-
 פורסם במקור על ידי יעקב ח שלום שניצל
קח בחשבון שעמיר ומיכאל לנג נזרקו מהאתר השכן , ולא משנה מה הסיבה.
הם הושעו שניהם גם פה.
האם זה לא מעיד על התנהלות בעיתית מבחינתם ? זה שהם נזרקו לא אומר כלום.
זה שאולי צורת ההתבטאות שלהם אינה מתאימה לקונסנזוס,
מבחינתי זה בסדר גמור- בכל מקום צריך את אילו שאומרים מה הם חושבים
ומתנהגים אחרת מהזרם.
במקרה של עמיר אני לא רואה מניעים פסולים של ניגוח אחרים,
הפיכתם קטנים, אגו נפוח ואטימות.
על האחר איני יכול להעיד אותו דבר.
-
-
 פורסם במקור על ידי יעקב ח שלום שניצל
קח בחשבון שעמיר ומיכאל לנג נזרקו מהאתר השכן , ולא משנה מה הסיבה.
הם הושעו שניהם גם פה.
האם זה לא מעיד על התנהלות בעיתית מבחינתם ? גם אני לפני שהתחתנתי הייתי רגוע , והנה תראה מה נהיה ממני!
לעמיר קשה לסבול את המשיכה של מיכאל לכוונים המתאימים לו , כמו שאני אמשוך כל הזמן לכוון האקוסטיקה של חלל הפה בהאזנה עם פה פתוח ושלוש סתימות לבנות וכתר חרסינה קידמי , דחילאק רק נכנס התחיל עם כבלים והרחיב כמו מן מיקבץ לענינים המאפשרים לו להראות את גודל ידיעותיו , גם לי נשבר ממנו ומה"שלום" שפתאום נראית מילה לא לעניין , בקיצור עניין של אלרגיה שהפכה אצל עמיר לשוק אנפילקטי ואילו אצל האחרים רק לגרד ואדמומיות קלה ,
אבל עוד פעם - עמיר למרות הלוגיקה המשונה שהוא כל כך אוהב להשתמש בה תורם ויודע ,ומגלה סבלנות רבה לאחרים , ואילו מיכאל כשור הבר נוגח רק קדימה במטרה להגיע השם יודע לאן , אני מוותר עליו , לא מעניין אותי לקרוא את העושר העצום הזה של אלקטרוניקה שיש לכל בוגר "הולץ" או "סינגלובסקי", צריך משהו בעניין שואל את החברים שלי שגם יודעים להחזיק מלחם ולפתור לי בעיות ,
ודווקא בעמיר אני מקנא על ידיעותיו בתחום המוסיקה ועל היותו איש תרבות (שמעד הפעם) , חלאס נמאס לי להסביר למה אני אוהב אותו , הוא חבר וזהו!
-
ההשעיה היתה הכרחית במקרה הזה, מתי שהוא צריך לעצור, לעשות פסק זמן כי לפי מה שאני רואה, זה רק הלך והדרדר מרגע לרגע ואף אחד מהאנשים המדוברים לא חשב להפעיל ברקסים, אפילו לרגע.
אני נמצא בחו"ל כרגע, אגיע בתחילת השבוע לארץ ואז נעשה חושבים.
לגבי כל ענין האלקטרוניקה, זה לגיטימי בהחלט לדבר על זה, אבל, לטעמי האישי, רק כאשר זה נכנס למסגרת של חווית אודיו כוללת. אם מישהו מתבצר באופן מוחלט בעולם הנתונים, מבלי לרצות ולהאזין בפועל ולו לרגע, שילך לחפש פורום אלקטרוניקה, כי זה לא המקום המתאים לכך כאן.
זהו פורום אודיו, מי שלא מפעיל את אוזניו כאן, אין לו מה לחפש פה. בדיוק כפי שבפורום אוכל, מי שאינו טועם, גם לא מדבר.
-
ליאור,
תראה: מצד אחד מדיניות מנהלי האתר היא לאפשר שיח חופשי ולאלהתערב ומצד שני הדברים מדרדרים,אפילו מאוד, ואז משתמשים בכלי החסימה/השעייה.
יש פה לא מעט פוסטים שנפתחו בנושא X ומהר מאוד הפכו לשיח על נושא Y ולא פעם,בעניין של Y,משהו רחוק מאוד משיח תרבותי. ובאותו עניין: יש פה לא מעט פוסטים שמהר מאוד לא דנים בגופו של עניין אלא לגופו של אדם. זה לא הומצא ביום א האחרון.
לפני ששולחים משהו לעולם הדממה יש למנהלי הפורומים,כלים טובים לעשיית סדר:
פוסטים ש"בורחים" לנושא אחר - צריך פשוט לפצל. פעם פעמיים ואולי שלוש והמשמתשים ילמדו לבד ויפצלו לבד והסדר והמשמעת יגיעו מעצמם.
לגבי פוסטים שמדרדרים מגופו של עניין לגופו של אדם:מזהירים פעם אחת ואם לא עוזר נועלים אותם. נעילת פוסט עושה עבודה מצויינת בעיקר אם הוא לגופו של אדם ולא לגופו של עניין - אם זה לא עוזר אז השתקה לתקופת השהייה היא הכרח המציאות.
טיסה נעימה בחזרה לארץ 
מנחם.
-
תחזור בשלום ליאור
אתה חסר כאן.
את דעתי על החבורה המדוברת, עדיף שאשמור לעצמי.
-
אף פעם לא הבנתי מאיפה אנשים שואבים את האנרגייה (והזמן ! ) לייצר עמודים שלמים של טקסט כתגובה לאמירות חסרות שחר כמו אלו שהציתו את הויכוח המדובר. לא מתאים לכם לקרוא שטויות - תמשיכו הלאה...
www.audioclinic.co.il -
-
מוקס.
הפורום הזה מעולם לא הוגדר על ידי כאתר חופשי. פורום "אודיו דו ערוצי" הוא פורום "דתי חרדי" לאודיופילים או כאלה שיש להם זיקה לכך בלבד. דיגי לא עונה על ההגדרה הזו ולכן גם לא יוחזר לפורום כל עוד אני כאן (ומה לעשות, אני כאן). מעבר לכך שגם אחרי שנחסם והוחזר, הוא בחר לחזור לדיוני הויכוח שלו מבלי להוכיח לי שהוא שמע משהו בדרך. וזה התנאי שלי בין אם מישהו כאן יקבל את זה או לא. אני לא ממש שואל.
מיכאל לעומתו אומנם אודיופיל מנוסה (לשיטתו) אך הוא הצליח להוציא אנשים משלוותם (כולל את עמיר שברגע שליאור יחזור מחו"ל (מחר) הוא יחזיר אותו לפעילות). מיכאל הצליח להביא לפורום הזה אנרגיות שליליות והגולשים העירו לי לא מעט ובקשו כבר מזמן שאחסום אותו. בפעם הראשונה הוא נחסם כי הוא קילל, בפעם השניה (עכשיו) הוא נחסם כי הוא הביא את הפורום לויכוחים אין סופיים ויצר אנטיגוניזם נגדו. וזה, למרות שסחבנו את זה הרבה זמן, דורש הקפאה.
עמיר יוחזר בהקדם האפשרי. מבחינתי הוא אחד מהגולשים החשובים ביותר בפורום הזה ועצם העובדה שהוא "נגרר" לויכוחים עם מיכאל רק ממחישה כמה אדם אחד יכול להשפיע לרעה על הטובים שבטובים.
לגבי כל המלינים על החסימה של מיכאל. מצטער אבל לא הולך איתו. שוחחתי איתו רבות בטלפון והוא בשלו. הפורום הזה מבחינתי אינו פורום דמוקרטי לעם ישראל כולו אלה דמוקרטי רק עבור חובבי האודיו מהזן "הדתי". שוב, לא בחירה - אג'נדה שלי שלא תשתנה ב-50 שנה הקרובות.
נמר לוי -
נמר,
אתה אחד האנשים היותר חביבים שיצא לי להכיר בתחום הפורומים ומאד קשה להגיד עליך מילה רעה או ביקורת.
יחד עם זאת, ייתכן שהתערבות נחרצת שלך, בשלבים מוקדמים יותר של כל הבלאגן, הייתה מביאה תוצאה אחרת.
ואגב, לא חייבים לתפוס צד, פשוט לתת בראש לכל המעורבים ולהמשיך הלאה.
-
 פורסם במקור על ידי נמר מוקס.
הפורום הזה מעולם לא הוגדר על ידי כאתר חופשי. פורום "אודיו דו ערוצי" הוא פורום "דתי חרדי" לאודיופילים או כאלה שיש להם זיקה לכך בלבד. דיגי לא עונה על ההגדרה הזו ולכן גם לא יוחזר לפורום כל עוד אני כאן (ומה לעשות, אני כאן). מעבר לכך שגם אחרי שנחסם והוחזר, הוא בחר לחזור לדיוני הויכוח שלו מבלי להוכיח לי שהוא שמע משהו בדרך. וזה התנאי שלי בין אם מישהו כאן יקבל את זה או לא. אני לא ממש שואל.
לגבי כל המלינים על החסימה של מיכאל. מצטער אבל לא הולך איתו. שוחחתי איתו רבות בטלפון והוא בשלו. הפורום הזה מבחינתי אינו פורום דמוקרטי לעם ישראל כולו אלה דמוקרטי רק עבור חובבי האודיו מהזן "הדתי". שוב, לא בחירה - אג'נדה שלי שלא תשתנה ב-50 שנה הקרובות.
נו אם גם שוחחתם טלפונית והוא בשלו ,אז באמת ניתן לאמר שנעשה הכל ומעל ומעבר.
כל הכבוד נמרי.
שרשורים בנושאים דומים -
מאת נמר בפורום אודיו דו ערוצי
תגובות: 69
עודכן: 05-12-11, 14:22 -
מאת liorkoren בפורום אודיו דו ערוצי
תגובות: 63
עודכן: 30-11-09, 01:10 -
תגובות: 15
עודכן: 22-02-09, 00:03 -