוסים, וכיו"ב תוכנות ותכנים העלולים לפגוע בתפקוד המחשב או מכשיר תקשורת של אדם אחר או ברכושו של אדם אחר.
- שימוש באתר למשלוח הודעות או תכנים שהנמען לא ביקש לקבל (למטרה מסחרית או אחרת).
- פרסום או הצעה למכור או לקנות סחורות או שירותים למטרה עסקית כלשהי. - טעינת קובץ שהוצב על-ידי משתמש אחר באתר ואשר ידוע לך, או שאתה אמור לדעת באופן סביר, כי לא ניתן להפיצו באופן חוקי בצורה זו. - זיוף או מחיקה של ייחוס של מחבר כלשהו, הודעות משפטיות, הודעות אחרות, ציוני קניין או תוויות לגבי מקור התכנים והשירותים או חומר אחר הכלול בקובץ שנטען. - הגבלה או מניעה של משתמש אחר משימוש באתר ומהנאה מהם. - יצירת זהות כוזבת כדי להטעות אחרים. - איסוף, שימוש, הורדה או העתקה אחרת של רשימה של משתמשים ומנויים, או של מידע אחר לגבי משתמשים או שימוש או מתן מידע כזה (תמורת תשלום או ללא תשלום) לאדם או ישות כלשהם.
לא לא לא לא!!!!
נתתם לזה את כל הבמה להתרחש.
כל מי שקרא הבין (אפילו מתגובות הנמר) שהעניין עדיין בגדר אפשרי.
פתאום הכל התהפך.
תחשוב על זה אורי.
לגבי עמיר... +1
אדם חכם (מאוד) שנתן בראש
לאקדמיה...
לגבי התנהגותו?
התכתבתי עימו בפרטי מספר פעמים
תמיד ענה בנימוס רגישות והתנצלות...
אולי מישהו כאן (מי זה ???) הטריף את דעתו.
נערך לאחרונה על ידי GROOPER, 21-01-12 בשעה 10:59 סיבה: ניזכרתי
שרשורים בנושאים דומים -
מאת נמר בפורום אודיו דו ערוצי
תגובות: 69
עודכן: 05-12-11, 14:22 -
מאת liorkoren בפורום אודיו דו ערוצי
תגובות: 63
עודכן: 30-11-09, 01:10 -
תגובות: 15
עודכן: 22-02-09, 00:03 -